Edzőmeccsek - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Edzőmeccsek

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017

Budaörsi SC (U19) - Tárnok BKSK 3-5 (2-2)
Budaörs, 2017-02-04. szombat 15:00


Felnőtt csapatunk lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését, ami változatos, izgalmas csatát hozott Budaörsön a helyi NB II.-es ifjúsági csapat ellen.


Összeállításunk: Pintér László - Csibrik György, Veszeli Tibor, Pusztai Csaba - Kun Mihály, Kapcsos Norbert, Váradi Gergő - Kürti Viktor - Nagy István, Gyulay Gábor, Vida Péter.
Csere: Szabó Zoltán, Erőss Zsolt, Sárai Ferenc
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Vida Péter 16' 55', Gyulay Gábor 39' 85', Kapcsos Norbert 90'

A vezetést a hazaiak szerezték meg a 11. percben 11-esből, amikor Pusztai belépője sikeredett szabálytalanra. 1-0. 5 perc múlva a 11. percben Pusztai Csaba ugratta ki nagyszerű labdával Váradit, aki középre adott és az érkező Vida Peti két csel után közelről egyenlített. 1-1. A 20. percben már ismét a hazaiak vezettek egy villámgyors támadás után. 2-1. Szerencsére még az első félidő 39. percében sikerült ismét az egyenlítés Gyulay Gabinak. 2-2. Egy percre rá a vezetést is átvehettük volna, de Kun Misi 11-esét a hazaiak kapusa szögletre ütötte.
Az 55. percben Kun - Gyulay - Vida volt a labda útja és végül ismét Peti volt eredményes. 2-3. Ezzel először a mérkőzésen, mi vezettünk, de a jól mozgó hazaiak nem adták fel. A 68. percben jobb oldalról végezhettek el szögletrúgást. Belül sajnos egyáltalán nem fogtunk embert, így az 5-ös előterébe beívelt labdát akadálytalanul lőhette a hálónkba a hazaiak csatára. 3-3. Úgy látszott már, hogy döntetlen fog születni, de a véghajrá nekünk hozta meg a sikert. A 85. percben Gyulay Gábor szerzett ismét vezetést Tárnoknak. 3-4. A 90. percben pedig Nagy István beadásából Kapcsos Norbi állította be a végeredményt. 3-5.
Az első játékrész egyértelműen tárnoki fölényt hozott, 3-4 kimaradt helyzettel és egy kimaradt 11-essel. A második félidő közepétől inkább a hazai fiatalok domináltak, ám a véghajrában sikerült a helyzeteinket kihasználva magunk javára eldönteni az edzőmérkőzést.

Tárnok BKSK - Törökbálinti TC 2-3 (1-1)
Tárnok (Berki pálya), 2017-02-11. szombat 12:00


Felnőtt csapatunk lejátszotta idei második felkészülési mérkőzését. Ezúttal már füves pályán játszottunk. Nem mondható, hogy ideális volt a talaj, sokszor tréfát is űzött a játékosokkal, de február közepéhez és a közelmúlt időjárásához képest kibírható volt a játéktér.


Összeállításunk: Szabó Zoltán - Csibrik György, Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Nagy István - Kun Mihály, Bakó Gábor, Kapcsos Norbert, Váradi Gergő - Vida Péter, Ducsai Donát
Csere: Pintér László, Erőss Zsolt, Pusztai Csaba, Ilyés Attila, Sárai Ferenc, Gyulay Gábor, Tóth Tamás, Gonda Roland
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Váradi Gergő 20', Vida Péter 60'

A vendégek kezdtek jobban és inkább ők irányították a mérkőzést. Támadásaik veszélyesebbek voltak, mint a mieink, mégis nekünk sikerült vezetést szerezni a 20. percben. Vida keresztlabdájával Váradi Gergő iramodott kaputa a baloldalon és 16 méterről lőtt. Lövése laposan vágódott a hosszú sarokba. 1-0. Törökbálint sajnos azonnal egyenlített. Középkezdés után a leshatárról kiugró csatár 14 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. 1-1. Volt még helyzet az első félidőben mindkét oldalon, de gól már nem született.
A második játékrész is jó csatát hozott és ismét nekünk sikerült először betalálni. A főszereplők ezúttal is Váradi Gergő és Vida Peti voltak, akár az első gólunknál, csak a szerepek cserélődtek fel. 60. perc. Váradi hozta fel a labdát a bal oldalon. A 16-os előterében két csellel lerázta a rátámadó védőt és középre adott az 5-ösre érkező Vida elé, aki pontos fejessel szerzett ismét vezetést csapatunknak. 2-1. Sajnos a következő 1 perc nagyon hasonlóan alakult, mint az első gólunk után. Elalvó védelmünk mellet szinte a gólvonalról perdítette hálónkba a labdát a 'bálinti csatár. 2-2. A 78. percben vezettek először a vendégek, de ez már a győzelmet jelentette számukra. Az üresen maradt törökbálinti játékos 16 méterről emelte át a labdát a kifutó Szabó Zoli fölött. 2-3.
A vendég megye II.-es csapat ugyan megérdemelten nyerte a mérkőzést, de egyáltalán nem látszott a két csapat közötti osztálykülönbség.

Diósdi TC (U19) - BFTSE Tárnok (vegyes) 4-2 (2-0)
Diósd, 2017-02-18. szombat 9:00


Összeállításunk: Ravasz Márk - Sárai Ferenc, Demján Dániel, Pusztai Csaba, Demján Dénes - Hrabina Ádám, Mészáros Tamás, Ilyés Attila - Gonda Roland, Tóth Tamás, Takács Patrik
Csere: Kürti István, Faragó Norbert, Csató Ferenc, Csoma Bálint, Kocsis Martin
Edző: Steicinger Norbert
Gólszerzőink: Tóth Tamás, Sárai Ferenc

Az első félidei gyengébb játék után a második félidőre feljavultunk. Ekkor teljesen kiegyenlített játék folyt a pályán, ami jól szolgálta felkészülésünket.

Érdi VSE II. - Tárnok BKSK 1-8 (0-3)
Érd (műfű), 2017-02-19. vasárnap 10:00


Összeállításunk: Pintér László - Csibrik György, Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Nagy István - Bakó Gábor, Kun Mihály, Váradi Gergő, Kapcsos Norbert - Gyulay Gábor, Vida Péter.
Csere: Szabó Zoltán, Ducsai Donát, Nagy Attila
Edző: Kaszás Attila
Gól: Kapcsos Norbert 18', Vida Péter 30' 40' 48' 60', Ducsai Donát 80' 82', Kun Mihály 88' ill. Kőkúti Richárd 75'

A vártnál sokkal biztosabb győzelmet arattunk a bajnokságban velünk egy csoportban szereplő vendéglátóink ellen. A bajnokság őszi fordulójában nagy csata után sikerült ezen a pályán 1-0 arányban győznünk, amit ezúttal alaposan túlteljesítettünk ezzel a mai teljesítménnyel. Mert, hogy a teljesítményünk nagyon bíztató volt az egyre közeledő bajnoki rajtra. Ötletesen és tudatosan játszott csapatunk. Játékosaink nem kapkodtak, hanem pontos labdákkal, keveset hibázva igyekeztek a támadásokat felépíteni. Védelmünknek főleg a mérkőzés első negyedórájában kellett igazán helytállni. Az akkor még jó fizikai állapotban lévő hazai játékosok gyors támadásai jelentős veszélyt jelentettek védelmünkre, akik a középpályások segítségével hibátlanul oldották meg feladatukat. Középpályásaink előrefele is aktívnak bizonyultak. Jól felépített támadásaink befejezései is rendre sikerültek. Nem kicsi az érdeme ebben Vida Petinek, aki 30 perc (30. és 60. perc között) alatt négyszer is eredményes volt. Így is maradtak még ki helyzeteink, de most inkább az értékesített helyzetekről írnék.
15. perc: Kapcsos Norbi 18 méteres lövése a hazai kapus kezét érinve jutott a jobb alsó sarokba. 0-1.
30. perc: Huszár Balázs adta haza kapusának a labdát, de az a kapustól elpattant. Vida Peti azonnal lecsapott rá és 6 méterről a kapuba továbbított. 0-2.
40. perc: Vida Péter a félvonalnál kapott labdát mélységből. Körülnézett és azt látta, hogy nincs társ a közelben, ezért úgy döntött, hogy egyedül oldja meg a feladatot. A középpályán és a védelmen is átcselezte magát. A negyedik csel után már csak a vert helyzetben lévő kapussal állt szemben. 10 méterről leadott lövése a hosszú sarokban kötött ki. 0-3. Klasszis teljesítmény volt!
48. perc: Gyulay Gábor bal szélről beadott labdájára ismét Vida Peti érkezett középen és 12 méterről laposan, nagy erővel lőtt kapuba. 0-4.
60. perc: Kun Misi játszotta magát tisztára a bal oldalon. A 16-os vonaláról keresztbe gurított labdát pontosan Vida Peti elé, aki immár zsinórban 4. gólját szerezte. Ezúttal 10 méterről, belsővel talált a hálóba. 0-5.
Továbbra is támadtunk, de a koncentráció pillanatnyi kihagyása elég volt, hogy a 75. percben az érdiek szépítsenek. Egy beadásunk után a hazai védelem tisztázott. A felszabadító labda Bednári Edu elé került, aki óriási iramban vezette 16-osunkig és passzolt Kőkúti Richárdnak, akinek lövése révén került kapunkba a labda. 1-5.
80. perc: Kun passzát a 10 perccel ezelőtt beállt Ducsai Donát vágta közelről a kapuba. 1-6.
82. perc: Nagy Dani átadásával ismét Ducsai Donát iramodott meg és rövid vágta után ellőtt labdája ismét hálóban kötött ki. 1-7.
88. perc: Kapcsos lőtt 18 méterről, de lövése egy védőről kipattanva Váradi elé került. Geri beadását Kun Misi a védőket megelőzve, közelről pöccintette kapuba a labdát. 1-8.
Ez volt az utolsó gólunk, bár talán születhetett volna még egy, de ezt a kitűnően bíráskodó Kaszás Attila "megakadályozta". Történt a 90. perc utolsó másodperceiben, hogy Kun Misi a hazaiak 16-osának előterében szerelte az érdi védőt. A szerelésből olyan kedvezően került ki, hogy a teljesen üresen maradt kapura vezethette rá a labdát. Elkezdett a labdával kapu felé sétálni (megjegyzem simán be is guríthatta volna), de a spori nem győzte kivárni amíg Misi a kapuhoz ér és esetleg a "régi trükkel" a gólvonalról "befejeli", hanem lefújta az edzőmeccset, ami így a végén "humorba fulladt".
Ránk nézve mindenképpen bíztató volt ez a felkészülési mérkőzés. Két héttel és még egy edzőmérkőzéssel a bajnoki rajt előtt, engem mindenképpen meggyőzött, hogy jó és eredményes tavasz elé nézünk.

Diósdi TC (U19) - Tárnok BKSK 3-7 (1-5)
Diósd (műfű), 2017-02-5. szombat 10:00


Összeállításunk: Szabó Zoltán - Sárai Ferenc, Nagy Dániel, Kun Mihály, Nagy István - Csibrik György, Erőss Zsolt, Váradi Gergő, Kapcsos Norbert - Gyulay Gábor, Vida Péter
Csere: Takács Patrik
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Vida Péter 15' 20' 38' 63', Gyulay Gábor 27' (11-esből), Váradi Gergő 88', Kapcsos Norbert 55'

Azt a csapatot sikerült meggyőző játékkal legyőzni felnőtt csapatunknak, amelyik a múlt héten simán verte ifi-felnőtt vegyes csapatunkat, valamint legyőzte Sóskút felnőtt csapatát is. Az NBIII-ban játszó diósdi fiatalok harcosak, gyorsak voltak, de győzelmünk egy pillanatig sem volt kétséges. Játékosaink és ezáltal a csapat jó teljesítményt nyújtott és hasonlóan a múlt heti Érd elleni teljesítményhez, nagyon kevés hibával játszott. A támadások felépítése pontos és eredményes volt. A múlt héten azt írtam, hogy az akkori játékunkban garanciát látok arra, hogy eredményes lesz tavaszi szereplésünk. Mai játékunk ezt ismét alátámasztotta!
Gólok.
15. perc: Vida Péter kiharcolta magának a lövőhelyzetet és 7 méterről leadott erős lövése a kapus kezéről vágódott a hálóba. 0-1.
17. perc: Hamar és váratlanul jött az egyenlítés. A 16 méteres emelés Szabó Zoli fölött hullott a léc alá. 1-1.
20. perc: Sárai Feri ment el szépen a jobb szélen, kitűnően adott középre és Vida Peti egy csel után 6 méterről talált a kapuba. 1-2.
22. perc: A hazai ítéletvégrehajtó kihagyta a 11-est.
27. perc: Gyulai Gábor viszont hasonló helyzetben biztos lábbal helyezte a labdát a balra mozduló kapus mellett laposan a jobb oldalra. 1-3. A 11-est Vida Peti harcolta ki, akit nemes egyszerűséggel cselezés közben felrúgott védője. 1-3.
29. perc: Nagy Dani kitűnő mélységi passzát Váradi Gergő 22 méterre a kaputól lekezelte és azonnal kapura emelt. A labda a kint álló kapus fölött a hálóba hullott. 1-4.
38. perc: Gyulay Gábor futott kapura a bal oldalon, majd Kapcsoshoz passzolt. Norbi pár méter után középre adott és az érkező Vida Péter 2 méterről belsőzte a labdát a kapuba. 1-5.
48. perc: Nagy Dani vesztett labdát a kapunktól 20 méterre. A megszerzett labdát a csatár 16 méterről lőtte a bal alsó sarokba. 2-5.
55. perc: Kapcsos Norbi 20 méteres szabadrúgásánál Kun keresztben elszaladt a kapus előtt, megzavarva ezzel a diósdi hálóőrt, aki elvétette a labdát és az akadálytalanul juthatott a kapuba. 2-6.
58. perc: Szögletrúgás után védőink lemaradtak a labdáról, így a hazai támadó akadálytalanul lőhetett kapuba. 3-6.
63. perc: Sárai Feca Gyulai Gábortól kapott labdát, amit rövid vágta után beadott és az érkező Vida Peti 1 méterről lőtt kapuba. 3-7.

BFTSE Tárnok (vegyes) - Rend-őr 07 FC 4-4 (3-1)
Berki pálya, 2017-02-25. szombat 13:00


Összeállításunk: Pintér László (Kürti István) - Nagy Attila, Demján Dániel, Mészáros Tamás, Demján Dénes - Hrabina Ádám, Ilyés Attila, Szász Csaba - Gonda Roland, Tóth Tamás, Ducsai Donát
Csere: Bara Norbert, Győri-Sipos Ádám, Csató Ferenc, Szabó Patrik
Edző: Kaszás Attila és Steicinger Norbert
Gólszerzőink: Ducsai Donát 2, Ilyés Attila, Szász Csaba

Kiegyenlített, jó iramú mérkőzésen az első félidőben játszottunk jobban. A második játékrészben a vendégek helyzetkihasználása eredményesebb volt. A mérkőzés képe alapján a döntetlen eredmény igazságos.
A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Kocsis Martin a vendégek csapatában játszott. Az első félidőben Pintér László saját kapuban, Kürti István az ellenfél kapujában védett. A második félidőre pedig helyet cseréltek és Kürti védte a mi kapunkat, Pintér pedig az ellenfélét.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz