8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Érdi VSE II. - Tárnok BKSK 0-1 (0-0)
Érd, 2016-10-16 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Kacsó István
Aszisztens: Horváth Á. Kristóf, Horváth Antal

Gól: Tóth Tamás 70'

Lapok: Molnár Ákos 27' , Balázsovics Máté 35' ,  Császár Attila 65' , Varga György 80' , Tóth Marcián 90' ill. Bakó Gábor 17' , Veszeli Tibor 45' , Nagy Attila 77'

A forduló további eredményei: Kiskunlacháza SE - Bugyi SE II. 2-0, Szigetszentmárton KSE - FC Dabas III. 0-0, Diósdi TC II. - Sóskút SKE 10-2, Dunavarsányi TE II. - Dunaharaszti MTK II. 3-1, Szigetbecse SE - Délegyháza KSE 2-2

Szabadnapos: Dunafüred LC

Érdi VSE II.: Borek Norbert - Honti Attila Zsolt, Habos Gergely (Tóth Marcián 83'), Ruzsinkó Zsolt, Balázsovics Máté (Kőkuti Richárd 46') - Molnár Ákos, Péter Krisztián, Varga György - Berzéki Gábor, Császár Attila, Huszár Balázs
Kispad: Suha Zoltán, Qurico Tibor, Kupi János
Edző: Molnár László

Tárnok BKSK: Pintér László 7 - Nagy Attila 8, Eskulics Dávid 8, Veszeli Tibor 8, Pusztai Csaba 7 (Váradi Gergő 55' 8) - Bakó Gábor 7 (Takács György 67' 0), Erőss Zsolt 7 (Süle Soma Kristóf 72' 0), Csibrik György 8, Kürti Viktor 6 (Tóth Tamás 55' 8) - Ilyés Attila 7, Gyulay Gábor 7
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

A jó idő ellenére is a műfüves pályán kellett lejátszani a mérkőzést, de nem bizonyult rossz előjelnek, hiszen 1 nappal korábban esti villanyfényes mérkőzésen a női csapat egy hetest rúgott az Érdnek. Felnőtt csapatunk is kitett magáért . Hetet ugyan nem sikerült rúgni, de az az egy, ami viszont bement, elég is volt a győzelemhez. Komoly fegyvertény ez, hiszen a tabella 2. helyén álló csapat otthonában játszottunk. Ennek megfelelően, nagy akarással küzdött csapatunk az egységes, jó hazaiak ellen. A végig tartó nagy küzdelem mellett többnyire még a színvonalra sem lehetett panasz. Folyamatos jó játékot egyik együttes sem tudott nyújtani, így a mérkőzés elég hullámzó volt. Ami nekem feltűnt, hogy mezőnyben nagyon sokszor kapkodtunk és ezért olyan hibákat is vétettünk, amire nem az ellenfél kényszerített bennünket. Szerencsére ezek a hibák inkább támadó játékunkra voltak jellemzők, így a kapunk emiatt nem került veszélybe,  mert védelmünk nagyon stabil volt. Ha ettől a győzelemtől nem áll helyre játékosaink önbizalma, akkor semmitől.

Percről percre.

10. perc: Kürti viktor szögletéből Csibrik Gyurec lőtt kapásból mellé, komoly helyzetből.

12. perc: Nem késett sokat a hazai válasz sem. Balázsovics Máté jól futott el a balszélen, beadását Habos rúgta közelről mellé.

38. perc: Nagy Attila a saját térfeléről lőtte a hazai védelem mögé a labdát, éppen Gyulay elé. Gábor lekezelte és ezzel nagyon kecsegtető helyzetbe került, de mielőtt ellőhette volna a labdát, egy védő termett mellette és az utolsó tizedmásodpercben sikerült elpöccinteni előle a labdát.

55. perc: Gyulay Gábor futott nagy lendülettel kapura, de a védőtől szorongatva, 12 méterről leadott lővése mellé ment.

58. perc: Péter Krisztián keveredett a kapunk közelébe, de éles szögből leadott lövése elsuhant a kapunk előtt. Szerencsénkre, egy támadó sem érkezett, így a labda az alapvonalnál távozott.

70. perc: Váradi Gergő hámozta át magát néhány érdi középpályáson, a saját térfél közepétől indulva. A felező vonal közeléből, már a hazai térfélről ugratta ki a védőjét faképnél hagyó Tóth Tamást, aki az ötös sarkáig száguldott és onnan lőtte ki a hosszú alsó sarkot. Parádés megmozdulás volt mindkét játékostól! 0-1.

84. perc: Péter Krisztián vezette tisztán kapunkra a labdát, de a legeslegutolsó pillanatban valahonnan Váradi Geri került az útjába és sikeresen keresztezett.

87. perc: Csibrik Gyuri lőtt 22 méterről nagy erővel kapura. A labda a lehető legrosszabb helyen, a kapus előtt pattant, de Borek Norbert óriási reflexszel még belekapott a labdába, ami így a felső lécet érintve perdült kapu fölé.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz