26.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

26.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Szigetgyöngye SE - Tárnok BKSK  3-0 (1-0)
Szigetmonostor, 2014-05-11 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Németi Csaba
Aszisztens:
Di Matteo Márk, Ribánszky Péter Bálint
Gól:
Gergely Antal 32', Takács Márton 60', Klement József 73'
Sárga lap: Klement József 76'

A forduló további eredményei:
2014-05-10
Budakalász MSE - Ürömi SC 3-1
2014-05-11
Dunabogdány SE - Gödi SE 2-4, Piliscsaba SE - Pomáz-ICO SE 4-2, Leányfalu SE - Dunakeszi Kinizsi USE 1-5, Viadukt SE-Biatorbágy II. - Sóskút SKE 0-3 (JN.), Pilisszántó SE - Pilisszentiván SE 3-5
Szabadnapos
: Perbál SC

Szigetgyöngye SE: Vajda Gellért - Gyugyi János Márk, Boros Roland, Fazekas László, Szűcs Róbert (Zabolai Gergő 71') - Elsik Renátó, Szalay Gyula (Makrai Péter 86'), Bódog Csaba - Gergely Antal (Szabó József 81'), Takács Márton (Boross Martin Márk 80'), Klement József (Madarász László 87')
Kispad: Pelcéder Bence, Nagy Dávid
Edző: Balla Endre

Tárnok Bolha KSK
: Schön Dániel 5 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 4, Pusztai Csaba 4 - Pluhár Bálint 4 (Ilyés Gergő 56' 5) - Csibrik György 5, Gyulay Gábor 4 (Lehotka Botond 60' 4) - Czeilinger Péter 6, Csuka Zsolt 4 (Csillik Gábor 86' 0), Nagy István 4 (Sárai Ferenc 72' 0)
Kispad: Kaszás Attila, Lingli Gábor)
Edző: Kovács László

Nem volt kellemes idő ezen a mérkőzésen. A 90 perc nagyrészében esett, sőt zuhogott az eső. Az ég teljesen beborult. A mérkőzés végére kiderült, hogy a tekintetünk is beborult. Talán ez a sok víz lehetett, ami kioltotta a tüzet játékosainkból. Mondanám ezt, ha a hazaiakra nem zúdult volna az égi áldás. Dehát az eső őket sem kímélte és bennük, ennek ellenére, végig lobogott, izzott a tűz. Így lehetett ez egész tavasszal, hiszen egy olyan együttes otthonában játszottunk, amegyik hazai pályán a szezonban még pontot sem vesztett.
A két csapat között nem volt lényeges tudásbeli különbség, de a hazaiak motiváltak voltak, látszott, hogy győzni akartak. Persze melyik csapat az, amelyik nem azért fut ki, hogy nyerjen. A különbség az, hogy a 'monostori játékosok ezért mindent meg is tettek, nálunk talán az egyetlen, aki hasonló felfogásban futallozott, Czeilinger Peti volt. Védelmünk mindhárom gólban alaposan benne volt. Az elsőnél és a másodiknál simán kipasszolták védelmünket úgy, hogy még csak nem is ütköztünk. A harmadiknál, ami egy baloldali lapos beadás után született, az 5-ös környékén maradtak le védőink. A beadott labdába az előre vetődő Schön csak beleütni tudott és a labda a teljesen őrizetlenül hagyott Klement elé szédült, akinek nem volt gond 6 méterről az üres kapuba találni. Itt jegyzem meg, hogy nekünk még ilyen távolságból sem sikerült, pedig lehetőségünk nekünk is volt.
Volt a mérkőzésnek még egy említésre méltó eseménye. A 68. percben egy hazai támadásnál az előre törő csatár legalább 20 méteren keresztül cibálta, lökdöste védőnket (hogy ez miért nem fordítva volt?) és így verekedte be magát egészen a 16-oson belülre, ahol védőnk már csak szabálytalankodni tudott. A játékvezető tovább engedte a játékot, ám a partjelző magához hívta a játékvezetőt, aki a rövid diskurzus után mégis 11-est ítélt. A tizit Schön Dani védte.

Kovács László: - Olyan mérkőzést játszottunk, ahol kirajzolódott az, hogy az ellenfél semmivel sem képviselt jobb játékerőt, mint mi, viszont ötször agresszívabb és harcosabb volt ezen a pályán nálunk. Mi "kislányos" módon elfutballozgattunk. Az első félidőben egy olyan periódusban kaptunk gólt, amikor éppen mi domináltun az előre játékban, de egy kontrából ők tudtak gólt rúgni. Ettől kezdve viszont úgy belelkesedtek, hogy szinte állva hagytak minket.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz