Kupa - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kupa

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018
Pest Megyei Kupa
Tárnok BKSK - Törökbálinti TC 2-4 (1-2)
Tárnok, 2017.09.13 - szerda 16h30

Játékvezető: Laczkó Zoltán
Aszisztensek: Jutasi Benjámin, Pallai Pál
Gólszerzők: Demján Dániel 25', Csibrik György 59' ill. Vattamány Dávid 7' 22' 47', Róza László János 88'
Lapok: nem volt

Tárnok BKSK: Pintér László - Nagy Dániel, Viszokai János, Bakó Gábor (Ducsai Donát 84'), Pusztai Csaba (Veszeli Tibor 63') - Hrabina Ádám, Csibrik György (Sárai Ferenc 60'), Mészáros Tamás, Demján Dániel - Vida Péter, Kapcsos Norbert
Kispad: Váradi Gergő
Edző: Kaszás Attila

Törökbálinti TC: Gonda Gergő - Szeles Tamás, Szikes Péter, Lipők Benjámin, Zimon Gábor, Vattamány Dávid, Fazekas Péter Antal (Róza László János 75'), Toroczkai Máté Bonifác, Pup László Ferenc, Pálfay András, Lantos Dániel
Kispad: Pothorszki Balázs, Hegedűs János István, Tajti Bence
Edző: Lipők András

Kaszás Attila: - A Törökbálint egy nagyon jó csapat, amit ezen a mai mérkőzésen is megmutattak. Az eelső adódó lehetőségüket kihasználták, megadva ezzel a mérkőzés alaphangját. Az első 20 percben nem találtuk a játékuk ellenszerét, de ezután sikerült rendezni a sorokat, hogy egy kifejezetten jó mérkőzést játszottunk, ahol az is benne volt,ami a végeredmény lett, de az is benne volt, hogy döntetlent játszunk és tovább jutunk. Sok sikert kívánunk a Törökbálintnak a folytatásban a bajnokságban és a kupában egyaránt!
Szigetszentmárton KSE - Tárnok BKSK 2-5 (0-1)
Szigetszentmárton, 2017.09.30 - szerda 17h

Játékvezető: Fekésházy Mátyás
Aszisztensek: Molnár László, Péli Barnabás
Gólszerzők: Kálló Ferenc 50' 71' ill. Sárai Ferenc 18', Viszokai János 47', Vida Péter 60' 71' 88'
Lapok: Kőrösi Mike 58', Csukás Dezső 61'

Szigetszentmárton KSE: Simó Norbert - Kálló Ferenc, Horváth István, Horváth Márk, Martz Balázs (Cselovszky Roland 60') - Gellei Krisztián, Mongyi Zoltán, Kőtösi Mike - Pásztor László, Szabó Attila, Csukás Dezső (Géczi Attila 65')
Edző:

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán - Nagy Attila, Bakó Gábor, Viszokai János, Demján Dénes (Takács Patrik 67') - Mészáros Tamás, Hrabina Ádám (Demján Dániel 75'), Sárai Ferenc, Tóth Tamás, Váradi Gergő (Ruzsinszki Dávid 70') - Vida Péter
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila

A hétvégi bajnoki start után a Pest Megyei Kupában is sikeres rajtot vett csapatunk. Vasárnapi teljesítményünkhöz képest javuló játékkal nyertünk és jutottunk tovább a kupában. A javuló játékra szükségünk is volt, mert mai vendéglátóink jobb, szervezettebb, felkészültebb csapat, mint Dömsöd együttese volt.
Az első félidőben sok gólhelyzetet kihagytunk, de azért minimális előnyt már ekkor sikerült kialakítanunk. Az igazsághoz tartozik, hogy ügyesen játszó ellenfelünknek is voltak helyzeteik, de ezek kihasználatlanul maradtak. Az, hogy az eredmény nem lett szorosabb, mindkét félidőben kellett egy-két Szabó Zoltán bravúr is. Zoli nagyszerű teljesítményt nyújtott a kapuban.
A második játékrészben azért már a kapu előtt is határozottabbak voltunk és szép gólokkal növeltük előnyünket.
Örömteli, hogy Vida Peti az előző mérkőzéshez hasonlóan újra 3 gólig jutott. Szintén jó volt látni, hogy a fiatalok is megállják a helyüket a felnőttek között és sikeresen épülnek be a csapatba.

Kaszás Attila: - A mai mérkőzésen egy igazán kellemetlen, veszélyes ellenfelet sikerült legyőzni. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz