7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2010/2011 > Rájátszás

GÁZMŰVEK MTE - BOLHA FTSE 4-1 (1-0)
Bajnoki mérkőzés - Rájátszás, felsőház
Budapest, Gázművek MTE Sporttelep (2011.05.28 16:45)
Gól: ÁROKSZÁLLÁSI ZOLTÁN 7', HORVÁTH JÁNOS BALÁZS 47', HOLLÓKÖVI PÉTER 55', BŐGÉR DÁVID 87' ill. VAJDA DÁNIEL 63'

A forduló további eredményei:

MLTC - SOROKSÁR SPORT CLUB KFT. 1-2, XII. KER. ÖNK. HEGYVIDÉK - BVSC-ZUGLÓ 1-2, ÚJPESTI TE - GRUND 1986 FC "A" 4-2, SZENT ISTVÁN SE - ÚJBUDA TC 0-2

Gázművek MTE:
MIKÓ ZSOMBOR - FEHÉR MÁRK, HORVÁTH ZSOMBOR, VILLÁM ANDRÁS, MANKÓ GERGELY - NÉMETHY KRISTÓF (BÓZSIK MÁRTON 84.perc), HOLLÓKÖVI PÉTER (HOSTYIOVSZKI PATRIK 82.perc), HUMAYER DÁVID (SÁRMÁNY PÉTER 46'), HORVÁTH JÁNOS BALÁZS (FEHÉR KENDE 68') - ÁROKSZÁLLÁSI ZOLTÁN, BŐGÉR DÁVID (DAMÁSDI ALEX 85.perc)
Edző:

Sárga lap:
MIKÓ ZSOMBOR

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 7 (RAVASZ MÁRK 84.perc) - VÖLGYI ÁDÁM 6, PANYI LÁSZLÓ 6, BERÉNYI ÁDÁM 4, PUSZTAI CSABA 4 - FARKAS ÁKOS 5, MÁJER GERGŐ 7, FEHÉR ROLAND 7, CZEILINGER PÉTER 5 (CSŐSZ BALÁZS 73.perc) - SÁRAI FERENC 4 (NAGY RENÁTÓ 63.perc), VAJDA DÁNIEL 5
Edző:
KOVÁCS LÁSZLÓ

Rossz előjelekkel indultunk a mérkőzésre. Kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott néhány játékosunk. Dallos bence játékáról le kellett mondanunk, de Czeilinger Peti, Fehér Roli, Sárai Feca és Farkas Áki sem volt 100%-ig egészséges.
A rossz előjelek sajnos hamar valósággá váltak. Már a 7. percben, egy puhány szerelési kísérlet után ellenfelünknél maradt a labda és a hazai gólfelelős, Árokszállási Zoltán nem habozott közelről gólt szerezni. Az első játékrészben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám a helyzetek kimaradtak.
A második félidő, ha lehet, még rosszabbul kezdődött, mint az első. Még kettő perc sem telt el a játékrészből, amikor újabb gyámoltalan védekezés után Horváth szerzett újabb gólt és 10 percen belül jött a harmadik is. Ennek szerzője Hollókövi Péter volt az 55. percben. A 63. percben azután visszatértek a remények. Szép támadás után Vajda Dani húzott tisztán kapura, ám a 16-oson belül csak szabálytalanul tudták szerelni. Dani maga vállalta a tizi elvégzését, ám a végrehajtásba kisebb hiba csúszott. A jobbra elküldött labdát az addig is kitűnően védő hazai kapus szép vetődés után kiütötte, ám szerencsére a labda éppen Dani elé pattant vissza, aki másodszorra már nem hibázott és csökkentette hátrányunkat. A felcsillant reményt igyekeztünk kihasználni, ám sajnos tetszetős támadások után csak gólhelyzetekig jutottunk. Eredmény szempontjából már nem sikerült közelebb kerülnünk ellenfelünkhöz. Védelmünk méginkább kinyílt és ezt Bőgér Dávid használta ki a 84. percben. Szép egyéni játék után talált a kapunkba, bebiztosítva ezzel a hazai sikert.
Sajnos ezen a mérkőzésen nem tudtuk azt a kitűnő játékot nyújtani, amivel a Grund FC csapatát legyőztük és az UTE otthonában remiztünk. Talán ez a fiatal csapat még nem képes hétről hétre ugyan úgy összpontosítani, mert állítom, hogy ez ellen a torony magasan bajnokesélyes csapat ellen sem a játéktudással volt a baj. Ezek ellen - a mieinknél idősebb - játékosok ellen sem játéktudásban maradtunk alul. Leginkább fejben, koncentrációban nem tudtunk megfelelően ott lenni.
Ezek után csak gratulálni tudunk az eddig 100%-osan álló ellenfelünknek, akik valószínűleg hibapont nélkül fogják nyerni ezt a kiélezett, magas színvonalú bajnokságot.


KOVÁCS LÁSZLÓ (TÁRNOK BOLHA): - Megérdemelt Gázművek győzelem. Sajnos egy ilyen rangadón nem fér bele több hatalmas egyéni hiba.

A mérkőzés videóösszefoglalója:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz