24.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

24.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

A mérkőzés videóját 1-2 nap múlva láthatjátok.
Bolha FTSE Tárnok - Alsónémedi SE 2-0 (0-0)

Tárnok, Tárnok KSK
2012.05.06 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Kányási István - Berendi Tamás Csaba
Gól: Nagy Renátó (47'), Berényi Tamás (87')

A forduló további eredményei:
2012.05.05 Szombat
Gödöllői Sport Klub - Budakalászi MSE 1-1  
Felsőpakony KSE - Veresegyház VSK
1-0
NK Kinizsi TL FC - Bagi TC '96 2-3
2012.05.06 Vasárnap

Kisnémedi - Pilisi LK-Legea 3-6
Hévízgyörki SC - Verőce SE
1-1
Bugyi SE - Sülysáp KSK
0-3
Újlengyel DSE - Örkény SE
1-1

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA - VÖLGYI ÁDÁM 6, NAGY DÁNIEL 6, SZABÓ KRISTÓF 7, PUSZTAI CSABA 6 - BERÉNYI ÁDÁM 5 (KISS TAMÁS 80'), PLUHÁR BÁLINT 7, VALCZER CSABA 7 - NAGY RENÁTÓ 7 (SÁRAI FERENC 88'), LEHOTKA BOTOND 5 (VARGA ISTVÁN RÓBERT 84'), NAGY LÁSZLÓ 5 (BERÉNYI TAMÁS 65' 7)
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ

Alsónémedi SE:
KEREKES GÉZA - SÁNDOR BALÁZS, SZALAI JÓZSEF (TAKÁCS LEVENTE 51'), NAGY GERGŐ, GYÖRVÁRI TIBOR - SÁNDOR ÁDÁM, MÉSZÁROS MÁRK, KOVÁCS BENCE, DANKÓ JÁNOS - ZSEBEDICS FERENC, PLESZKÁTS PÉTER
Edző: LACZIK CSABA
Lap: SÁNDOR BALÁZS 77'

Ma egy kicsit döcögött a gépezet a megszokotthoz képest. A szép megoldásokat számtalan egyéni hiba tarkította. Az erőnléttel és az akarással ma sem volt hiba, de valahogy fejben nem voltunk a toppon. Az első félidőben enyhe mezőnyfölényben játszottunk, ám ennek "számszerű" eredménye nem volt. Egy ízben viszont Családi Attila fantasztikus reflexmozdulata kellett ahhoz, hogy ne kapjunk gólt. Egy távoli lövés pontosan kapusunk előtt pattant meg egy buckán és nagy erővel tartott a léc alá, amikor Attilának sikerült belekapni a labdába, ami így kapu fölé szállt.
A második játékrész nagyon jól kezdődött, hiszen Nagy Renátó, védőjét faképnél hagyva, okosan gurított a kapus mellett a hálóba. 1-0. Gólunk után ismét inkább a mezőnyjáték dominált, kevés helyzetet lehetett feljegyezni. Védelmünk egy nagyon kultúráltan futballozó ellenfél ellen bizonyította, nem véletlen, hogy a tavaszi 9 fordulóban midössze 3 gólt kapott. Nagy Laci ma egy kicsit halványabban focizott, mint tette azt múlt héten Bagon és Kovács László a 65. percben Berényi Tamást küldte helyette a pályára. Tomi azonnal felvette a játék ritmusát és a 88. percben góllal hálálta meg a bizalmat. Szép támadásunk után biztosította be győzelmünket. 2-0

Kovács László:
- Ma egy nagyon kultúráltan és nagyon jól futballozó ellenféllel találtuk magunkat szembe. Nagyon nehezen tudtuk feltörni a védekezésüket. Azért azt gondolom, ha egy kicsit pontosabban játszuk azt, amit a fiúktól kértem, akkor előbb el lehetett volna dönteni ezt a mérkőzést, de mivel nem ezt csináltuk, így megszenvedtünk a 3 pontér. Azért a 3 pontot mindenképpen megérdemeljük, hiszen a gyerekek nagyon sokat tettek azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerjék.
SzaTom: - A gyerekek tényleg nagy akarással játszottak, viszont szokatlanul sok egyéni hibát követtek el. Gondolok itt elsősorban a rossz passzokra, rosszul sikerült indításokra, ezek ma valahogy kevésbé sikerültek, mint ahogy azt eddig megszoktuk. Mi lehetett ennek az oka?
K.L.: - Azt tudni kell, hogy mi nagyon sokat edzünk. Január 10.-e óta rengeteg edzésünk volt. Most fejben egy kicsit el vagyunk fáradva, egy kicsit tompák vagyunk. A másik dolog pedig a tét. Ne feledjük, hogy többnyire nagyon fiatal, 16 éves játékosokról van szó. Nagy megterhelést jelent számukra, hogy hétről hétre 1-2, esetleg 3 évvel is idősebbek ellen kell játszaniuk. Rajtuk van a teher, hogy szeretnének mindig nyerni és ez azt hozza ki belőlük, hogy egy kicsit tompábban játszunk, nem vagyunk fejben annyira frissek. Az viszont látszik, hogy minden mérkőzésen, mindent megtesznek azért, hogy nyerjenek. Ami viszont az egész tavaszunkban örömteli pozitívum, hogy összesen 3 gólt kaptunk a kilenc meccsen. Ez volt a hetedik mérkőzésünk, amit kapott gól nélkül hoztunk le.  
Sz.T.: - Azt látom én is, hogy fizikai kondícióval ezen a mérkőzésen sem volt baj. Végig küzdöttek, hajtottak a srácok.
K.L.: - Így látom én is. A héten egyébként két pihenőnapot is kaptak, mert úgy éreztük, hogy el vannak fáradva egy kicsit. Az iskolában is itt van már az év végi hajrá, ami tudjuk, hogy szintén nagyobb megterhelés az átlagosnál. Van aki az érettségire készül. Mindez természetes, hogy fejben teszi tompábbá az embert ezért többet hibázik. Azért bízunk benne, hogy egy kis lazítással végig fogjuk bírni a szezont.
Sz.T.: - Gratulálok a mai győzelemhez!
K.L.: - Köszönjük.
Összefoglaló videó:

Tabella:Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz