26.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

26.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Budajenő KSE - Tárnok KSK II. 2-3 (1-2)
Budajenő, 2014-06-01 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Császár József Csaba
Aszisztens:
Burgermeister Gábor, Mészáros Imre
Gól: Kuruccz Tamás 90', Rezessy Miklós 51' ill. Gál Tibor 10', 14', Kupi János 75'
Sárga lap: Neuvert Sándor

A forduló további eredményei:
2014-06-01
.
Kisalag - Szentendre VSE 2-8, Pilisszentlászló BSI - Nagykovácsi SE 3-2, PILE Pilisszentkereszt - Visegrád SE 3-1, Fóti SE - Tinnye KFC 3-2, Kerepesi SBE - Tahitótfalu SE 7-1
Szabadnapos
: Ürömi SC II.

Budajenő KSE:
Bajkó Ferenc - Nagy Ákos, Rezessy Bálint, Gyenes Zsolt, Varga Bertalan - Kurucz Tamás, Dobsa Dániel (Szabó Attila 79'), Gadolla Gergely (Molnár Attila 46'), Kovács László (Jeck János 57') - Rezessy Miklós, Páva Zoltán
Edző:

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 8 - Ruzsinkó Zsolt 8 (Bakó Gábor 46' 8), Huszár Balázs 8 (Nagy Attila 46' 8), Neuvert Sándor 8, Csákány Zsolt 8 (Csuka József 46' 8) - Tari Attila 8, Ilyés Attila 8 (Kelemen László 46' 8), Gál Tibor 8, Csákány Gábor 8 (Kupi János 62' 8), Körtvélyesi Ádám 8 (Lukács Zsolt 46' 8), Szabó Zsolt 8 (Orosz Tamás 46' 8)
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:
Mérkőzés előtt hatalmas eső zúdult a Budajenői pályára. Szinte mindenhol bokáig ért a víz. Csapatokat ez nem igazán zavarta. Ennek a mérkőzésnek is volt célja, mivel Gál Tibi gólkirályi címe volt a tét. Nagy lendülettel kezdtük a játékot. Egy távoli bomba góllal meg is szereztük a vezetést, de az rejtély marad, hogy ki lőtte mivel mindenki Rault látta lőni, még is Gál Tibi lába sült el. Csapatunk a vezetés tudatában sem állt le. Csoki szólója után okosan passzolt Gál elé aki nyugodtan gurított a hosszú sarokba. Gondoltuk a két Gál találat elég a gól királyi címhez, és visszavettünk a tempóból. Ellenfelünk ezt érezte is és még a szünet előtt szépíteni is tudtak. Szünetben hatot cseréltünk. A második játékrész nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Egy védelmi hibánkat kihasználva egyenlíteni tudtak a hazaiak. Sajnos a mérkőzés hátra lévő részében nem a játékról szolt a mérkőzés inkább a sárdagasztás, illetve egymás rugdosása volt a jellemző. Mi azért inkább a játékkal próbáltunk foglalkozni, aminek meg is lett az eredménye. Kupi Jani egy ívelést követően fejelte a győztes találatot. Nagyon küzdelmes mérkőzésen sikerült győztesen elhagyni a pályát. Az öltözőben folytattuk az ünneplést.

Schrenck Rajmund:
- Ezt a meccset is csapatként küzdöttük végig, és megérdemelten nyertünk. Az, hogy a Budajenőieknek mi volt a bajuk velünk azt nem tudom, örülök, hogy nem sérült meg senki. Meg szeretném köszönni a csapatnak az egész éves hozzáállást a bajnoksághoz. Én elköszöntem a csapattól, ami nagyon nehéz volt, hiszen mindenki hozzám nőtt. Ez a csapat úgy küzdött a bajnoki címért, hogy tudták végig nem léphetnek egy szinttel feljebb. Ebben a társaságban mindenki igazi egyéniség. Bakó a tréfáról gondoskodott, Nagy Attila, Jokka számomra mindig kihívást jelentett, Golyó a divatot képviselte, Ádi a legtöbb hasznot társainak a buszon szerezte, amikor zsugázás közben elnyerték a pénzét, Száncsó ritkán szólt, de akkor súlya volt, Kupi mindig a múltból merített erőt, hogy talpon maradjon a jelenben, Csoki, Gál igazi vezérei voltak a csapatnak, edzésen és mérkőzésen is, öröm volt velük együtt dolgozni. Putyi végre játszani is akart nem csak meccset nézni a haverokkal, Raul igazi feszültség levezető volt minden lepergett róla, Orosz Tomi a tv-nézésről gondoskodott, Zsolesznek voltak értékes meglátásai, Kelemen Laci szerencse, hogy ötödjére is elkezdte a focit, Neuvert Sanyinak örültem, hogy egy fél évig még a csapatban tudhattam, Tari Atilla imádom, ha velem van, útálom ha ellenem típusú játékos, Luki a gyorsaságának köszönhetően mindig lesre tudott szaladni, Zolikáról sose derül ki, hogy jó kapus e mert szuper védelem van elé rakva, Puskás Balázs na ő aztán jól érezte magát, neki az is tetszett ha nem játszott, Váradi Geri játéka nagyon kellett volna de sajnos megsérült. Röviden ennyi! Ja és én, Csuka Józsi megmondta: nem vagyok jó edző csak sok olyan haverom van, aki tud focizni. Néha egy bajnokság megnyeréséhez elég ennyi. Mindegyik játékosnak sok sikert kívánok, az életben és a pályán egyaránt.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz