30.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

30.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Tárnok Bolha KSK - Veresegyház VSK
2-3 (0-1)

Tárnok KSK pálya, 2013-05-01 - szerda 16:30
Játékvezető: Szalai Zoltán
Aszisztens: Fristóf Dániel, Oláh Ferenc
Gól: Szabó Kristóf 78', Ilyés Gergő 80' ill. Deák Bálint 40', Bánhalmi Milán 75', Máté Zoltán 90'
Lap: Családi Attila 87', Szabó Kristóf 91' ill. Máté Zoltán 68'

A forduló további mérkőzései
201
3-04-17 - szerda: Halásztelek FC - Kisnémedi MSE 4-1
201
3-05-01 - szerda
: Gödöllői SK - Törökbálinti TC 2-0, Felsőpakony KSE - Alsónémedi SE 3-3, Gyömrői SE - Budakalász MSE 1-4, Újlengyel DSE - Verőce SE 2-3, Pilisi LK-Legea - Örkény SE 1-4, Péceli SSE - Hévízgyörki SC 0-3 (jéték nélkül)

Tárnok Bolha KSK: Családi Attila 7 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6 (Pusztai Csaba 75'), Nagy István 5 - Czeilinger Péter 5, Fehér Roland 7, Pluhár Bálint 5 - Ilyés Gergő 7, Kapcsos Norbert 6, Nagy László 6 (Szabó Kristóf 75')
Kispad
: Szimandl Gábor, Csibrik György
Edző
: Kovács László

Veresegyház VSK
: Szűcs László - Kozma Dániel, Zoufal Nándor, Foro Arnold, Kun György - Máté Zoltán, Dencz Dávid (Nagy Dániel 75'), Bogdán Márk (Tóth Róbert 46') - Deák Bálint, Huszai Tamás (Bánhalmi Milán 50'), Kovács Balázs (Szűcs Zoltán 70')
Kispad
: Igar Roland, Lalusz László, Zsolnai Róbert
Edző
: Balogh Csaba

A mérkőzésről
: Azt gondolom, hogy a tavaszi szezon eddigi legjobb játékát produlálta csapatunk ezen a kánikulainak mondható napon. Nagyon fegyelmezett és taktikus játékkal rukkolt elő ez a fiatal csapat és szinte csak másodperceken múlott, hogy nem sikerült a pontszerzés, ami már óriási bravúrnak számított volna a listavezető, bajnokaspiránssal szemben. A jó teljesítménnyt mutató mezőnyjátékosok mellett meg kell említeni debütáló kapusunk teljesítményét is! 19 éves ifi kapusunk, Családi Attila ma mutatkozott be bajnoki mérkőzésen a felnőttek között és kiváló teljesítményt nyújtott. Gratulálunk és sikeres pályafutást kívánunk neki!
Percről percre:
5. perc: Deák Bálint közeli lövését hárítja Családi Attila. Önbizalom növelő védés volt!
10. perc: Baloldali vendég támadás után a kapunk előterében védőink lefülelik a labdát, kapusunk így könnyedén felszedi.
18. perc: Kovács Balázs 40 méterről átemelta a labdát a kint álló Családi felett, de az ejtésből kapufa lett.
33. perc: Dencz Dávid távoli bombáját üti szögletre Családi Attila.
35. perc: Kapcsos Norbi a jobb oldalról a kaputól 35 méterről az ötösre belőtt labdáját fejelte kapura Fehér Roland, de fejesét Szűcs kapus óriási bravúrral védte. Igazi ziccert fogott a veresegyházi kapus!
38. perc: Ismét Kapcsos végzett el szabadrúgást, hasonló szituációban, de a baloldalról. A labdáról belül három játékosunk is lemaradt, így a labda akadálytalanul jutott túl az alapvonalon.
39. perc: Egy baloldali veresegyházi beadást Huszai Tamás a kapunknak háttal ollózott a felső lécre. Nagyon szép mozdulat volt!
40. perc: Kapukirugásunkra a középpályán nem mozdulunk, így azt Deák Bálint akadálytalanul szerzi meg és lódul meg a kapunk felé. Még ekkor sem támadjuk meg, így egészen a 16-osunkon belülre jut és onnan helyezi a labdát laposan a kapunkba. Alaposan elaludtak középpályásaink és védőink is! 0-1.
55. perc: Fehér Roli indítására Nagy Laci egy ütemmel később indult el, így a kifutó Szűcs kapus egy gondolattal előbb érte el a labdát és az oldalvonalon túlra rúgta.
58. perc: Kapcsos szögletét Ilyés Gergő fejelte kapu fölé.
62. perc: Fehér Roland a védők között kiugorva mindenkit faképnél hagyott, de a 16-osról leadott lövése Szűcs kapusról szögletre szállt, így is csak centiméterekre elkerülve a vendégek kapuját.
75. perc: Szűcs Zoltán a baloldalunkon kap labdát, beadását Bánhalmi Milán lövi a kapunkba. Óriási lehetőségeket hibáztunk el, amiért megkaptuk a büntetésünket. 0-2.
78. perc: Végre megtört a jég! Ilyés Gergő a felezővonaltól passzolt Szabó Kristóf elé. Kutya maga elé tolta a labdát és néhány lépés ulán lőtt. 27 méteres óriási lövése pont a léc alá vágódott. Ezt a gólt már igazán megérdemeltük! 1-2.
83. perc: Ismét Szabó Kristóf volt az egyik főszereplő. A baloldalról, 40 méterről kapu elé lőtt szabadrúgására Ilyés Gergő reagált legfrissebben és közelről, a védőket megelőzve, kotorta be a labdát Szűcs kapujába. 2-2.
89. perc: Középen szabadon kitörő veresegyházi támadóval szemben kapusunk már kiszolgáltatott helyzetben csak szabálytalankodni tudott a 16-osunkon belul. A játékvezető, teljes joggal, 11-est ítélt.
90. perc: A 11-est Máté Zoltán a balra vetődő Családi Attila mellett a kapu jobboldalába rúgta. 2-3.

Kovács László
:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz