25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Szigethalom SC - Tárnok BKSK 0-4 (0-3)
Taksony, 2018-05-27. 17h.


Játékvezető: Berkes István
Aszisztens: Ficsor Márk

Gól: Ilyés Attila 19', Budi Gábor József 24' öngól, Ducsai Donát 44', Nagy Dániel 58'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Bugyi SE II. - Szigetszentmárton KSE 3-2, Szigetcsép SC - Délegyháza KSE 3-3, Sóskút SKE - Dunaharaszti MTK II. 6-1, Dunafüred-Százhalombatta - Dömsödi USE 3-0 jn., Szigetbecse SE - Dunavarsányi TE II. 1-2, Kiskunlacháza SE - Érdi VSE II. 3-0 jn.


Szigethalom SC:
Szucsik András - Nagy Péter Pál, Kovács Zsolt, Budi Gábor József, Csontos Róbert - Kovács Béla (Hamza János Zsolt 25'), Szenftlében Károly, Novák NNorbert, Takács Zsolt - Komlósi Gábor, Novák Mátyás
Edző: Tóth Csaba Tibor

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Attila 6 (Eskulits Dávid 50' 0), Veszeli Tibor 6, Nagy Dániel 6, Nagy István 6 - Bakó Gábor 6, Czeilinger Zsolt 6 (Hrabina Ádám 61' 0), Ilyés Attila 6 (Demeter Szabolcs 61' 0), Pusztai Csaba 6 (Erőss Zsolt 53' 0) - Ducsai Donát 6 (Tóth Tamás 50' 0), Vida Péter 6

Edző: Kaszás Attila


Zárt kapuk között a nézők kizárásával kellett megrendezni a hazaiaknak a mérkőzést, mert az előző fordulóban a szigethalmi nézők "illetlenül" viselkedtek a játékvezetővel.

A hazai csapat eleve jópár sérülttel állt ki, akik nem tudták végigjátszani a mérkőzést. Egyetlen cseréjük révén a 60. perc környékére el is fogytak. Ekkor sajnos egy ártatlan szituációban súlyosan megsérült egyik játékosuk és létszámuk 7 alá csökkent, mikor a játékvezetető véget vetett a mérkőzésnek.

Szigethalom SC így tudósította a mérkőzést

Megye III felnőtt 25. forduló.
Felnőtt csapatunk ma lejátszotta utolsó előtti mérkőzését.
Szigethalom SC-Tárnok KSK 0-4-es /0-3/állásnál félbeszakadt.
Sajnos a meccs teljesen jellemezte az egész viszontagságos tavaszi szereplésünket.
Csapatunk a Szucsik-Nagy, Kovács Zs., Budi, Csontos- Kovács B. / Hamza /, Szenftlében, Novák N., Takács-Komlósi, Novák M. összeállításba kezdete.
Kovács Bélát már a 25. percben le kellett cserèlni sérülés miatt. Ezzel ennek a sorozatnak a mai napon koránt sem volt vége. Az első félidő hátralevő 20 percèben még Novák Norbert, Szenflében Károly és Csontos Róbert is megsérült. Ennek ellenére a második félidőre még kiálltunk igaz 8 játékossal mert Szenftlében Károly és Csontos Róbert nem tudott már kijönni. Sajnos a második félidő 15. percében Nagy Péter olyan súlyos sérülést szenvedett,hogy mentőt kellett hívni hozzá. Ekkor már Novák Norbert sem tudta folytatni így a játékvezető a mérkőzést lefújta mert a létszámunk a megengedett alá csökkent. Sajnálatos az a tény is, hogy volt aki a meccs kezdése előtt egy órával mondta le a mérkőzésen való szereplését üzenetben...A zárt kapuk mögött lejátszandó mérkőzésre vonatkozó előírásokat maradéktalanul betartottuk.
Edzői nyilatkozat:
"Gratulálunk ellenfelünknek a sportszerű játékhoz és elnézést kérünk a kialakult helyzetért. Sérült játékosainknak mielőbbi gyógyúlást kívánunk!"
Verbőssy László
pályaedző.
Köszönjük a fotókat Erdei Mónikának!
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz