23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Tököl VSK - Bolha FTSE Tárnok 3-2 (2-1)
Tököl, 2016-05-07 - szombat 10:00


Játékvezető: Novák Dániel
Aszisztens: Oláh Ferenc
Gól: Farkas István 16', Terbócs Patrik 29', Pintér Levente 68' ill. Tóth Tamás 18', Demján Dénes 63'
Lapok: Ruzsinszki Dávid 66'

A forduló további eredményei:

Fémalk-DDTE - Sóskút SKE 0-6, Alsónémedi SE - Halásztelek FC 6-2, Ráckeve VAFC - Bugyi SE 3-2, Kiskunlacháza SE - Ócsa SE törölve

Tököl VSK: Rozs Egon (Novák Dávid 65') - Nagy László, Farkas István, Szalay Balázs, Nagy Péter - Franku Károly, Oláh Norbert, Ungi Dávid - Takács Zoltán (Pintér Levente 65'), Terbócs Patrik, Sárvári Zsolt (Ruckel Zsolt 88')
Kispad: Zrínyi Miklós
Edző: Futó Tamás

Bolha FTSE Tárnok: Ravasz Márk 6 - Demján Dániel 6, Czeilinger Balázs 7, Panyi László 8, Bója Máté 6 - Czeilinger Zsolt 7, Ruzsinszki Dávid 6, Tóth Tamás 6 - Horváth Keve 6, Demján Dénes 6, Kocsis Martin 6
Edző: Csizly Attila

Csizly Attila: -
Egy izgalmas, fordulatokban bővelkedő mérkőzésen maradtunk alul. Adtunk az ellenfélnek három gólt, ami egyéni hibánkból következett be, de sajnos nekünk csak kettőt sikerült rúgni. És ez a három hiba elég volt az ellenfélnek, hogy a mai mérkőzést megnyerje, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy többször nem is sikerült a kapunkig eljutnia. Előttünk akadt több lehetőség, de nem tudtunk élni vele. Az első félidőben szinte csak nálunk volt a labda, de először egy rossz passz után eladott labda, majd egy tizenegyes juttatta előnyhöz a Tökölt. Az első félidőben Tóth Tamás, a másodikban az egyre jobb formát mutató Demján Dénes tudta hátrányunkat ledolgozni. De sajnos mindkét esetben nagyon gyorsan jött a válasz a gólunkra.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt. Folyamatos letámadással, visszatámadással nehezítette támadás építésünket az ellenfelünk. A harmadik gólt egy szöglet rúgás után üresen maradt játékos fejelte a kapunkban. Ezután taktikusan játékunk rombolására, időhúzással próbálta a Tököl az eredményt  tartani, mi mindent egy lapra feltéve támadtunk, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni. Az eredmény ellenére, gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz