Éves statisztika - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Éves statisztika

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2016/2017
Ilyenkor, amikor egy bajnokságnak vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a U19-es bajnokságot. A fő nézőpont természetesen csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és sok egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a fő kiindulási pont.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella azt mutatja, hogy idegenben szerepeltünk jobban. 4 ponttal gyűjtöttünk többet, mint hazai pályán.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első és második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva a 2. félidőben 5 ponttal szereztünk többet, mint az elsőben.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Őszi tabella és a tavaszii tabella azt mutatja, hogy tavaszra sikerült némileg feljavulnunk. 4 ponttal gyűjtöttünk többet, mint ősszel.
Őszi tabella
Tavaszi tabella
Még egy utolsó tabella, ahol az első hat helyezett csapat egymás elleni eredményeit vettem figyelembe. A tabellán előttünk álló csapatok ellen kimondottan rosszul teljesítettünk. 1 győzelemmel és 1 döntetlennel mindössze 4 pontot gyűjtöttünk.
Tabella az első hat helyezett egymás elleni eredményei alapján
Az alábbi táblázat játékosainkról ad tájékoztatást. A bajnokságban 22 játékos lépett pályára az U19. csapatban. Itt többek között megtudhatjátok, hogy ki hány percet töltött a pályán, hány gólt szerzett és milyen átlagot ért el Stencinger Norbert edző meccsenkénti értékelése alapján.
Egyéni statisztika játékosainkról
Egyéb érdekességek
Helyezési grafikon
Eredményeink összesítése
Házi góllövő lista
Összesített góllövő lista 1-28 helyezettje
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz