6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Ferencvárosi FC  5-1 (1-0)
Tárnok KSK, 2015-04-19 - vasárnap 13:30


Játékvezető: Bódy Benjámin
Aszisztens:
Berki András, Tóth II. Károly
Gól:
Szász Csaba 41', Kürti Viktor 50', Csillik Gábor Krisztián 57', Tóth Zalán 11-esből, 66', Czeilinger Balázs 87' ill. Ignácz Szilveszter 62'
Lap: Kürti Viktor 36', Süle Soma Kristóf 50' ill. Hajsz Mátyás 6'

Videóösszefoglaló:

A forduló további eredményei:
Taksony SE - Hegyvidék UFC 2-5, Sóskút SKE - Solymári SC 0-1, Ócsa VSE - Viadukt SE-Biatorbágy 2-0, Százhalombattai VUK SE - Alsónémedi SE 5-1, Felsőpakony SK - Ráckeve VAFC 3-0

Bolha FTSE Tárnok
: Pintér László 0 - Demján Dániel 7 (Demján Dénes 80' 0), Eskulics Dávid 7, Németh Kristóf 7, Süle Soma Kristóf 7 (Czeilinger Zsolt 69' 0) - Kovács Gyula 7 (Csuka Zsolt 54' 7), Tóth Tamás 7, Tóth Zalán 7 (Ravasz Márk 69' 0) - Szász Csaba 7 (Sárai Ferenc 54' 7), Kürti Viktor 7 (Czeilinger Balázs 84' 0), Miseta Roland 7 (Csillik Gábor Krisztián 54' 7)
Edző: Csizly Attila

Ferencvárosi FC: Gonda György - Kárpáti László Gyula (Tarab Adel 46'), Határ Dávid, Hajsz Mátyás, Varga Richárd - Magyar Dániel, Fügedi Gábor, Klein Bence, Mohamid Amin - Ignácz Szilveszter, Kárpáti Viktor Ferenc
Edző: Csőke Gábor

Papírforma szerint mi voltunk az egyértelmű esélyesei ennek a mérkőzésnek és ennek megfelelően azonnal támadólag léptünk fel. Már az első néhány percben is megszerezhettük volna a vezetést. Egyenlőre még csak helyzetekig jutottunk, illetve az 5. percben még ennél is tovább. 16-oson belüli buktatás miatt 11-esítélt a játékvezető, de Kürti Viktor büntetőjét védte Gonda kapus. Enyhe mezőnyfölényünkkel folytatódott az első félidő és közben a vendégek is vezettek tetszetős támadásokat, de védelmünk nagyon határozottan hárította a próbálkozásokat. Egészen a 41. percig kellet várnunk, míg végre Szász Csaba egy szép támadás végén betalált a ferencvárosi hálóba. Sajnos lövés közben ütközött védőjével és megsérült. Szerencsére a szünetben segített az ápolás és a 2. félidőre rendbe is jött. A második játékrészben egyre nagyobb nyomás alá helyeztük ellenfelünket és ennek meg is lett az eredménye. Szép lassan teljesen felőröltük a vendégek ellenállását és 3-0 után már örömfocit játszhattunk. Ennek persze megvolt a hátránya is. Néha túlkombináltuk a támadásainkat.  Akkor is passzoltunk, vagy cseleztünk még egyet, amikor arra már nem lett volna szükség, így egy-két plusz góltól még saját magunkat fosztottuk meg. Igaz, az utolsó gólunknál ez külön látványosságnak is bizonyult. Czeilinger Balázs, mielőtt kapuba talált, úgy megforgatta a ferencvárosi védelmet, hogy szerintem nem is nagyon tudták utána, hogy hol vannak!
Kiemelném még Csillik Gábor gólja előtt a végig nagyszerűen játszó Németh Kristóf teljesítményét, aki a saját térfeléről vitte fel a labdát óriási lendülettel. Közben több védőn is keresztül hámozta magát és a végén kitűnő gólpasszt adott.
A győzelem nagyszerű játékkal is párosult, pedig azért a vendégek az első félidőben bebizonyították, hogy nem is rossz játékosok. Győzelmünkhöz viszont egy pillanatig sem férhetett kétség és ilyen arányban is teljesen megérdemelt volt. Gratulációt érdemel a csapat!

Csizly Attila: -
Jó játékkal sikerült ellenfelünket legyőzni. Azonban az első félidőben saját magunknak nehezítettük meg a gólszerzést, és már-már felhoztuk ellenfelünket, esélyt adva nekik a gólszerzésre. A félidőben rendezve sorainkat gólt-gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

A teljes mérkőzés videója, holtidők nélkül:

Tabella a 6. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz