5.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

5.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Téli műfüves

Törökbálinti TC - Tárnok BKSK 0-5 (0-0)
Diósd, 2014-02-22 - szombat 12:00


Játékvezető: Szabolcsi Gergő
Aszisztens
: Várhegyi Károly, Rábel Alfréd
Gól:
Ilyés Gergő 46', Csányi Tibor 49' 53', Pluhár Bálint 72', Nagy István 77'

A forduló további eredményei:
2014-02-22
Fogócska SE - PILE SC 5-1

2014-02-23
Hidegkúti SC - Perbál SC 1-6

Törökbálinti TC: Fazekas Péter Antal - Weigl Norbert, Pacsuta Norbert, Zsolczai István, Pup László Ferenc - Auer Marcell, Bíró Bence, Orbán Patrik - Gáznár Norbert, Marics Kevin, Nacsa Dániel

Kispad
:
Lipők András
Edző
:
Lipők András

Tárnok Bolha KSK
: Schön Dániel (Kaszás Attila 54') - Csibrik György, Neuvert Sándor, Veszeli Tibor (Eke Gábor 46'), Ruzsinkó Zsolt - Ilyés Attila (Csányi Tibor 46'), Pluhár Bálint, Pusztai Csaba - Ilyés Gergő, Gyulay Gábor (Sárai Ferenc 63'), Nagy István
Edző: Kovács László

A Téli Műfüves Bajnokság utolsó fordulójához érkeztünk. A mai találkozón ellenállhatatlan volt csapatunk. A Törökbálintnak jószerével még helyzete sem akadt a mérkőzésen. Védelmünk magabiztos volt. Kezdés után azonnal mi irányítottunk és már az első félidőben 4-5 nagy helyzetet is sikerült kialakítani, de a gólszerzés nem sikerült.
A második félidőben tovább tartott fölényünk, amit ekkor már nem csak a kimaradt helyzetek (mert továbbra is volt ilyen szép számmal), hanem a gólok is jelezték. Jól jött, hogy bár a második játékrészt ellenfelünk kezdte, de azonnal sikerült megszereznünk a labdát és a támadás végén gólt szerezni. Ez a gól volt a vég kezdete a törökbálintiaknak. Ez  végképp felőrölte erejüket. Már 3-0 arányban vezettünk, amikor a 70. percben Gyulus csípője kissé meghúzódott. Kovács László nem akarta kockáztatni a komolyabb sérülést, ezért lehívta a pályáról Gábort. Cserelehetőségünk már nem volt, ezért 10 emberrel folytattuk a játékot. Ennek ellenére továbbra is fölényben játszottunk és 2 perc telt csak el, amikor ismét gólt szereztünk. Pluhár Bálint után még Nagy István is betalált a törökbálinti kapuba, bebiztosítva ezzel magabiztos győzelmünket.
Igaz, hogy mai ellenfelünk egy fiatal játékosokból álló csapat volt, de amíg bírták erővel és főleg koncentrációval, nagyon jól küzdöttek és nem volt könnyű dolgunk ellenük. Ezen a találkozón - talán az 5-0-ás győzelem után furcsán hangzik - de legnagyobb hibánk a helyzetek kihagyása volt. Kitűnő mezőnymunka és támadásépítés után, ismét sokat hibáztunk az ellenfél kapuja előtt. A helyzetek kihasználásában még mindég javulnunk kell, de a mai játék mindenképpen bíztató a bajnoki rajt előtt!

Kovács László véleménye:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz