Téli edzőmeccsek - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Téli edzőmeccsek

Bajnokságok 2017/18 > FELNŐTT

Tárnok BKSK - Herceghalom SE (megye III.) 1-6 (0-2)
Budaörs, 2018-071-27. szombat 16:00


Összeállításunk: Pintér László - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Czeilinger Zsolt, Nagy István - Hrabina Ádám, Mészáros Tamás - Tóth Tamás, Sárai Ferenc, Váradi Gergő - Vida Péter
Csere: Szabó Zoltán, Ravasz Márk, Takács Patrik, Nagy Attila, Eskulics Dávid, Viszokai János, Pusztai Csaba, Bakó Gábor, Ducsai Donát, Kocsis Martin, Erőss Zsolt, Demján Dénes, Ilyés Attila
Edző: Kaszás Attila

El kell ismerni, hogy idei első felkészülési mérkőzésünkön nem remekeltünk. Az első negyed óra végéig tartott a lendület. Addig mi irányítottuk a mérkőzést, helyzeteket, ziccereket dolgoztunk ki, amiket egytől-egyig ki is hagytunk. 15-20 perc eltelte után feljött ellenfelünk és a félidő közepén megszerezte a vezetést. Ettől kezdve teljesen megváltozott a játék képe. Játékosaink szinte álltak a pályán és mozgás nélkül nem lehet eredményesen játszani. A herceghalmi játékosok gyorsabbak, dinamikusabbak voltak és még a félidő vége előtt kettőre növelték előnyüket.
A második játékrészre Kaszás Attila teljesen lecserélte a csapatot, de az "új" csapat sem produkált többet az elsőnél, sőt... Egy-két helyzetünk ekkor is akadt, de ezek is kimaradtak. Védelmünk sem volt a helyzet magaslatán, ennek következtében kaptunk még két gólt és ellenfelünk is hagyott ki emellett még számtalan helyzetet. A 68. percben sikerült a szépítést megszereznünk. Ducsai húzott kapura, de a menteni akaró védő a labda helyett Donát lábát talaálta el a 16-oson belül. A megítélt 11-est Bakó Gábor értékesítette. Ezzel 1-4 lett az eredmény. A következő percben Bakó Gabi bokája alá fordult és a további sérülést megelőzendő, lejött a pályáról. Mivel az első félidőben játszott játékosok a levezetés után már átöltöztek, az utolsó 20 percet emberhátrányban játszottuk végig és még két góllal lettünk "gazdagabbak". Az utolsó - 6. kapott - gólunk után már nem volt folytatás. A játékvezető lefújta a mérkőzést.

Kaszás Attila: - Idei első nagypályás mérkőzésünket játszottuk, ahol igazából nem számít az eredmény és elsősorban nem is ezért vagyok elégedetlen, hanem a mutatott játék miatt. Jelen pillanatban itt tartunk a felkészülésben és megállapíthatjuk, hogy van honnan fejlődnünk. A felkészülést nem régen kezdtük, sok van még hátra, ezért messzemenő következtetéseket nem vonnék le ebből az első mérkőzésből. Dolgozunk tovább. Az ellenfél csapatának gratulálok és sok sikert kívánok!

Tárnok BKSK - Pereg SE (megye II.) 5-1 (2-1)

Diósd, 2018-02-03. szombat 14:30


Összeállításunk: Pintér László - Nagy Attila, Veszeli Tibor, Nagy Dániel, Nagy István - Sárai Ferenc, Mészáros Tamás, Viszokai János, Váradi Gergő - Ilyés Attila, Vida Péter
Csere: Szabó Zoltán, Ducsai Donát, Kürti Viktor, Pusztai Csaba, Tóth Tamás, Demján Dénes
Gólszerzőink: Ilyés Attila, Viszokai János (11-esből), Vida Péter, Ducsai Donát, Kürti Viktor

Mire a mérkőzés elkezdődött, éppen elkezdődött egy sűrű hóesés is, ami a műfüvön nem a legszerencsésebb tényező. A pálya talaja csúszós lett, de érdekes módon még így is egy élvezhető mérkőzés alakult ki. Játékunk nagyot javult az elmúlt hetihez képest. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, amit mi használtunk ki egy picivel jobban. A második játékrészben már fokozatosan mi kerültünk fölénybe és ez gólokban is megmutatkozott. Három szép góllal és több elszórakaozott helyzettel nőttünk ellenfelünk fölé és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést az eggyel magasabb osztályban játszó Pereg ellen.

Kaszás Attila: Az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Játékosaimnak gratulálok a hozzáállásukért!

Tárnok BKSK - Perbál SC (megye III.) 2-2 (1-1)

Diósd, 2018-02-10. szombat 15:00


Összeállításunk: Pintér László - Demján Dénes, Veszeli Tibor, Viszokai János, Nagy István - Czeilinger Zsolt, Kürti Viktor, Mészáros Tamás, Váradi Gergő - Vida Péter, Ducsai Donát
Csere: Ravasz Márk, Pusztai Csaba, Nagy Dániel, Bakó Gábor, Takács Patrik
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Váradi Gergő, Nagy István

Az első negyedórában mezőnyben sokat és pontosan járattuk a labdát, ezzel irányítottuk a mérkőzést. A 18. percben viszont Perbál hagyott ki egy óriási helyzetet. 20 perc után teljesen kiegyenlített lett a mérkőzés és a színvonalra sem lehetett panasz. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek és végül egy jól eltalált 18 méteres szabadrúgás után Pintér Lacinak kellett maga mögé nyúlni. A vendég vezetést még a félidőben sikerült kiegyenlíteni egy szép Váradi Gergő góllal.
A második félidőben folytatódott az élvezetes, kiegyenlített játék. Mindkét csapatnak sikerült gólhelyzeteket teremteni, de ezek kimaradtak. Az utolsó 20 perc viszont egyértelműen a mienk volt. Számolatlanul alakítottuk ki a helyzeteinket és rendre el is rontottuk őket. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a perbáli kapus kivédte a szemünket. Volt, hogy egymásután háromszor is visszapattant hozzánk gólhelyzetben a labda, végül mégis a kapus nyert. A 78. percben végre sikerült megszereznünk a vezetést. Nagy István a félpálya környékéről lógott meg egy elcsípett labdával. Lövésébe a kapus még belekapott, de védeni nem tudott. Két perccel a vége előtt sikerült Perbálnak az egyenlítés.
Jó csatát és igazságos döntetlent hozott harmadik felkészülési mérkőzésünk.

Kaszás Attila: - Gratulálok mindkét csapat játékosainak. Nagyon jó edzőmérkőzést sikerült játszaniuk.

Videó a mérkőzés góljairól:

Martonvásár SK (megye I.) - Tárnok BKSK

Martonvásár, 2018-02-20. kedd 19:00Összeállításunk:
Csere:
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink:

Kaszás Attila:


Tárnok BKSK - Pátyi SE (megye III.)

Diósd, 2018-02-24. szombat 14:00Összeállításunk:
Csere:
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink:


Kaszás Attila:
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz