PM Kupa - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

PM Kupa

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015

Pest Megyei Kupa 2014/2015

1. forduló
2014-08-10
Tárnok BKSK - Ürömi SC 3-0
Ürőm nem jelent meg

2. forduló
2014-08-27. szerda 17:00, Tárnok KSK
Tárnok BKSK - Perbál SC 1-0 (0-0)

Játékvezető: Varga András
Aszisztens: Pallai Pál, Horváth Antal
Gól: Gál Tibor 60'
Lap: Bakó Gábor 12'
, Csákány Gábor 78' ill. Rimóczi Ádám 69' , Fenyőfalvi Krisztián 90'

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila - Czeilinger Péter, Pluhár Bálint, Csibrik György, Nagy István - Csuka József (Ilyés Gergő 58'), Gyulai Gábor, Bakó Gábor (Csuka Zsolt 84') - Gál Tibor (Kupi János 69'), Lingli Gábor (Tóth Tamás 78'), Csákány Gábor
Kispad: Csillik Gábor
Edző: Kovács László

Perbál SC: Hoffer Csaba - Székely Balázs, Pechter Dávid, Kámán Bence, Fenyőfalvi Krisztián - Kiss Mihály, Czakó Balázs, Rimóczi Ádám - Huber Péter (Juhász Sándor 46'), Röchber Péter, Palányi Péter
Kispad: Dózsa Máté, Mayer Zoltán
Edző: Czakó Péter

Az egész mérkőzés folyamán mezőnyfölényben játszottunk. A vendégek előtt komoly gólszerzési lehetőség nem is adódott. Néhány távoli lövés kivételével, nem veszélyeztették kapunkat. Nekünk viszont lett volna lehetőségünk bőven, betalálni, de sorra elpuskáztuk a lehetőségeket. Volt olyan támadásunk is, hogy kb. 45 mp. alatt 3 gólszerzési lehetőségünk volt, de Csuka Józsi, Lingli Gabi és Gál Tibi is kihagyta a ziccerét. Kétszer azért sikerült kapuba találnunk. Az első, még az első félidőben történt. Gyulay Gábor beadását Nagy István lőtte közelről a kapuba, de valóban lesen volt. A 60. perc viszont meghozta a győzelmet. Szemre is nagyon szép támadást vezettünk. Csoki indította Czeilinger Petit a jobb szélen. Péter kissé befelé húzva elfutott és pontos begurítása üresen találta a középen jól helyezkedő Gál Tibort, aki az ötösről nem hibázott. Szemet gyönyörködtető támadás végén szereztük meg a győzelmet jelentő gólt. Maradéktalanul azért nem lehetünk elégedettek, hiszen a mezőnyben sokat hibáztunk, pontatlanok voltunk és még mindig nehezen tudjuk az ellenfél védelme mögé juttatni a labdát. Amikor viszont ez a széleken sikerült, akkor rendre gólhelyzetet tudtunk kialakítani és a győztes gólunk is ilyen szituációból született.

Kovács László: - Végre tétmérkőzésen, meg tudtuk szerezni első győzelmünket, azt azonban látni, hogy még sok munka áll előttünk.


3. forduló
2014-09-10. szerda 16:30, Budajenő
Budajenő KSE - Tárnok BKSK  3-1 (1-1)

Játékvezető: Orosz István
Aszisztens: Sitkei Péter, Kara Pál
Gól: Dobsa Dániel 19', Kurucz Tamás 51', Vedres Szabolcs 64' ill. Gyulay Gábor 17'
Lap: Kurucz Tamás 71'
, Molnár Attila 89' , Inotay Barnabás 89' ill. Nagy István 22' , Csákány Gábor 45' , Körtvélyesi Ádám 84'

Budajenő KSE: Bajkó Ferenc - Kovács László, Fábián Gergely (Molnár Attila 88'), Katona László, Gyenes Zsolt (Varga Bertalan 84') - Jeck János, Inotay Barnabás, Gadolla Gergely, Dobsa Dániel - Kurucz Tamás (Tarsoly Balázs 88'), Rezessy Bálint (Verdes Szabolcs 46')
Kispad: Szabó Attila
Edző:
Tárnok Bolha KSK: Pintér László - Nahaj Gergely, Pluhár Bálint, Csibrik György, Nagy István (Ilyés Gergő 68') - Gyulai Gábor, Bakó Gábor, Ilyés Attila (Tóth Tamás 62') - Csuka József (Lehotka Botond 81'), Lingli Gábor (Körtvélyesi Ádám 76'), Csákány Gábor
Kispad: Kaszás Attila
Edző: Kovács László

A mérkőzés első negyedórájában nagyszerűen játszottunk. Ekkor még úgy nézett ki, hogy simán nyerni fogjuk a kupamérkőzést. Egy lesgól után a valódi gólt is megszereztük. Ilyés Attila dobott egy óriási bedobást a tizenhatos magasságából, ami átszállt a 11-es pont felett is, az érgező Gyulay Gábor elé. Gyulay lekezelte a labdát és ütemtelenül, azonnal ellőtte a rövid felső sarokba. Továbbra is támadásban maradtunk, de két perc múlva, Nahaj Geri passzolta ellenfélhez a labdát. Ebből indult meg Kurucz. A jobb oldali 16-osunk és az oldalvonal közé passzolt. Innen egy csellel indultak kapunk felé, majd három rövid passz után az ötösünkön lesen álló Dobsa Dániel kelé került a labda, aki innen a hálóba továbbította a labdát. A játékvezető viszont érvényesnek ítélte a gólt. Az egyenlítés után is támadásban maradtunk, de a gólszerzés már nem sikerült. A hidegzuhany a második félidőben folytatódott. Az 51. percben Pluhár Bálint hibázott a 16-osunk és az oldalvonal közötti területen. Az eladott labdából ismét gólt kaptunk. A 3. hazai gól sem váratott sokáig magára. Ismét eladtunk egy labdát a mezőnyben, amire ismét lecsapott egy hazai támadó és megkaptuk a kegyelem döfést.
Ismét bebizonyosodott, hogy a gólhelyzetek kidolgozása önmagában nem ér semmit. A mérkőzésen rúgtunk három lesgólt (talán nem is volt mindegyik les) és rúgtunk három kapufát. Mindezek mellett legalább három ziccert kihagytunk. Ellenfelünk háromszor került a kapunk elé és ebből lőtt három gólt. Ilyen a labdarúgás. Nem mindig igazságos, de attól még nem biztos, hogy igazságtalan! A játékosok hozzáállásával nem volt baj, de ilyen gyermeteg hibákkal, mint amilyeneket ezen a mérkőzésen is elkövettünk, nem lehet eredményes egy csapat.  

Kovács László: - Elől minden kimaradt, a védelmünk pedig rúgatott három gólt vendéglátóinkkal. Ennek csak vereség lehetett a vége!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz