26.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

26.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Budakalász MSE 2-1 (0-1)
Tárnok, 2015-05-10 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Bódy Benjámin
Aszisztens:
Kovács I. Gergő, Obertik József
Gól:
Tóth Tamás 62', Csillik Gábor Krisztián 68' ill. Sármán Péter 43'
Lap: Veszeli Tibor 25', Ilyés Attila 86', Nagy Dániel 87'  ill. Kozák Dániel 50', Szabó Krisztián 61', Sallai György 68'  

A forduló további eredményei:
2015-05-09
Péceli SSE - Gödi SE 2-4, Kistarcsai VSC - Leányfalu SE 2-2
2015-05-10
PILE-Szántó - Ürömi SC 1-4, Csomádi KSK - Dunakeszi KUSE 0-1, Sóskút SKE - Perbál SC 0-1, Piliscsaba SE - Szigetgyöngye SE 8-1
Szabadnapos
: Pomáz-ICO SE

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Ilyés Attila 6, Czeilinger Péter 7 - Pluhár Bálint 6, Bakó Gábor 6, Csibrik György 7, Csillik Gábor Krisztián 7 (Nagy István 69' 0) - Sárai Ferenc 7 (Ilyés Gergő 79' 0), Tóth Tamás 7 (Varga István Róbert 88' 0)
Kispad: Kaszás Attils
Edző: Szimandl Gábor

Budakalász MSE: Képes Ákos - Kozák Dániel (Szabó Krisztián 55'), Sallai György, Rull Richárd Olivér, Ruzicska Bálint - Szalontai Bence, Tóth Egon, Sovák Máté - Tímár Barnabás (Szabó Sándor 73'), Erőss Tamás (Vadas Attila 83'), Sármán Péter
Kispad: Keresztes Viktor, Deák Lajos
Edző: Pintér Sándor

Izlelgetem a szót: GYŐZTÜNK, GYŐZTÜNK. De jó ezt kimondani! Tényleg nyertünk a mai mérkőzésen, mégpedig úgy, hogy az első félidő a vendégek vezetésével zárult. Ebben a játékrészben még kicsit óvatosan és inkább a védekezésre fordítva a nagyobb hangsúlyt, játszottunk. Ennek az lett az eredménye, hogy inkább a küzdelem, mintsem a szemetgyönyörködtető játék volt a jellemző. A vendégek birtokolták többet a labdát, de gólveszélyt sem ők, sem mi nem tudtunk kialakítani. Így ment ez egészen a félidő, szinte utolsó percéig, amikor Sármán Péter egy szép cselsorozat után betalált a kapunkba.
A második félidő azután annál több izgalmat hozott. Csapatunk az első perctől fogva támadólag lépett fel és ekkor már inkább mi irányítottuk a játékot. Egyenlítő gólunk is nagyon érett már és a végén be is érett. Gólunk után ismét "feléledtek " a vendégek és több veszélyes támadást is vezettek, de ekkor már nem inogtunk meg. Szerencsére aránylag hamar sikerült megfordítanunk az állást és egy szép támadásunk után megszereztük második, egyben győzelmet jelentő gólunkat. Vezető gólunk után öt perccel, tovább növelhettük volna előnyünket, de Nagy István löbése a kapufa belső éléről kifelé pattant és elment keresztben a kapu előtt.
A játékosok minden dícséretet megérdemelnek a mai mérkőzés után. Nagyszerűen küzdöttek és roppant fegyelmezett, tudatos játékkal egy nagyon jó képességű és jól is játszó ellenfelet győztek le.
Percről percre:
Az első félóra, ha nem is eseménytelenül, de mindenképpen gólhelyzet nélkül, enyhe budakalászi mezőnyfölénnyel telt.
31. perc: Egy távoli vendég lövés után szögletre hárítunk. A szöglet után Sallai veszélyes fejesét védi Pintér.
41. perc: Sárai tör Képes kapujára, majd futtában a 16-os sarkáról fölé lő.
43. perc: Sármán Péter nagyszerű egyéni játék utáni, 10 méterről leadott, lapos lövése a bal kapufa tövénél talál  a kapunkba. 0-1.
44. perc: Középkezdésből indított támadásunk végén Tóth 18 méteres lövését védi Képes.
52. perc: Bakó kitűnően csavart egy szabadrúgást a hosszú sarok felé, de a labdáról két játékosunk is lemaradt a kapu előtt.
61. perc: Sárai Feri cselezgetett a 16-oson belül. Az egyik védő felrúgta. A büntetőt Tóth Tamás végezte el és magabiztosan lőtte a labdát a jobb alsó sarokba. 1-1.
64. perc: Budakalász támadás végén Sármán lőtt fölé az 5-ös sarkáról.
68. perc: Czeilinger Péter viszi el a labdát szép cselekkel a bal oldalon, majd bepasszolja a labdát Tóth Tominak, aki tovább teszi az érkező Csillik Gábor elé. Gábor közelről talál a kapuba. 2-1. Közben sajnos egy védő a lábát is eltalálja és így megsérül. Le kell cserélni.
72. perc: Bakó fantasztikus mélységi indításával az éppen beállt Nagy istvát tör nagy lendülettel a vendégek kapujára. Rövid labdavezetés után 20 méterről lö, de a labda a kapufa belső éléről, keresztbe elsuhan a kapu előtt és egy védő kivágja. Gólt érdemlő, gyönyörű támadás volt.
79. perc: Kapunk előtti kavarodás után, Bakó Gabi fejéről a bal felső sarok felé pattan a labda, de Pintér Laci, nagy bravúrral tornázza szögletre.
86. perc: Nagy Dani 16-oson belül szabálytalankodott, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A labda mögé Szalontai Bence állt, de lövése a jobb felső sarok fölé szállt.

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 26. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz