27.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

27.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Veresegyház VSK - Bolha FTSE Tárnok 0-1 (0-0)
Veresegyház, Veresegyház VSK
2012.05.27 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Ábrók Sándor - Simon János
Gól: Fehér Roland (57')

A forduló további eredményei:
2012.05.26  Szombat
Sülysáp KSK - NK Kinizsi TL FC   4-1
Budakalászi MSE - Kisnémedi   
6-1
Pilisi LK-Legea - Bagi TC '96  
2-0
2012.05.27  Vasárnap

Hévízgyörki SC - Felsőpakony KSE   2-3
Újlengyel DSE - Gödöllői Sport Klub  
1-2
Örkény SE - Bugyi SE   
1-2
Verőce SE - Alsónémedi SE
4-2

Veresegyház VSK:
GÁL KRISZTIÁN - PAP GERGELY, HORVÁTH RICHÁRD, MONOS TAMÁS, PAPP BENCE - CSENDOM KRISTÓF, TAKÁCS GERGELY, KOLESZÁR RÓBERT (MONOS MÁRTON 76'), ZUMPF ZSOLT (GYIMESI PATRIK 65') - TÚRI TAMÁS, PAPP MÁRK SÁNDOR (ACZÉL ZOLTÁN 46')
Kispad: SIMON SOMA, NOVÁK NORBERT ATTILA
Edző: BÁNFALVI JÓZSEF
Lap: TÚRI TAMÁS 84' (kakaskodásért)

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 6 - NAGY DÁNIEL 6, PANYI LÁSZLÓ 7, SZABÓ KRISTÓF 7, PUSZTAI CSABA 6 (CZEILINGER BALÁZS) - BERÉNYI ÁDÁM 6, PLUHÁR BÁLINT 7, VALCZER CSABA 6, LEHOTKA BOTOND 6 (BERÉNYI TAMÁS 6) - FEHÉR ROLAND 7, NAGY LÁSZLÓ 6 (NAGY RENÁTÓ)
Kispad: KISS TAMÁS, CZEILINGER PÉTER, VARGA ISTVÁN RÓNBERT, UNGVÁRI BALÁZS
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: SZABÓ KRISTÓF 23' , FEHÉR ROLAND 84'
(kakaskodásért)

Izgalmas, mozgalmas, jó iramú mérkőzést játszott a két csapat. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de az őszi, hazai mérkőzésből következtetve, nem gondoltuk, hogy ennyire. Nagyon jó, erőteljes, dinamikus és igen motivált csapattal találtuk magunkat szembe. Kiegyenlített játék folyt mindvégig a 90 perc alatt. Mindkét csapat a biztonságos védekezés taktikáját választotta. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, de a mezőnyben annál keményebb csaták folytak. Az első félidőben nem is sikerült egyik csapatnak sem a gólszerzés, pedig már ekkor látszott, hogy ezen a találkozón akár egy gól is eldöntheti a három pont sorsát. A második játékrészben aztán meg is született ez az egyetlen gól. Az 57. percben szöglethez jutottunk. A beívelt labda az ötös magasságába érkezett és az elmélázó védelem mellett Fehér Roli érkezett a legjobb ütemben és fejéről szállt a labda a hazaiak kapujába. 0-1. Ez a gól egyben a végeredményt is jelentette.
Azzal, hogy ebben a fordulóban Bag (mára egyetlen riválisunk a bajnoki címért) vereséget szenvedett Pilisen, talán még fontosabbá tette ennek a győzelemnek a megszerzését, hiszen így szinte karnyújtásnyira kerülhettünk az aranyéremhez. Játékosainknak helyén volt a szívük és élni tudtak ezzel a lehetőséggel.
Az egyébként végig kemény, de sportszerű mérkőzen a hajrában történt egy páros kiállítás. Fehér Roland és Túri Tamás kakaskodását "jutalmazta" kiállítással a játékvezető - az aszisztens jelzésére -, talán kissé szigorúan.
Ettől eltekintve, nagyszerű csatát vívott a két csapat!
(SzaTam)

SzaTam: Nehéz, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl!
Kovács László: Tudtam, hogy ez a Veres' nem az a Veres', amelyik ősszel játszott nálunk. Az eredményeik is mutatták, hogy tavasszal sokkal hatékonyabban játszanak, mint ősszel tették. Játékosaik főleg fizikálisan mutattak többet most, mint ősszel, de egy küzdelmes mérkőzésen, ennyivel jobbak voltunk.
SzT.: Minden pont megszerzése fontos egy bajnokságban, de ezen a mérkőzésen talán mégis többet jelentett ennek a három pontnak a megszerzése, mint az eddigi összecsapásainkon, hiszen ezekkel a pontokkal kerültünk már olyan közel a bajnoki címhez.
K.L.: Ez már a 27. forduló volt. A gyerekek ősszel és tavasszal is minden fordulóban a győzelemre törekedtek. Többször elmondtam már, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy ebben a bajnokságban ez az egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapat. Hétről hétre egy-két, sőt három évvel idősebbek ellen lépnek pályára, ami azért nem kis megterhelést jelen számukra. Emellett pedig a bajnoki címért küzdenek. Ezt a terhet kell nekik most elviselni. El kell viselni, hogy mindenki őket akarja megverni, megfosztani attól, hogy bajnokok legyenek, de azt gondolom, hogy álljuk a sarat!
SzT.: Most már talán kimondhatjuk, amit eddig nem akartunk kimondani, hogy a bajnokság megnyerése a végső cél. Ehhez ma egy lépéssel megint közelebb jutottunk.
K.L.: Azt gondolom, hogy még mindég inkább a soron következő Budakalász elleni meccsel foglalkozzunk. Az most a legfontosabb. Ebből a szempontból nézve, ez a mai kiállítás nem jött jól nekünk. Azért igyekszem úgy összerakni a csapatot, hogy a következő hétvégén is jó mérkőzést tudjunk játszani és pontot, pontokat tujunk szerezni.
SzT.: Kívánom, hogy így legyen!
K.L.: Köszönjük.  

Tabella:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz