25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Pilis LK-Legea - Bolha FTSE Tárnok 0-3 (0-0)
Pilis, Pilis-Legea
2012.05.13 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Almási Petra - Geleta Mihály
Gól: Fehér Roland (52' 70'), Szabó Kristóf 11-esből (41')

A forduló további eredményei:
2012.05.12  Szombat
Hévízgyörki SC - Újlengyel DSE 4-2
Örkény SE - Gödöllői Sport Klub   2 -  5

Budakalászi MSE - Felsőpakony KSE   7 -  1

Veresegyház VSK - Bugyi SE   0 -  0

2012.05.13  Vasárnap

Verőce SE - Bagi TC '96 1 - 0
Alsónémedi SE - NK Kinizsi TL FC  
1 - 2
2012.05.17  Csütörtök

Sülysáp KSK - Kisnémedi

Pilis LK-Legea:
CSATLÓS ENDRE (LENGYEL ISTVÁN ERIK 86') - KOVÁCS KÁROLY, OSVALDA RÓBERT, GAÁL DÁNIEL, LASÁN BÁLINT - KAFFKA TIBOR (HALÁSZ MARCELL 75'), VAS BENJÁMIN, SCHUBERT DÁNIEL, FARKAS ZOLTÁN (KOVÁCS KRISTÓF 82') - HUGYECZ GERGŐ (MANULEK VIKTOR 86'), BENEDEK ROLAND
Edző: PATAKFALVI GYÖRGY
Lap: CSATLÓS ENDRE 63' , OSVALDA RÓBERT 72' , GAÁL DÁNIEL 80' , VAS BENJÁMIN 30' , SCHUBERT DÁNIEL 56'

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 0 - VÖLGYI ÁDÁM 6, NAGY DÁNIEL 7, SZABÓ KRISTÓF 8 (CZEILINGER BALÁZS 85'), PUSZTAI CSABA 6 - PLUHÁR BÁLINT 7, KISS TAMÁS 6 (CZEILINGER PÉTER 75'), VALCZER CSABA 7, NAGY RENÁTÓ 6 (VARGA ISTVÁN RÓBERT 86') - FEHÉR ROLAND 9, LEHOTKA BOTOND 5 (BERÉNYI TAMÁS 67')
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: SZABŐÓ KRISTÓF 41' , KISS TAMÁS 64'

Kovács László: Jó iramú volt a mérkőzés. Főleg az első félidőben, amíg volt erejük támadni, izgalmas is volt, bár olyan nagy veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Attila kapujáig ekkor sem nagyon tudtak eljutni. Nekünk volt egy vitatott helyzetünk, amikor azt vitattuk, hogy a labda átjutott a gólvonalon, ám a játékvezető másként látta és nem ítélt gólt. Lényeg, hogy nekünk volt lehetőségünk a gólszerzésre az első félidőben is. A második játékrészre viszont a pilisi játékosok elfáradtak, mi viszont tudtunk a tempón még gyorsítani. Sokat birtokoltuk a labdát és igyekeztünk pontosan passzolni. A végére már felőröltük őket és a kérdés csak az volt, hogy hány gólt sikerül rúgnunk.
SzaTam: Erre nagyjából a félidei 0-0-ból is lehet következtetni, figyelembe véve a második félidőben megszerzett biztos győzelmet.
K.L.: Az első félidőben agresszívan játszottak, a második félidőben viszont már nem nagyon találták a labdát, amit igazából többnyire mi birtokoltunk. Az első félidő élvezetes játékot hozott, ám a második félidőben a hazaiak inkább csak az eredmény megtartására törekedtek, mert erre a játékrészre teljesen elfogyott az erejük.
Sz.T.: Az eredményt még értékesebbé teszi, hogy az ellenlábas Bag botlott ma és Verőcén hagyta mindhárom bajnoki pontot, így 5 pontra nőtt az előnyünk. Viszont ahogy én Téged ismerlek, ez a hátralévő bajnoki mérkőzések taktikáját nem fogja befolyásolni.
K.L.: Valóban nem. Ahogy eddig is tettük, ezután is csak a következő mérkőzésre fogunk koncentrálni és azt akarjuk megnyerni. Minden mérkőzést meg kell nyerni és csak ezzel kell foglalkozni, nem az ellenfelek eredményeivel! Azt gondolom, hogy nagyon pozitív az, hogy a múlt héten, és most is volt türelmünk végigjátszani a saját játékunkat, nem kapkodtunk és ezzel felőröltük az ellenfelet és utána már gólokat is rúgunk. Emellet pedig a tavaszi 10 meccsből most már 8 mérkőzésen nem kaptunk gólt. Csak 'Pakonyban tudtunk két gólt kapni és ezen kívül csak Bag tudott ellenünk egyetlen gólt szerezni. Ez egy nagyon nagy pozitívum.
Sz.T.: Gratulálok az újabb győzelemhez!
K.L.: Köszönjük!

Tabella:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz