22.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

22.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Tárnok Bolha KSK - Gyömrői SE
2-2 (1-0)

Tárnok KSK pálya, 2013.04.14 - vasárnap 15:30
Játékvezető: Ónodi Zoltán
Aszisztens: Szigecsán Norbert, Berki András
Gól: Eke Gábor 28', Kun Mihály 56' ill. Molnár Tamás 50', Földváry Attila 65'
Lap: Szabó Kristóf
90' ill. Potocska Ádám 24', Molnár Tamás 60'

A forduló további mérkőzései
201
3-04-13 - szombat: Gödöllői SK - Újlengyel DSE 6-2, Halásztelek FC - Felsőpakony KSE 1-1, Törökbálinti TC - Budakalász MSE 5-2
201
3-04-14 - vasárnap
: Veresegyház VSK - Örkény SE 0-0, Hévízgyörki SC - Alsónémedi SE 1-1, Verőce SE - Kisnémedi MSE 2-3, Péceli SSE - Pilisi LK-Legea 0-3 (játék nélkül)

Tárnok Bolha KSK
: Szimandl Gábor 7 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Nagy István 5 - Pluhár Bálint 5, Kapcsos Norbert 5, Fehér Roland 5 (Szabó Kristóf 68') - Gyulay Gábor 5, Kun Mihály 7, Nagy László 5 (Ilyés Gergő 66')
Kispad
: Családi Attila
Edző
: Kovács László

Gyömrői SE
: Laky Dániel - Csizmadia Attila, Győrfi József (Juhász János 89'), Horváth Péter, Bartha Szilárd - Molnár Tamás, Vígh István, Kiss Szabolcs - Patocska Ádám (Silló Hunor 75'), Gerbovits Domokos, Földváry Attila
Kispad
: Horváth László, Kiss Sándor, Bartha Márk
Edző
: Molnár Tamás

A mérkőzésről
: Az elmúlt heti, újlengyeli teljesítményéhez képest csak árnyéka volt önmagának a csapat. Főleg a második félidőben játszottunk gyengén. Kétszer is vezettünk, de ezt a vezetést nem sikerült megtartanunk, így ismét csak egy pontot szereztünk, ami ebben a kiélezett helyzetben kevés a boldogsághoz.
Ez történt a mérkőzésen:
9. perc: A gyömrői támadók tűz alá vették kapunkat. Szimandl Gábornak másodperceken belük háromszor is bravúr kellett a védéshez. Még fekvő helyzetben is hárítani tudott.
13. perc: Fehér Roland indította Kapcsos Norbit, aki egy szép csellel becsapta védőjét, de utána a kapusba lőtte a labdát.
15. perc: Nagy László távoli lövése nem volt eléggé helyezve, így Laky Dániel védett.
28. perc: Kapcsos szögletére Laky rosszul reagált és Eke Gábor hátáról pattant a labda a kapuba. 1-0.
32. perc: Erős gyömrői lövés szállt kapu fölé.
50. perc: Molnár Tamás akadálytalanul vihette fel a labdát bal oldalon. Érthetetlen, hogy senki még csak hozzá sem ért. A 16-osunk magasságában elindult a labdával befelé és jó szögből leadott lövése a kapunkban kötött ki. 1-1.
58. perc: A bal oldalon előre törő Nagy Lászlót az alapvonal közelében szögletre  szerelték. Gyulay Gábor lőtte kapu elé a labdát, amit a kapus és a védők is elvétettek és a legszemfülesebb Kun Misi volt, aki besarkallta a labdát a vendégek kapujába. 2-1.
61. perc: Fehér Roland lövése ment valamivel kapu mellé.
69. perc: Kapunk előtt Kun Misit két kézzel lökte el a labda elől a gyömrői játékos, de a játékvezető sípja néma maradt. A közelről lövéshez jutó Földváry labdáját Szima csak lelassítani tudta, de a labda végül áthaladt a gólvonalon. 2-2.
72. perc: Kapcsos szép csellel csapta be védőjét. Beadását követően Ilyés Gergő fejese fél méterrel kerülte el a vendégek kapuját.
85. perc: Szöglet után gyömrői lövés kerülte el kapunkat.
88. perc: Először Szabó Kristóf közeli lövését, majd a kipattanót kapura fejelő Gyulay Gábor labdáját védte Laky Dániel.
91. perc: Ilyés kapott kitűnő labdát, amivel tisztán húzhatott volna kapura, de a teljesen szabályos indítást a játékvezető leshelyzetnek ítélte.

Kovács László
:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz