3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Péceli SSE 1-0 (1-0)
Tárnok, Tárnok KSK
2012.09.02 - vasárnap 16:30
Játékvezető: Demeter Miklós
Aszisztens: Horváth Máté, Bíró Roland
Gól: Kun Mihály 40'
Lap: Kun Mihály 55'  ill. Dömök János 25', Váradi Patrik 36', Bartosik Csaba 41', Ács Péter 80'

A forduló további eredményei:
2012-09-01. (szombat) 16:30
Gyömrői SE - Veresegyház VSK 1-0
, Gödöllői SK - Halásztelek FC 0-3
2012-09-02. (vasárnap) 16:30
Alsónémedi SE - Budakalász MSE
1-2, Pilisi LK-Legea - Törökbálinti TC 3-2, Újlengyel DSE - Hévizgyörki SC 4-3, Kisnémedi MSE - Örkény SE 0-1, Felsőpakony KSE - Verőce SE 1-1

Bolha FTSE Tárnok: Kaszás Attila 6 - Völgyi Ádám 6 (Nagy István 51' 5), Veszeli Tibor 8, Eke Gábor 6, Kapcsos Norbert 7 - Pluhár Bálint 6 (Szabó Zsolt 71'), Csibrik György 6, Gyulay Gábor 5 (Lingli Gábor 52' 6) - Szabó Kristóf 6, Kun Mihály 7, Ilyés Gergő 6 (Lehotka Botond 83')
Kispad: Családi Attila
Edző: Kovács László

Péceli SSE: Hamvas Balázs 7 - Váradi Patrik 5, Kovács János 6, Bartosik Csaba 6 (Dömök Zsolt 74'), Dömök János 6 (Hegyi Norbert 6 46') - Rédl Tamás 5 (Budavári Bence 71'), Vágó Csaba 6, Kaszás Róbert 5 (Szabó Csaba 83'), Ács Péter 6 - Sík Patrik 6, Győrfi József 5
Kispad:
Ilcsik Tamás, Rigó Ábel, Kovács Péter
Edző: Ács Péter

Nem volt könnyű győzelem ez a mai, de ezt csak saját magunknak köszönhetjük. Javuló játékkal, végig mi irányítottuk a mérkőzést, viszont mindkét játékrészben volt olyan 10 perces periódusunk, amikor magunkra engedtük ellenfelünket és valahogy elvesztettük a játék fonalát. Szerencsére a vendégek nem éltek a lehetőséggel, mert hátsó alakzat jól zárt és csak távoli lövésekkel veszélyeztették kapunkat, eredménytelenül. Helyzetünk, sőt ziccereink is adódtak szép számmal, de ezzel csak egyszer tudtunk élni.
Az első említésre méltó esemény a 16. percben történt. Szabó Kristóf jobb oldalról adott középre, ám Kun Misi hajszállal maradt le a labdáról. Ilyés Geri ismételhetett, de lövését a vendégek kapusa lábbal hárította. 18. perc. Péceli támadás után a lövés az oldalhálóban landolt. 21. perc. Pluhár Bálint indította középen Kun Misit, de a labdát Hamvas kapus egy tized másodperccel előbb érte el és hárított. 22. perc. Völgyi Ádám éles szögből leadott távoli lövését bravúrral hárította Hamvas. 28. perc. Ilyés kitűnő labdával indította Kunt, akit a 16-os előtt faultolt védője. A szabadrúgást Kapcsos Norbert végezte el. A léc alá tartó labdát a péceli kapus fölé ütötte. 29. perc. Csibrik György 10 méteres fejese szállt kapu fölé. 37. perc. Szabó Kristóf 20 méterről leadott félmagas lövését vetődve védte Hamvas. 43. perc. Gyulay indítja a bal szélen Kapcsost. Norbi kitűnően szolgálja ki beadásával a középen érkező Kun Misit. Misi az ötös környékéről vágja léc alá a labdát. 1-0.
60. perc. Távoli péceli lövést tol szögletre Kaszás Attila. 65. percben volt a legnagyobb vendég helyzet. Veszélyes péceli hosszúsarkos lövést Kaszás csak ujjheggyel ért el és tolt ki az alsó sarokból. 72. perc. Kun-Nagy-Kun akció után Misi lövése a kapusban akadt el. A kipattanó már lesen találta Ilyés Gergőt. 80. perc. Lingli Gábor indítja kitűnő labdával Szabó Zsoltot a jobb oldalon. Zsolt befelé húz és a 16-os sarkáról leadott lövése alig kerüli el a hosszú sarkot. 88. perc. Ismét Lingli indítja a jobb szélen Szabó Zsoleszt. Zsolesz kitűnő beadásáról Nagy István hajszállal lemarad.
Egy-két jó teljesítmény és kimaradt tárnoki helyzetek jellemezték a mérkőzést. Ennek köszönhetően végig "nyílttá tettük" a mérkőzést.

Kovács László nyilatkozata a mérkőzés után:

DINOPULOSZ ANDREÁSZ, a Pécel szakosztályvezetője: – Hiába a jó mezőnyjáték, ha a kapura nem vagyunk veszélyesek. Ennek ellenére úgy érzem, a döntetlent megérdemeltük volna.

Tabella a 3. forduló után:

Góllövőlista

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz