28.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

28.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Tavasz

Gyáli BKSE - Tárnok BKSK 0-0
Gyál, 2019-05-19 - vasárnap 17:00

Játékvezető: Zelman Pál Rámil
Aszisztens: Oláh Ferenc, Pálfi Bence

Gól: -

Lapok: Doczé Szabolcs 65' , Gál Roland 92' ill. Veszeli Tibor 70' , Váradi Gergő 73' , Csibrik György 80'

A forduló további eredményei: Diósdi TC - Táborfalva KSE 6-0, Inárcs VSE - Ecser SE 1-0, Szigethalom SC - Ráckeve VAFC 1-3, Délegyháza KSE - Pátyi SE 0-7, Dömsödi SE - Sóskút SKE 7-2, Perbál SC - Ócsa VSE 0-1

Szabadnapos: Újlengyel DSE


Gyáli BKSE: Szabó Dávid - Szatmári István, Dávid Péter (Karacs Tamás 89'), Gál Roland, Doczé Szabolcs, Nádasi András (Tamás Ferenc 75'), Király Krisztián, Hamza Tamás, Szatmári Zsolt (Vargyas Csaba 61'), Árkosi Norbert, Árti András (Varga Ádám 55')
Kispad: Csontos Tibor
Edző: Boda Imre

Tárnok BKSK: Pintér László 9 - Nagy Dániel 7, Veszeli Tibor 8, Csibrik György 8, Váradi Gergő 7 - Takács Patrik 6 (Demján Dénes 65' 6), Bakó Gábor 7 (Demján Dániel 80' 0), Czeilinger Zsolt 7, Sárai Ferenc 6 (Pusztai Csaba 80' 0) - Vida Péter 7, Tóth Tamás 7 (Csoma Bálint 58' 6)

Edző: Kaszás Attila


A házigazdák nem voltak igazi házigazdák, hiszen nem Gyálon, hanem a vecsési műfüves pályán fogadtak bennünket. Ráadásul a tabellán elfoglalt helyüket sem "igazolták". Meglepően jól játszottak ellenünk. Mi valamivel jobban kezdtük a mérkőzést. A félidő feléig többet és veszélyesebben támadtunk, de a 23. percben igazi tüzéjátékot rendeztek a kapunk előtt. Védőink és Pintér Laci szövetkeztek a szerencsével és így hármuknak köszönhettük, hogy többszöri próbálkozás után sem sikerült ellenfelünknek bevenni a kapunkat. A továbbiakban változatos, jó játékot láthattunk és el kell mondani, hogy nekünk volt több izgulni valónk. Voltak helyzeteink, de Pintér Lacit jobban próbára tették a gyáli támadók, mint Szabó Dávidot a mieink. A mérkőzés hajrájában viszont mi játszottunk nagy fölényben. Az utolsó 10 percben szinte folyamatosan támadtunk. Akaraterőben nem volt hiány, bár ellenfelünknél sem. 3 perccel a vége előtt viszont eldönhettük volna a mérkőzést, Óriási helyzetet hagytunk ki kétszer is. A 0-0 ellenére sem unatkoztunk ezen a mérkőzésen.

Sajnos ebben a fordulóban a Ráckeve és a Dömsöd is biztosan győzött, így elég távolinak tűnik a feljutást jelentő első két hely megszerzése. A most és az előző fordulóban elveszett 5 pont nagyon hiányzik.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz