25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Viadukt SE-Biatorbágy II. 5-0 (0-0)
Tárnok, 2014-05-03 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Csehi Attila
Aszisztens:
Bódy Benjámin, Kovács Bálint
Gól:
Csuka Zsolt 60' 62' 68', Nagy István 74' 83'
Sárga lap: Csuka Zsolt 28' ill. Antal Péter 67', Németh Máté 78'

Videóösszefoglaló:

A forduló további eredményei:
2014-04-23
.
Budakalász MSE - Piliscsaba SE 3-0
2014-05-03
Dunakeszi Kinizsi USE - Ürömi SC 1-0, Pomáz-ICO SE - Dunabogdány SE 6-2
2014-05-04
Piliszentiván SE - Szigetgyöngye SE 4-1, Sóskút SKE - Leányfalu SE 0-4, Pilisszántó SE - Perbál SC 2-4
Szabadnapos
: Gödi SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 0 - Nahaj Gergely 6, Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 6 - Pluhár Bálint 5 (Lehotka Botond 64' 0), Nagy Dániel 5, Csibrik György 6, Czeilinger Péter 5 (Lingli Gábor 46' 6), Pusztai Csaba 5 (Nagy István 72' 0) - Csuka Zsolt 8, Gyulay Gábor 6
Kispad: Schön Dániel
Edző: Kovács László

Viadukt SE-Biatorbágy II.: Lehel Dávid - Dajka József, Antal Péter (Jaczina Ferenc 75'), Grozdics Norbert, Tóth József - Tóth Tamás, Németh Máté, Popa Dániel, Tóth Gergely - Mészáros Gyula (Nagypál Ádám 70'), Kállai Gábor (Villert Gábor 68')
Edző: Hetyei Tamás

Jól kezdtük a mérkőzést. Azonnal beszorítottuk a vendégeket a saját kapujuk előterébe. Az első tiz percben 3 ziccerünk is volt, de 3-5 méter távolságból sem sikerült gólt szereznünk. Ez vissza is vetette a csapatot. A félidő hátralévő bő fél órájában óriási mezőnyfölényben játszottunk, de még csak veszélyes helyzetet sem sikerült kialakítanunk. Támadtunk, de ezek a támadások erőtlenek voltak és a 16-os előterében elfogyott a tudomány.
A második játékrészt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Szinte felbillent a pálya, de még mindig veszélytelenek voltunk kapura. Aztán a 60. percben megtört a jég. 22 méterre a jobb oldalon jutottunk szabadrúgáshoz. Csuka Zsolt nagyszerűen tekerte a labdát a biai kapuba. Még kettő perc sem telt el, amikor ismét Csuka végezhetett el szabit, hasonló szituációból, de ezúttal bal oldalról. Ebből is hasonlóan szép gólt lőtt. A 68. percben ismét szabadrúgáshoz jutottunk, az első kettőhöz hasonló távolságról, most megint kissé jobbról. Ki más lehetett volna a végrehajtó, mint Csuka Zsolesz. Ezúttal nem sikerült közvetlenből a gólszerzés. Szabadrúgásába egy védő kézzel ért bele a 16-oson belül. Zsolt most már tiszta helyzetből, a 11-es ponról ismételhetett és a kapuvédővel szemben nem is hibázott. Ekkor már látszott, hogy az addig egyébként óriási lelkesedéssel küzdő fendégek feladták és a továbbiakban csak a gólarány lehetett a kétséges. Javítottunk is még kétszer rajta és szereztünk két "Nagy" gólt. Először a két perccel korábban beállt Nagy István rúgott egy látványos "átemeléses" gólt, majd 7 perccel a vége előtt ő bólintotta be az 5-0-ás végeredményt jelentő találatot. Ekkor már a gólokon kívül gólhelyzeteink is voltak. Győzelmünk - legalább is a II. félidei teljesítményünk alapján - ilyen arányban is - megérdemelt volt. Az első félidőre viszont nem lehetünk büszkék.

Kovács Lászlót kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz