5.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

5.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Perbál SC 1-3 (0-2)
Tárnok, 2018-09-15 - szombat 16:00


Játékvezető: Zsélyi Csaba
Aszisztens: Szeifert Dávid, Juhász László

Gól: Vida Péter 80' ill. Spáth Henrik 24', Kámán Bence 42', Nagy Dániel 73' (öngól)

Lapok: Bakó Gábor 13' , Veszeli Tibor 72' ill. Pechter Dávid 56' , Márky András 63'

A forduló további eredményei: Ecser SE - Újlengyeli DSE 2-4, Dömsödi SE - Kiskunlacháza SE 3-0, Délegyháza KSE - Szigethalom SC 4-2, Táborfalva KSE - Gyáli BKSE 0-3, Inárcs VSE - Diósdi TC 2-1, Sóskút SKE - Ráckeve VAFC 3-1, Ócsa VSE - Pátyi SE 2-1


Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Czeilinger Zsolt 5 (Demján Dániel 80' 0), Veszeli Tibor 5, Nagy Dániel 5, Nagy István 5 (Nagy Attila 48' 5) - Bakó Gábor 5 (Demján Dénes 72' 0), Hrabina Ádám 4 (Mészáros Tamás 46' 5), Csibrik György 5 - Takács Patrik 4, Vida Péter 5, Ruzsinszki Dávid 4 (Sárosi Róbert 46' 5)
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Perbál SC: Kreutz Áron (Hoffer Csaba 80') - Pechter Dávid, Kámán Bence, Bárdos Botond (Tillinger Máté 73'), Miklósi Bence, Márky András, Szelicsán Dominik (Kalmár Péter 74'), Spáth Henrik, Barkóczi Roland, Barabás Márk (Kiss Mihály 60', Dobos Ákos (Kuti István 66')

Edző:


Bevallom az elmúlt heti jó és eredményes játék után nem erre az eredményre és nem a ma mutatott gyenge játékra számítottam ezen a hazai mérkőzésen. Játékunkon nem látszott tudatosság, passzaink nem szolgálták a támadások felépítését, Sok esetben csak valamiféle pótcselekvésnek tüntek. Az igaz, futás nélkül nem is könnyű eredményes passzokat, indításokat adni. Ellenfelünk sem nyújtott kimagasló teljesítményt, de gyors kontráikban mindig benne volt a veszély. Ami még feltünő volt, hogy Perbál védekezésben és támadásban egyaránt, pillanatok alatt létszámfölényt tudott teremteni, ami megint csak lassú, "futásmentes" játékunknak volt köszönhető.

A mérkőzés mindezek ellenére sem mondható unalmasnak, hiszen gólhelyzetek azért mindkét csapat előtt adódtak, de ezek kihasználása sajnos a vendégeknek sikerült jobban.

A játékvezetők bíráskodásával én a mérkőzés nagyrészében elégedett voltam, ám két esetet meg kell, hogy említsek, amikor többünk véleménye szerint Zsélyi játékvezető tévedett, ami mindkét esetben döntőnek bizonyult. A 72. percben egy javunkra megítélt szabadrúgás elvégzését a perbáli játékos úgy igyekezett lassítani, hogy egy tapodtat sem hátrált a labdától, hanem az elrúgás pillanatában még a lábát is odatette a labda útjába. A szabadrúgást elvégző Veszeli Tibi ezért reklamált, ami viszont vendég szabadrúgást vont maga után. Ez a 25 méteres szabadrúgás változtatott irányt Nagy Dani lábán és onnan a kapunkba pattant a labda. A másik esetben Sárosi Robi tolta meg a labdát védője mellett a 16-oson belül. A védő becsúszva igyekezett szerelni, de a labda helyett már csak Robi lábát találta el, miáltal játékosunk elterült a földön. Zsélyi sípja ekkor is néma maradt. Ezt nem azért írtam le, hogy csak emiatt veszítettünk, de ez is a tényekhez tartozik.

A mérkőzés góljai:

24. perc: Spáth Henrik kapott passzt a 16-osunk környékén. Védőink lemaradtak és a játékos a kissé kint tartózkodó Pintér Laci fölött magas ívben a hálóba emelte a labdát. 0-1.

42. perc: Jobboldali beadás után Kámán Bencéről maradtak le az 5-ösön védőink és a Perbáli játékos a tehetetlen Pintér mellett, higgadtan lőtt a kapunkba. 0-2.

73. perc: Az előzőekben általam már említett kétes szituáció miatt jutott szabadrúgáshoz a vendégcsapat. A bal sarok felé tartó lövés Nagy Dani sarkán megpattant és alaposan irányt változtatva a balra vetődő Pintér mellett a labda a jobb sarokban kötött ki. 0-3.

78. perc: Sajnos nem a győztes, csak a szépítő gólunk volt az utolsó, ami viszont a mérkőzés legszebb találata volt. Mészáros Tomi a felezővonal környékéről indította támadásba Takács Patrikot a jobb szélen. Patrik nagy lendülettel lefutotta védőjét, mögé került és beadott. Beadására középen érkezett Vida Péter, aki közelről kapuba lőtt. 1-3.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz