22.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

22.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - PILE-Szántó 1-1 (1-0)
Tárnok, 2015-04-12 - vasárnap 16:00


Játékvezető: Sinka Szabolcs
Aszisztens:
Rácz Norbert, Laposa Sándor
Gól:
Tóth Tamás 30' ill. Havrán Gergely 62'
Lap: nem volt  

A forduló további eredményei:
2015-04-11
Péceli SSE - Dunakeszi KUSE 1-2, Kistarcsai VSC - Perbál SC 0-2, Pomáz-ICO SE - Budakalász MSE 2-2, Gödi SE - Szigetgyöngye SE 4-2
2015-04-12
Piliscsaba SE Ürömi SC 3-3, Csomádi KSK - Sóskút SKE 2-0
Szabadnapos
: Leányfalu SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 0 - Nagy Dániel 4, Veszeli Tibor 4, Ilyés Attila 4, Nahaj Gergely 4 - Bakó Gábor 4 (Sárai Ferenc 70' 0), Csillik Gábor 4 (Pluhár Bálint 64' 0), Czeilinger Péter 4, Csibrik György 4 - Ilyés Gergő 4, Tóth Tamás 4 (Varga István Róbert 81' 0)
Kispad: Pintér László
Edző: Szimandl Gábor

PILE-Szántó: Danku Norbert - Németh László, Kormos Tamás, Havrán Gergely, Széplaki József - Glada Dávid, Cserni Máté (Kosztolánszki Krisztián 74'), Kövesi Péter, Pasic Alija (Stocker Zoltán 85') - Dorringer Gyula, Müller Dávid
Edző: Molnár Richárd

Ismét egy régi tárnoki labdarúgó, Szabó Miklós kezdőrúgásával indult a mérkőzés.
Mit várhat a szurkoló ha csapatához a bajnokság jelenlegi utolsó helyezettje látogat? Természetesen győzelmet! Azt gondolom, hogy 1 héttel a sóskúti diadal után ez joggal elvárható lett volna! Tévedtünk mindannyian! Csak 1 pontra futotta!
Jól indult pedig a mérkőzés. Az első félórában jelentős mezőnyfölényben játszottunk. A támadó játékunk ugyan nem volt igazán veszélyes (ezt ebben a bajnokságban már kénytelenek voltunk megszokni), de nyomtunk és reméltünk. Azt reméltük, hogy előbb utóbb sikerül bevenni Danku kapuját. Ahol pedig megszületik az első gól, ott talán jön utána több is. Az első meg is született a 30. percben. Egy támadás végén Tóth Tomi szemfüles góljával megszereztük a vezetést.Viszont a folytatás elmaradt. A félidő utolsó negyedórája is a mienk volt, de ez csak a mezőnyben mutatkozott, további gólokban nem.
Aztán a második félidőben minden megváltozott. Érthetetlen módon, szinte behúzódtunk a saját térfelünkre és húztuk magunkra ellenfelünket. Sorra "kínáltuk" fel nekik a szögleteket, amivel szinte feltálaltuk az egyenlítés lehetőségét. Éltek is vele. Sokadik szögletük után a 62. percben Havrán révén egyenlítettek. Hidegzuhany. Molnár Ricsi, a vendégek trénere meg is jegyezte Szimandli Gábornak: Köszi, hogy taktikát váltottatok a második félidőre és beálltatok védekezni. Gábor elmondta, hogy szó sem volt ilyenről a szünetben. Ő is értetelenül állt az első félidőhöz képest megváltozott játék láttán. A mezőnyben elemi átadási hibákat vétettünk. A labdák lekezelése rendszeresen okozott nagy-nagy nehézségeket és a motivációnak sok játékosunknál még a nyoma sem látszott. Aztán 10 prccel a vége előtt a vendégek akár a vezetést is megszerezhették volna. Egy jobboldalról beadott labdáról a csatár csak centiméterekkel maradt le óriási ziccerben. A vége előtti percekben viszont Ilyés Gergő lábában volt a győzelem lehetősége. Óriási lendülettel tört kapura és az egész védelmet maga mögött hagyta. Ezzel a lecke nehéz részét megoldotta. Következett a könnyű rész. A kapussal szemben oda lőhette volna a labdát, ahová akarja. Nem hiszem, hogy kapu mellé gondolta ugyan, de mégis így sikerült.
Aztán pár prccel a vége előtt a vendégek akár a győzelmet is megszerezhették volna. Egy jobboldalról beadott labdáról Dollinger csak centiméterekkel maradt le óriási ziccerben. A 3 pont megszerzése nem sikerült, sőt a végén örülhettünk, hogy legalább a döntetlen megmaradt. Persze nem lenne illő dolog Geri nyakába varrni a vereséggel felérő döntetlent, hiszen ezen a mérkőzésen szinte minden játékos hozzátette a maga részét ehhez az igazán nem várt eredményhez!

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 22. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz