30.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

30.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

A mérkőzés videó összefoglalója:

Bolha FTSE Tárnok - Hévigyörki SC 6-1 (2-1)
Tárnok, Tárnok KSK
2012.06.17 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Fromm Gergely - Szigecsán Norbert
Gól:
Fehér Roland (9', 29', 56', 70' 11-esből), Nagy István (51'), Ungvári Balázs (85') ill. Spala Tamás 11-esből (28')

A forduló további eredményei:
2012.06.17  Vasárnap
Pilisi LK-Legea - Sülysáp KSK   4-10
Bagi TC '96 - Budakalászi MSE  
1-2
Bugyi SE - Gödöllői Sport Klub  
1-4
Alsónémedi SE - Veresegyház VSK  
2-0
NK Kinizsi TL FC - Örkény SE   
1-3
Felsőpakony KSE - Verőce SE   
4-2
Kisnémedi - Újlengyel DSE
7-4

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 9 - VÖLGYI ÁDÁM 9 (UNGVÁRI BALÁZS 74' 9), PANYI LÁSZLÓ 9, BERÉNYI ÁDÁM 9 (NAGY DÁNIEL 46'  9) - PUSZTAI CSABA 9, PLUHÁR BÁLINT 9,VALCZER CSABA 9 (KISS TAMÁS 80'  9), NAGY ISTVÁN 9 (FARKAS ÁKOS 71'  9) - LEHOTKA BOTOND 9 (NAGY RENÁTÓ 46'  9), FEHÉR ROLAND 10 (VARGA ISTVÁN RÓBERT 80' 9), NAGY LÁSZLÓ 9 (CZEILINGER PÉTER 61'  9)
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: CSALÁDI ATTIKLA 28'

Hévizgyörki SC:
DARABONT DÁNIEL (HORVÁTH TAMÁS 83') - FRISKÓ VINCE, GÁBOR BENCE, KOVÁCS DÁNIEL (HALÁSZ RÓBERT 78'), TÓTH BÁLINT - PECSENYICZKI MÁRK, TÓTH SÁNDOR (KŐVÁGÓ BOLDIZSÁR 65'),  SPALA TAMÁS, KISS DÁVID - SZALAI ZOLTÁN, KOVÁCS RICHÁRD
Edző: TOLDI MIKLÓS

35 C° körüli hőmérséklet, vakító napsütés és hidegvízzel teleengedett "dézsák" fogadták a csapatokat bevonuláskor. A rekkenő hőségben is nagyon sokan kijöttek a KSK pályára buzdítani ifijeinket, hiszen aki kijött, meg volt az esélye, hogy bajnok csapatot ünnepelhet!
Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen Fehér Roli, aki ezen a mérkőzésen kitűnő teljesítményt nyújtott, már a 9. percben pazar egyéni játék után talált a vendégek hálójába. 1-0. Az első félórában még aránylag kiegyenlített játék folyt, aminek eredményeképpen egy hévizgyörki akció után tizihez jutott ellenfelünk. Családi Attila kivetődését látta szabálytalannak a spori és ezért 11-est ítélt. Személy szerint én nem láttam annak, de ez mit sem jelent, hiszen régi igazság, hogy az a tizi, amit a játékvezető megad. Az elvégzett büntetőt Spala Tamás magabiztosan értékesítette. 1-1. Az x csak átmeneti volt, hiszen kezdés után azonnal gólt szereztünk. A még ünneplő vendég védelem aszisztálásával ismét Fehér Roland volt eredményes. 2-1. A szünetben még ez az eredmény volt érvényes, sőt még a második félidő első perceiben is. Az 51. percben a felnőtt csapattól kivételesen "kölcsön kapott" Nagy Sövény István kezdte biztossá tenni győzelmünket. 3-1. A rekkenő hőséget és az egyre jobban rájuk nehezedő hazai nyomást már egyre nehezebben viselte ellenfelünk. A kondíció láthatóan elfogyott és hiába próbáltak még küzdeni, nem sikerült komolyabb ellenállást kifejteniük. A játék szinte folyamatosan a hévizgyörki térfélen folyt, ami további hazai gólokat eredményezett. Fehér Rolit nem győzöm dícsérni. Ismét két egyéni akció és ennek eredményeként még két gól tette felejthetetlenné mai játékát. 56. perc 4-1, 70. perc 5-1. A mai végeredményt a frissen beállt Ungvári Balázs állította be a 85. percben, szintén eredményes egyéni játék végén. 6-1.
A lefújás után, immár a hivatalos bajnokok köszönhették meg a szurkolóknak a bíztatást. Nagy volt az öröm. Ünnepeltek, akik jelen voltak. A pályát ellepték a szurkolók, durrantak a pezsgős üvegek. Kovács Laci előbb a "levegő ördögeként" repkedett, amikor játékosai a magasba "hajigálták". Később szintén játékosai intézték, hogy a nagy hőség nehogy megártson egészségének. Nemes egyszerűséggel fejére borították a vizes dézsát. Nem vagyok irigy természetű, de ezért is irigyeltem ebben a hőségben. Gratulálok Lacibának és a csapatnak ehhez a mai nagyszerű eredményhez és nem utolsó sorban a bajnoki címhez!
(SzaTam)

Kovács László nyilatkozata a mérkőzésről:

Tabella:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz