Éves - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Éves

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Statisztikák
Ilyenkor, amikor egy bajnokságnak vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen felnőtt csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és sok egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a fő kiindulási pont.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella azt mutatja, hogy kiegyensúlyozottan szerepeltünk hazai,- és idegen pályán egyaránt. Mindkét pontgyűjtésben a 3. helyen végeztünk. Megszerzett 50 pontunkból itthon 29-et, idegenben 21-et szereztünk. Idegenbeli szereplésünk igazán egyetlen szépséghibája, hogy Délegyházán 2-0-ás vezetésről vesztettünk 3-2-re (két fordulóval a vége előtt), ami az ezüstérmünkbe került. Persze jogos a felvetés, hogy volt két másik vesztes mérkőzés is. Igen volt és sajnos ősszel Szigetszentmártonban óriási bírói segédlettel nyertek a hazaiak. Egészen elképesztő volt, amikor a hálótartó vasról kipattant Fagyal gól után a játékvezető továbbot intett. Saját bevallása szerint nem látta, hogy a vasról jött vissza a mezőnybe a labda. A harmadik vereség - Kiskunlacházán - mondható, "jogos" volt. Hazai pályán csak a bajnok Diósd tudott bennünket legyőzni.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első és második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva itt is kiegyensúlyozott volt a szereplésünk, ám ha a gyűjtött pontokat vesszük figyelembe, akkor a második játékrészben nyújtott teljesítményünk 8 ponttal volt jobb az első félideinél. Mindkét tabellán a 3. helyen végeztünk, ám a második félidei összesítés szerint 50 pontot, míg az első félidei összesítésben csak 42 pontot szereztünk.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Még egy utolsó tabella, ahol az első öt helyezett csapat egymás elleni eredményeit vettem figyelembe. Itt látható, hogy 50% alatt maradt a teljesítményünk. Mindössze 1-1 győzelmet tudtunk szerezni ősszel és tavasszal is. Ősszel Délegyháza ellen hazai pályán, tavasszal pedig Dabason. A 3 döntetlen mellett 3 vereség csúszott be. Diósdtól hazai pályán, Kiskunlacházától és Délegyházától pedig idegenben kaptunk ki. Oda - vissza viszont se mi nem tudtunk nyerni, sem ellenünk nem nyert egyik csapat sem. Ebben az összesítésben Dabas ellen szerepeltünk legjobban egy hazai döntetlennel és idegenbeli győzelmünkkel 4 pontot szereztünk ellenük.
Tabella az első öt helyezett egymás elleni eredményei alapján
Az alábbi táblázat játékosainkról ad tájékoztatást. A bajnokságban 30 játékos lépett pályára a felnőtt csapatban. Itt többek között megtudhatjátok, hogy ki hány percet töltött a pályán, hány gólt szerzett és milyen átlagot ért el Kaszás Attila edző meccsenkénti értékelése alapján, de egyéb adatokat is lehet böngészni.
Egyéni statisztika játékosainkról
Egyéb érdekességek
Győzelmi sorozataink
Legtöbb gól a mérkőzésen
Csapatunk helyezés grafikonja
A góllövő lista (1-18 hely)
Vida Péter a tavaszi szezonban igazolt csapatunkhoz, ami azt jelenti, hogy 13 gólját mindet ebben az időszakban szerezte. Ezzel az összesített góllövőlista 9. helyén végzett, ami kitűnő teljesítmény.
A  házi góllövő lista végeredménye
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz