23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Pilisi LK-Legea - Tárnok Bolha KSK
3-1 (1-0)

Pilis, 2013.04.21 - vasárnap 16:00
Játékvezető: Pánti Tamás
Aszisztens: Gyikó Tamás, Séra Balázs
Gól:  Halgas István 34' 53', Sáran Tamás 78' ill. Kapcsos Norbert 50'
Lap: Marginean Christian
63' Lendvai Krisztián 67' (két kézzel mellbe lökte ellenfelét) ill. Ilyés Gergő 32', Kun Mihály 42' (játékvezető megsértéséért), Fehér Roland 76' (második sárga lap után)

A forduló további mérkőzései
201
3-04-20 - szombat: Gyömrői SE - Gödöllői SK 0-2, Felsőpakony KSE - Péceli SSE 3-0 (jn.), Budakalász MSE - Veresegyház VSK 0-3
201
3-04-21 - vasárnap
: Kisnémedi MSE - Újlengyel DSE 3-0, Örkény SE - Hévízgyörki SC 2-3, Alsónémedi SE - Halásztelek FC 1-0, Verőce SE - Törökbálinti TC 2-1

Pilisi LK-Legea: Gilan Károly 6 - Lendvai Krisztián 5-2=3, Sápi Norbert (Marginean Christian 30' 6), Zila Zoltán 6 (Földvárszki Tamás 80'), Kerepeszki Zoltán 6 - Tóth Ádám 6 (Sáran Tamás 72'), Popon Tamás 6, Molnár Tamás 5 (Petyán Gábor 60' 6), Mezei Róbert 6 - Gál Szilárd 6, Halgas István 7 (Szűcs Roland 88')
Kispad
: Balázs Tibor, Lengyel Árpád
Edző
: Kerepeszki Zoltán

Tárnok Bolha KSK: Szimandl Gábor 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Nagy István 5 (Nagy László 72') - Pluhár Bálint 6, Fehér Roland 5-2=3, Kun Mihály 5-2=3, Kapcsos Norbert 5 - Gyulay Gábor 5, Ilyés Gergő 5 (Szabó Kristóf 86')
Kispad
: Családi Attila
Edző
: Kovács László

A mérkőzésről
: Jó iramban kezdődött a játék, ami látszólag nekünk kedvezett, hiszen ez jobban fekszik, mint a lagymatag mérkőzés, amibe már nem egyszer beleszürkült játékunk. Az első fél órában változatos mezőnyjáték folyt, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A 34. percben egy pilisi támadás után lemaradtak védőink, így csak szabálytalanság árán sikerült megakadályozni a hazai gólt, mégpedig a 16-oson belül. A jogos büntetőt Halgas az elmozduló kapusunk helyére rúgta. 1-0. A félidő legvége is rosszul zárult. Kun Mihály a játékvezető szidalmazásáért piros lapot kapott a 42. percben.
A második játékrészt tehát emberhátrányban kezdtük, bár ez nem látszott a játékon. Továbbra is kiegyenlített maradt a mérkőzés képe, sőt az 50. percben Nagy István szépen futott fel a baloldalon, majd az ötös magasságában elhúzta befelé a labdát védője mellett. Beadására kisebb kavarodás támadt a pilisi kapu előterében, amiből Kapcsos Norbi került ki győztesen és kapuba juttatta a labdát. 1-1. Sajnos nem örülhettünk sokáig, mert 3 perccel később ismét az első pilisi gól szerzője, Halgas István szerezte vissza a hazai vezetést. Szöglethez jutott ellenfelünk, amit Halgas egyenesen a hosszú sarokba csavart úgy, hogy a labda még le is pattan a gólvonal előtt. Támadók és védők egyaránt lemaradtak a labdáról, ami gyakorlatilag érintés nélkül jutott a hálónkba. 2-1. Játékosaink igyekeztek, küzdöttek a kiegyenlítésért, de egyre inkább görcsössé vált játékunk. A 67. percben egy pilisi támadásnál Veszeli szabálytalanul állította meg Lendvait, aki ezt nem tolerálta és nyakánál fogva rángatta le Tibát. A játékvezető Lendvait is leküldte, második sárgával. Ezzel a lehetőséggel, hogy újra egyenlő létszámban játszhattunk, sajnos nem tudtunk élni, sőt a 76. percben végképp megpecsételődött a sorsunk. Fehér Roland egy szabálytalanság után még meg is lökte védőjét, amit a spori szintén pirossal "jutalmazott". Ezzel odalett ismét az azonos létszám. A hazaiak éltek is a lehetőséggel és 10 perccel később, Sáran Tamás révén, bebiztosították egy harmadik góllal a végső győzelmüket. 3-1.
Azt hiszem, hogy egy hazai pályán is verhető ellenfél ellen, többszöri fegyelmezetlenségünknek köszönhetően szenvedtünk vereséget. Sajnos ezek a piros lapok (ne feledjük, hogy Juhász Ferenc legutóbbi kiállítása után június 30-ig kapott eltiltást) még nagyon rosszul jöhetnek a folytatásra. Emellett még több játékosunk is 4 sárga lappal rendelkezik, ami után bármikor jöhet az 5. és ezzel egy mérkőzésnyi pihenő. A legszomorúbb az, hogy a sárgákat és a pirosakat nem a szikrázóan kemény játékunknak köszönhetjük, hanem többnyire a sok dumának.
Nem jobb lenne, ha a pályán végre mindenki csak a játékkal foglalkozna?

Kerepeszki Zoltán:
– Végre véget ért a rossz sorozatunk, remélem, ezzel a győzelemmel egy sikeres széria veszi majd kezdetét.

Kovács László
:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz