8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Pilisi LK-Legea 5-0 (3-0)
Tárnok, Tárnok KSK pálya
2012-10-07 - vasárnap 13:00
Játékvezető: Kovács Levente Richárd
Aszisztens: Szabados Bence
Gól: Sárai Ferenc 28' 51', Lehotka Botond 30', Pusztai Csaba 39', Nagy László 75'
Lap:

A forduló további eredményei:
2012-10-06 - szombat 13h

Fóti SE - Gyömrői SE 0-9
, Halásztelek FC - Alsónémedi SE, Törteli KSK - Verőce SE 2-1
2012-10-07 - vasárnap 13h
Veresegyház VSK - Budakalász MSE
3-2, Újlengyel DSE - Kisnémedi MSE 1-2, Hévizhyörki SC - Örkény SE 13-0, Péceli SSE - Felsőpakony KSE 1-3

Tárnok Bolha KSK: Családi Attila (Ravasz Márk 62') - Völgyi Ádám 7, Czeilinger Balázs 7, Nagy Dániel 7, Ungvári Balázs 7 - Czeilinger Péter 6 (Bréda Richárd 65'), Kiss Tamás 7, Pusztai Csaba 6 (Réti Tamás 46' 6) - Nagy László 7, Lehotka Botond 7 (Nagy Renátó 65'), Sárai Ferenc 7
Edző: Szimandl Gábor

Pilisi LK-Legea: Péter Csongor László - Kovács Károly, Kotyinszki Gergő (Máté Szabolcs 74'), Sáran Tamás, Lesti Balázs - Kanalas János, Erős László (Máté Kristóf 59'), Halász Marcell - Kovács Kristóf, Sándor Dániel, Kaffka Tibor
Edző: Patakfalvi György

Az első 20-25 percben inkább mezőnyjáték és pozícióharcok folytak a pályán. Mindkét csapat igyekezett megtartani és járatni a labdát ezért komoly helyzetig egyik csapat sem jutott el. Az idő múlásával nekünk egyre hatékonyabb lett a támadó játékunk, védelmünk pedig jól állt a lábán. A 28. perc meg is hozta számunkra az eredményt egy nagyon szép támadás végén. Lehotka indította Czeilinger Petit a jobb szélen. Péter elfutott és a 16-os magasságában Nagy Lacival játszott össze, aki egy csel után középre passzolta a labdát, pontosan az érkező Sárai elé. Feca nem tétovázott és közelről lőtt a vendégek kapujába. 1-0. Ellenfelünk még magához sem tért a gól okozta sokkból, amikor a 30. percben Nagy Dani tálalt pazar labdát Nagy Laci elé. Laca lerázva védőjét, nagy lendülettel húzott kapura. A kapus kifutott és "szabályos" bodicsekkel akadályozta meg Nagyot a pontos kapuralövésben. A labda így is csak 10 cm-rel gurult kapu mellé. A kapust természetesen azonn kiállította a játékvezető és még tizit is rúghattunk. A büntetőt a szülinapos Lehotka Boti végezte el és magabiztosan helyezte a labdát a hálóba. 2-0. Az emberhátrányban játszó vendégek nem adták fel a küzdelmet, de igyekeztek visszahúzódni saját térfelükre és innen próbáltak hosszú indításokkal eljutni a kapunk közelébe. A 38. percben a végig kitűnő teljesítményt nyújtó Nagy Laci szép cselekkel zilálta szét a pilisi védelmet, majd 14 méterről a 16-os oldalvonala közeléből ívelte kapura a labdát, de a labda a kapufán csattant. Egy perc sem telt el, amikor ismét a vendégek kapujában táncolt a labda. Völgyi Ádám viharzott el a jobb szélen, majd badott. Pontos labdája Pusztai Csabit találta, aki 7 méterről lött a kapuba. 3-0.
A második félidőben továbbra is uraltuk a játékot az emberhátrányba lévő ellenfél ellen. Óriási mezőnyfölényben játszottunk, de a pilisiek jól tömörültek a kapujuk közelében. Ennek ellenére az 51. percben tovább növeltük előnyünket. Nagy Laci adott kitűnő labdát baloldalra, Réti Tamásnak. Réti megverte védőját és bepasszára Sárai Feca érkezett. 7 méterről megszerezte második gólját. 4-0. 53. perc. Völgyi Ádám futott fel nagy lendülettel a jobboldalon. A kaputól 20 méterre lőtt. Nagyerejű, éles lövése a kapufán csattant. A 75. percben Nagy László állította be a végeredményt. Völgyi Ádám szabadrúgást végezhetett el a pilisi térfél közepéről, az oldalvonal közeléből. Belőtt labdája a 16-oson belül, pontosan Nagy Lacihoz került. Laca levette a labdát, majd két csellel tisztára játszotta magát és a kapus mellett biztosan lőtt a hálóba. 5-0.
Ezt a látványos gólt abcd-nek sikerült megörökíteni, így videón is megnézhetitek:

Ezzel a góllal alakult ki a végeredmény. Sajnos a gól után pár perccel egy párharcnál Nagy Lászó lába letapadt és a jobb térde megrándult. Úgy kellett lehozni a pályáról. Reméljük nem lesz olyan komoly a sérülés, mint amilyennek az első pillanatban látszott.

Szimandl Gábor: -A tudatosság nagy erény! Gratulálok minden játékosomnak!

Tabella a 8. forduló után

Házi góllövőlista a 8. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz