6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Újlengyel DSE 5-1 (4-0)
Tárnok, Tárnok KSK
2012-09-23 - vasárnap 14:00
Játékvezető: Fromm Gergely
Aszisztens: Berendi Tamás Csaba
Gól: Sárai Ferenc 5' 14', Réti Tamás 34', Nagy László 39' 73' ill. Balogh Dávid 83'
Lap: ill. Klemencz Ákos 68' , Halmi Zsolt 80'

A forduló további mérkőzései:
2012-09-22 - szombat

Fóti SE - Kisnémedi MSE 6-1
, Halásztelek FC - Pilisi LK-Legea 0-2, Veresegyház VSK - Alsónémedi SE 1-5, Törteli KSK - Örkény SE 5-1, Péceli SSE - Gyömrői SE 2-4
2012-09-23 - vasárnap
Hévízgyörki SC - Felsőpakony KSE
5-4, Verőce SE - Budakalász MSE 2-4

Tárnok Bolha KSK: Családi Attila (Ravasz Márk 69') - Czeilinger Balázs 5 (Németh Kristóf 46' 6), Berényi Ádám 6, Dallos Bence 6 (Édes Bence 60' 6), Ungvári Balázs 5 (Varga István 60' 6) - Czeilinger Péter 5, Nagy Dániel 6, Kiss Tamás 6 - Sárai Ferenc 8 (Csillik Gábor 60' 5), Réti Tamás 6 (Csuka Zsolt 60' 6), Nagy László 7
Edző: Szimandl Gábor

Újlengyel DSE: Sztahó Zoltán - Telepóczki János (Csák Roland 70'), Kulima István, Klemencz Ákos, Dobos Dénes - Demeter Zoltán, Kohan Krisztián, Jancsovics János (Balogh Dávid 70') - Hornyák Csaba (Zadunajszki János 61'), Varga Róbert - Scheidl Marcell (Halmi Zsolt 36')
Edző: Fodor József

Ifi csapatunknak ezen a koradélutánon lényegesen könnyebb dolga volt a 3 pont begyűjtésében, mint szerdán Halásztelken. Lelkes, de játéktudásban gyengébb ellenfél ellen az első félidőben jól és eredményesen játszva, tekintélyes előnyt szereztünk. Ez a második félidőben egy kicsit meg is bosszulta magát, mert láthatóan elkényelmesedtünk, nem volt elég motivációnk, hogy továbbra is koncentráltan futbalozzun.
5. perc.
Czeilinger Balázs a jobb szélen indítja Nagy Lacit. Nagy egy csellel becsapja védőjét, majd befelé passzol Sárainak. Feca a kapus mellett laposan helyez a rövid sarokba. 1-0.
8. perc.
Nagy László csel után 13 méterről lő, de Sztahó kiüti a lövést.
9. perc. Sárai Ferenc közeli fejese alig megy mellé.
13. perc. Nagy Laci 22 méteres kemény szabadrúgása a felső lécről lefelé a gólvonal elé pattant és az érkező Sárai Feca megszerzi második gólját. 2-0
.
29. perc. Nagy Dani kitűnő ütemű indítással ugratja ki Ungvárit. Balázs a végig nagyon aktívan és dinamikusan játszó Sárainak passzol. Feca egy csel után lő, de az utolsó pillanatban berobbanó védőről a labda szögletre pattan.
33. perc. Réti Tomi 25 méterről váratlanul lövésre szánja el magát. A távoli, erős lövés legfőképpen a kapust is meglepve a bal sarokban köt ki.
3-0.
38. perc. A gólgyártás ezzel még nem fejeződött be az első félidőben. Ungvári száguldott el a labdával a balszélen. Egy csel után az alapvonalnál befelé húzott, majd beadott. A beadásra az ötös magasságában Nagy Laci érkezett és lőtte a félidő utolsó gólját.
4-0.
A második játékrészben sokáig nem történt említésre méltó esemény, a játék inkább a mezőnyben folyt.
71. perc. Nagy Lacinak szánt keresztpassz valahogy Nagy Dani elé került, aki 12 méterről nem hibázott.
5-0.
75. perc. Buktatásért tizenegyeshez jutottak a vendégek, ám a rosszul elvégzett büntető fölé szállt.
76. perc. Czeilinger - Csuka - Nagy Dani volt a labda útja. Nagy Dani a jobboldalról adott be. Középen jól érkezett Varga Bob, de közeli fejesét a kapus kiütötte.
80. perc. Újlengyeli lövést követően Ravasz Márk bravúrral védett.
82. perc. Enyhe újlengyeli nyomás után megszületett a vendégek "becsületgólja" és a végeredmény. Gólszerző Balogh Dávid volt.
5-1.

Szimandl Gábor:
-Talán, ha egy kicsivel többet kellene küzdenünk a győzelemért, sokkal értékesebbek lennének ezek a 3 pontok. Alapképességek alapján hozzuk a győzelmeket, de a fizikai részt még kevésnek tartom! Gratulálok minden játékosomnak.

Tabella a 6. forduló után

Házi góllövőlista a 6. forduló utánVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz