6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - RAFC 5-1 (1-1)

Diósd, Diósdi TC Sporttelep
2012.09.22 - Szombat 12:00
Játékvezető: Székely Ákos
Aszisztens: Kányási István, Sinka Szabolcs
Gól: Csuka Zsolt 30' 52' 61', Berényi Tamás 47', Bilik Krisztián 88' ill. Gyimóti Szabolcs 9'
Lap: Berényi Tamás 51' ill. Szilágyi Gergely 23'


A forduló további eredményei:
2012-09-22 - szombat: Dunakeszi VSE - Rákosmente
2-12, FC Dabas - Tápiószecső FC 3-3
2012-09-23 - vasárnap: Dunaharaszti MTK - Kelen SC
0-7, Nagybátonyi SC - Maglódi TC 11-0, Jászapáti VSE - Gyöngyös AK 0-17, Tököl VSK - Üllő SE 5-0, Gödöllői SK - XII. ker. Rákosmenti TK 0-1

Bolha FTSE Tárnok: Kürti Viktor - Németh Kristóf 6, Kovács Gyula 6 (Demján Dániel 60' 6), Németh Márton Gábor 6, Czeilinger Zsolt 6 (Varga Richárd 55' 7)- Miseta Roland 6 (Petheő Axel Emilián 73'), Szász Csaba 6, Csuka Zsolt 7 - Czeilinger Balázs  7 (Viszokai János 73') - Bilik Krisztián 7, Berényi Tamás 6 (Balogh Richárd 77')
Edző: Csizly Attila

RAFC: Muzsa Róbert (Szilágyi Zoltán 5') - Szilágyi Gergely, Kónya Dániel Marcell, Gyimóti Lajos, Oláh Tamás - Bank Ádám, Abdul-Fatah Márkó, Gáspár Richárd, Kovalik József - Fiola Dávid Renátó, Tóth Róbert (Vass László 63')
Edző: Bitó Tibor

Kellemes fociidőben került sor a mérkőzésre. Számunkra viszont nem alakult kellemesen a prológus. A vendégek már a 9. percben vezetést szereztek. Kapunk előtti kavarodás után többen is felszabadíthattak volna, ám végül a labda Gyirmóti elé került, aki közelről élt a lehetőséggel és megszerezte a vezető gólt. Ezután fokozatosan átvettük az irányítást, de fölényünk ekkor még elég meddő volt. Annyit azért elértünk még az első félidőben, hogy ne kelljen hátrányból kezdenünk a másodikat. Csuka Zsolt talált egészen lehetetlen helyzetből - szinte az alapvonalról - ellenfelünk kapujába a 30. percben.
A második játékrészben egyre nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk és ekkor már góljaink sem maradtak el. Berényi Tomi folytatta a gólgyártást, amit Csuka még kettővel fejelt meg. Közben lőttünk három kapufát és kihagytunk egy tizit is. Bilik 11-esét védte a RAFC kapusa. Azért Krisztián sem maradt gól nélkül. A 88. percben Csuka Zsolt gólpasszát értékesítette.
A második félidő alapján nem férhetett kétség győzelmünhöz.

Csizly Attila: - Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, az ellenfél  gólja után azonban kapkodóssá vált a játékunk.  A megszerzett labdákat  többnyire elszórtuk. Egy emberként támadt az egész csapat, minél előbb egyenlíteni szerettünk volna, ezért sokszor a védekezésről elfeledkezve üresen hagytuk a középpályát, és a Vendégek  a megszerzett labdákkal lendületből tudtak érkezni a  kapunk elé. Csak az ellenfél rossz helyzetkihasználásán múlott, hogy nem növelte az előnyét. A második félidőben rendeztük a  sorainkat, és  miután megszereztük a vezetést higgadt játékkal tudtuk előnyűnket növelni, és a három pontot megszerezni.

Házi góllövőlista a 6. forduló után


Játékos rangsor a 6. forduló után
A rangsorban azok szerepelnek, akik legalább 5 mérkőzésen nyújtottak értékelhatő teljesítményt. Ehhez legalább 30 percet kellett pályán tölteni az adott mérkőzésen. Kapusoknál ez sem ad mindíg értékelhető teljesítményt.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz