9.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

9.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Perbál SC - Tárnok BKSK  2-2 (0-1)
Perbál, 2014-10-12 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Puskely Gábor Zsolt
Aszisztens:
Liebhardt András, Deme Rajmund
Gól:
Rimóczi Ádám 76', Pechter Dávid 90' ill. Kupi János 15', Körtvélyesi Ádám 63'
Lap: Fenyőfalvi Krisztián 44' , Eke Máté László 65'  ill. Gyulay Gábor 34' , Bakó Gábor 43' , Csuka József 56' , Nagy István 85' , Kürti Viktor 90'

A forduló további eredményei:
2014-10-11
Ürömi SC - Csomádi KSK 1-1, Dunakeszi Kinizsi USE - Piliscsaba SE 1-1, Budakalász MSE - Kistarcsai VSC 0-1
2014-10-12
PILE-Szántó - Sóskút SKE 3-0, Leányfalu SE - Pomáz-ICO SE 1-0, Szigetgyöngye SE - Péceli SSE 3-1
Szabadnapos
: Gödi SE

Perbál SC
: Kreutz Áron - Székely Balázs, Kámán Bence, Miklósi Bence (Szász Harold 46'), Járfás András - Pechter Dávid, Fenyőfalvi Krisztián, Mayer Zoltán (Palányi Péter 85') - Bogár Richárd, Rimóczi Ádám, Eke Máté László
Kispad: Tóth Lajos, Hoffer Csaba
Edző: Czakó Péter

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Csuka József 7, Pluhár Bálint 6, Csibrik György 6, Nagy István 6 - Tóth Tamás 5 (Németh Kristóf 85' 0), Bakó Gábor 6, Lingli Gábor 6 (Csillik Gábor Krisztián 70' 0) - Gyulay Gábor 4-2=2, Körtvélyesi Ádám 6 (Lehotka Botond 73' 0), Kupi János 7 (Kürti Viktor 65' 0)
Kispad: Pintér László
Edző: Kovács László

Megint nehéz hitelesen írni erről a mérkőzésről, hiszen aki nem látta, az vagy elhiszi, vagy nem, de fölényesen kellett volna nyernünk. A  körülmények ezúttal nagyon ellenünk játszottak. Persze azt, ami ebben a legnagyobb súllyal esett a latba, azt csupán saját magunknak köszönhetjük. Fél óra elteltével már létszám hátrányba kerültünk és ez volt a legnagyobb hiba, amit elkövethettünk. Gyulay Gábor sípszó után elrúgta a labdát (van ilyen), mire a spori felmutatta a sárgát. Gábor ekkor "csúnyán" beszólt neki és azonnal villant a piros is. Ekkor pedig már vezettünk 1-0-ra. Ezzel Gyulusnak sikerült nagyon kellemetlen helyzetbe hozni társait. Nehezen magyarázható és én nem is tudom megérteni, hogy egy rutinos játékos, hogy követhet el most már sorozatban ilyen fegyelmezetlenséget! Gábornak ez már sokadik kiállítása szövegért. A társak derekasan helyt álltak, amíg bírták erővel. Tíz emberrel is állták a sarat. Tűzzel, akarással pótolták a hiányzó játékosunkat. Tették ezt olyan sikeresen, hogy a második félidőben még ilyen körülmények között is növelni tudtuk előnyünket. 2-0-ás vezetésünknél már inkább a védekezéssel törődtünk, de a hajrát sajnos nem tudtuk megúszni kapott gólok nélkül. Hozzá teszem, hogy Kupi Janinak, aki egyébként a csapat egyik legjobbja volt, a gólon kívül kimaradt helyzete is volt. A hazaiak gyakorlatilag csak a végjátékban jelentettek némi veszélyt a kapunkra. A 76. percben a bal oldalunkon vezettek támadást a hazaiak, amit úgy sikerült szerelnünk, hogy a labda a támadó játékosra visszapattanva az alapvonalunkon túlra került. Meglepetésre a spori kirúgás helyett szögletet ítélt, amiből a hazaiak szépítő gólja született. Aztán, az utolsó percében a rendes játékidőnek, egy kapunk előtti kavarodás után Pechter Dávid az egyenlítő gólt is megszerezte. Ezzel még mindíg nem volt lefutott a találkozó végeredménye. A játékvezető 5 perc pluszt "engedélyezett" a csapatoknak, hogy eldöntsék a pontok sorsát. Ekkor Csillik Gábor szenzációs passzal ugratta ki Lehotkát. Boti faképnél hagyta a védőket és teljesen egyedül vihette kapura a labdát. Csak a kapus jelenthetett volna némi akadályt, ám a partjelző nem hagyta végig vinni a támadást, lest jelzett. Az az érzésem, így egyenlített ki egy pár perccel ezelőtt, Szimandl Gábor által, őt ért verbális "sérelmet". A kiugratás nagyjából a kispadunk magasságából történt, tehát tisztán láthattuk, hogy Botond kb. 1 méteres hátrányból indult a védő mögül.
Idegenben és emberhátrányban a csoport bármelyik csapata ellen jó eredmény kell legyen a döntetlen, de a mérkőzésen látottak alapján azt kell mondjam, hogy most nem lehetünk boldogok a 2-2-es döntetlennel és az érte járó 1 ponttal. Végig - 10 emberrel is - nagy iramot diktáltunk, így végül biztos vezetésünk ellenére is azt kell mondanom, hogy nem 1 pontot sikerült hazahoznunk, hanem 2 pontot "zsákban" hagytunk.
A csapat házatájáról még annyit, ennyi hiányzót egy csapat sem bírna el zökkenőmentesen, mint amennyi nálunk jelenleg hiányzik. Szinte az egész idényben sérülés és egyéb okok miat hiányzik Veszeli Tibor, Csányi Tibor, Nahaj Gergely, Nagy Dániel, Nagy László, Pusztai Csaba, Gál Tibor. A mai mérkőzésen ezen felül nem állt rendelkezésre betegség, vagy munkahelyi elfoglaltság miatt, Czeilinger Péter, Csákány Gábor, Ilyés Attila, Ilyés Gergő. Ez 11, vagyis egy csapatra való játékos. Ennek fényében, vagy inkább árnyékában értékelendő ez a mai eredmény. A mérkőzésen két "újonc" is debütált. Először lépett tétmérkőzésen pályára a felnőttek között Kürti Viktor és Németh Kristóf. Sok sikert fiúk! Sajnos ezen a találkozón tovább nőtt sérültjeink száma. Lingli Gábor bokája ismét megsérült és le kellett cserélni. Gyulai Gáborra, mint sorozatos visszaeső, várhatóan több mérkőzés eltiltás várhat. Egyszóval, továbbra sem könnyű az élet!

Kovács Lászlót kérdeztem:

Tabella a 9. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz