25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Alsónémedi SE - Tárnok Bolha KSK
3-0 (2-0)

Alsónémedi, 2013-05-04 - szombat 16:30
Játékvezető: Debreceni Krisztián
Aszisztens: Pánti Tamás, Séra Balázs
Gól: Somogyi Sándor 21', Takács Levente 44', Zsitnai Simon 47' ill. -
Lap: Takács Levente 61' ill. Csibrik György 63'

A forduló további mérkőzései
201
3-05-04 - szombat: Felsőpakony KSE - Gödöllői SK 1-3, Budakalász MSE - Halásztelek FC 1-2, Gyömrői SE - Kisnémedi MSE 4-5, Törökbálinti TC - Veresegyház VSK 0-3
201
3-05-05 - vasárnap
: Pilisi LK-Legea - Újlengyel DSE 2-0, Verőce SE - Hévízgyörki SC 1-1, Örkény SE - Péceli SSE 3-0 (játék nélkül)

Alsónémedi SE: Borsi Dávid 6 – László Dániel 6, Nemecsek László 7, Balázs Gergely 7 – Juhász Richárd 6, Bereczki Gábor 7, Somogyi Sándor 7, Horváth Gábor 7, Ordasi Zssolt 5 (Balogh Péter 84') – Zsitnai Simon 7, Takács Levente 7 (Pleszkáts Péter 74')
Edző
: Bényei András

Tárnok Bolha KSK: Szimandl Gábor – Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 5, Pusztai Csaba 7 – Czeilinger Péter 5, Pluhár Bálint 5 (Csibrik György 46' 5), Szabó Kristóf 6, Gyulay Gábor 6 – Nagy László 4 (Nagy István 78'), Ilyés Gergő 5
Kispad
: Családi Attila
Edző
: Kovács László

A mérkőzésről
: Az alábbi eseményleírásból is kiderül, hogy a 3-0 ellenére sem játszottunk rosszabbul, mint a hazaiak, de most már a szerencse is messze elkerül minket. Kispadunk egyre rövidül, már egyáltalán kiállni is alig tudunk. A mai mérkőzésen a rangadóra való tekintettel Családi Attila az ifiben védett, így kényszerből ismét Szimandl Gábor védte kapunkat. Eke Gábor már a harmadik mérkőzését vívja izomhúzódással. Pluhár Bálint is sérülten volt kénytelen pályára lépni. Kispadra is csak két mezőnyjátékosjátékos jutott. Csibrik Gyuri súlyos sérülése után éppen, hogy csak játékra kész. Másik kispadosunk, Nagy István pedig hasmenéses vírusfertőzéssel vállalta a kispadot és a mérkőzés hajrájára pájára is kellett lépni. Nem beszélve két kulcsjátékosunkról, Kapcsos Norbiról és Fehér Rolandról, akik hétfőn kezdődő érettségi miatt nem mentek el Alsónémedibe. Három "hosszú eltiltottunkat", Juhász Ferencet, Kun Mihályt és Nahaj Gerit akkor még nem is említettem. Nem mentegetőzve, de a tényeket közölve, tájékoztatásként úgy érzem, ezeket a problémákat le kellett írnom. Még ezen problémák mellett is teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak az első félidőben. A második játékrészben pedig szinte egykapuztunk. Ezt a játékrészt végig támadtuk, de ahogy az lenni szokott, szegény embert még az ág is húzza, vagyis a legnagyobb ziccereket is ki tudtuk hagyni.
Percről percre:
12. perc: Zsitnai Simon közeli lövését védi Szimandl Gábor.
15. perc: Szabó Kristóf két védő mellet eltolja a labdát és 30 méterről váratlanul lő. A nagyerejű, lapos lövést hárítja Borsi Dávid.
18. perc: Nemecsek László 25 méteres szabadrúgása alig megy kapu mellé.
20. perc: Pusztai Csaba a bal szélről küldi kapu elé a labdát. Szabó Kristóf kapáslövése 1 méterrel mellé száll.
21. perc: Nagy Dániel szabálytalanu szerel a jobboldalon. A szabadrúgást Somogyi Sándor végzi el, aki óriási erejű bombát küld a hosszú felső pipába. 1-0.
30. perc: Ilyés Gergő nagyszerűen adja be a labdát a balszélről, de Borsi kapus az érkező Nagy László fejéről leszedi a labdát.
38. perc: Szabó baloldalról belőtt szabadrúgására érkezik Ilyés Gergő, de fejesét a hazai kapus bravúrral védi.
44. perc: Takács Levente kap egy mélységi indítást erősen lesgyanús helyzetben, ám Séra partjelző nem látja annak és Takács ezt kihasználva, teljesen tiszta helyzetből lő a hálóba. 2-0.
47. perc: Zsitnai Simon a tizehatos magasságában, egészen az oldalvonaltól végez el szabadrúgást. A kapu elé belőtt labdája felpattan Szimandl Gábor előtt  és kapusunk már csak belekapni tud, így a labda róla megpattanva találja meg ismét a hosszú felső sarkot. 3-0.
53. perc: Szabó erős lövését hárítja a hazai hálóőr.
55. perc: Nagy Laci 25 méterre a hazaiak kapujától szerez labdát. Egy csellel tisztára játsza magát és lő, de a labda 10 cm-rel elsuhan a jobb kapufa mellett.
60. perc: Takács Levente egy kontratámadásnál tisztán húzhat a kapunkra. Már csak a kifutó Szimandl Gáborral áll szemben, de szerencsére nem lő, hanem a mellette futó Somogyinak passzol, így a közben vele szemben kedvező pozícióban érkező Veszeli Tibornak sikerül szögletre szerelni.
67. perc: Gyulay Gábor két védőt becsapva egészen az alapvonalig jut a baloldalon. Beadott labdáját az érkező Ilyés eléri ugyan fejjel, de irányítani már nem tudja, így a labda elcsúszik a kapu előtt.
75. perc: Pusztai Csaba játsza tisztára magát az alsónémedi 16-osán kívül, de kemény lövése pont a kapus ölében landol.
84. perc: Szabó Kristóf jobboldalról elvégzett szabadrúgására Eke Gábor érkezik a kapu elé és tiszta helyzetből fejel. A teljes tárnoki kispad gólt kiált, de a labda valami csoda folytán mégis csak elkerüli egy picivel a hazai kaput.

BÉNYEI ANDRÁS, az Alsónémedi másodedzője: – A mérkőzés előtt ugyan voltak nehézségeink, de ez a teljesítményünkön egyáltalán nem látszott. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Kovács László
:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz