4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Kisnémedi MSE 1-0 (1-0)
Tárnok, Tárnok KSK
2012.09.09 - vasárnap 16:30
Játékvezető: Fenyvesi Arnold
Aszisztens: Pálinkás István, Molnár László
Gól: Gyulay Gábor 6'
Lap: Szabó Zsolt 37', Eke Gábor 55', Lingli Gábor 90' ill. Kádár Róbert 12', Baji László 48', Praszna Dávid 67', Dudás Máté 78', Ladányi Péter 87'

A forduló további eredményei:
2012-09-08 - szombat

Halásztelek - Újlengyel 5-1
, Budakalász MSE - Örkény SE 0-1, Törökbálinti TC - Felsőpakony KSE 5-0
2012-09-09 - vasárnap
Péceli SSE - Gödöllői SK
0-2, Hévizgyörki SC - Gyömrői SE 3-3, Veresegyház VSK - Pilisi LK-Legea 3-1, Verőce SE - Alsónémedi SE 0-1

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Szabó Kristóf 5, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 5, Kapcsos Norbert 6 - Pluhár Bálint 6, Csibrik György 6, Kun Mihály 6 - Gyulay Gábor 6 (Lehotka Botond 80'), Szabó Zsolt 6 (Lingli Gábor 60' 5), Nagy István 5 (Berényi Ádám 86')
Kispad: Családi Attila, Ilyés Gergő
Edző: Kovács László

Kisnémedi MSE: Hajdú József 6 - Kovács Bence 4, Biczi Gábor 5, Baji László 5, Ladányi Péter 5 - Kádár Róbert 4 (Sipos Péter 51' 5), Dudás Máté 6, Urbán Norbert (Praszna Dávid 22' 6), Létai Dávid 5 (Kénoszt Ferenc 70') - Takács Sándor 4 (Kardos László 51' 4), Szatmári János 5 (Győri Tamás 56' 5)
Edző: Davcsó Károly

Izgalmas, változatos mérkőzésen sikerült itthon tartani a 3 bajnoki pontot. A győzelmet jelentő gól, már a 6. percben megszületett. Szabó Zsolt keresztpasszát Gyulay Gábor kapta. Néhány lépés után 18 méterről, laposan lőtte el a labdát Hegedűs kapus mellett. 1-0. Vezető gólunk elég parázs hangulatot teremtett a pályán. Mi növelni szerettük volna előnyünket, ellenfelünk viszont egyenlíteni szeretett volna. A 38. percben Kapcsos Norbi húzott el a baloldalon, beadására Gyulay csapott le, de Gábor közelről a kapufát találta el. A visszapattanó labdát mellel juttatta a hálóba, illetve csak a gólvonalon túlra, kb. fél méterrel, ám innen egy védő kirúgta, Fenyvesi játékvezető pedig továbbot intett. Valószínűleg a folytatásban könnyebb helyzetbe kerültünk volna ha ezt a szabályos gólunkat megadják.
A második félidőben inkább a vendégek irányították  a játékot, de komoly helyzetet csaka egyet tudtak kialakítani. Ami veszélyt jelentett kapunkra, az inkább ellenfelünk pontrúgásai voltak. Szögleteket, szabadrúgásokat egyaránt kitűnően végezték el, de védelmünk megoldotta ezeket a feladatokat is. Az 55. percben ismét Gyulay Gabi került óriási helyzetbe. Már csak a vendégek kapusával állt szemben, de lapos lövése két méterrel elkerülte a kaput. 10 perccel később Pluhár Bálint lépett ki a védők között az ellenfél térfelének közepéről. Nagy lendülettel tört kapura, ám lövését Hajdú József hárította. Ez is óriási helyzet volt. A 80. percben adódott a vendégek egyetlen komoly helyzete, ez viszont óriási volt. Kénoszt forgatta meg védőjét a tizenhatosunk oldalvonala környékén, majd egy félfordulattal ráfordult a labdára és élesen lőtt. A labdát Kaszás Attila óriási bravúrral tolta ki a rövid felső sarokból.
A mérkőzést megint csak magunknak tettük nehézzé azzal, hogy óriási ziccereket hagytunk ki. Helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell az elkövetkezendőkben!

KOVÁCS LÁSZLÓ: – Megint egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyen ha berúgjuk a helyzeteinket, akkor már hamarabb eldönthettük volna a pontok sorsát.
– Ettől függetlenül értékes sikert könyvelhettek el.
– Igen, ez igaz, viszont az utolsó pillanatig izgulnunk kellett a győzelemért. Gratulálok csapatomnak!


DAVCSÓ KÁROLY:
– Sajnos már a második olyan mérkőzést játszottuk, amikor nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába. Elszomorító számomra, hogy döntő szituációkban rendre hibázunk.
– Nincs még veszve semmi, hiszen csak a bajnokság elején járunk.
– Nem szeretném másban, külső tényezőkben keresni a vereség okát, de örülnék annak, ha legközelebb Kisnémedin is legalább annyira megkapnánk a hazai pályát, mint most a tárnokiak. Ettől függetlenül gratulálok a szimpatikusan futballozó hazaiaknak és további sok sike
rt kívánok nekik a folytatásban!

Tabella a 4. forduló után

Teljes góllövőlista

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz