21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-16 > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Taksony SE 4-1 (2-0)
2018-05-27. vasárnap 10h.


Játékvezető: Pallai Pál

Aszisztens: Versics Dániel, Kemény Máté

Gól: Fülöp Szabolcs 12', Bara Róbert 23', Fülöp Richárd 48' 52' ill. Gráf Attila 90' 11-esből

Lapok: Bara Róbert 50' ill. Sztojka László 59' , Tőkés Dominik 63' , Gráf Attila 64'


A forduló további eredményei: Ócsa VSE - Tököl VSE 3-4, Ecser SE - Dunavarsányi TE 1-4

Szabadnapos: Maglódi TC


Osztályzatok, edzői nyilatkozat és videó összefoglaló később

Bolha FTSE Tárnok: Faragó Balázs - Sedlac Attila (Tót-Suszt Tamás 76'), Száraz Gyula, Rebi Zsombor, Hoppál Dániel - Szász Károly (Balog Benjámin 85'), Bara Róbert (Botta-Dukát Dominik 70'), Kóka Zsolt - Fülöp Richárd (Molnár Roland 82'), Fülöp Szabolcs (Kálmán Máté 40'), Somogyi Ádám (Kis Péter 80')

Edző: Kovács László


Taksony SE: Jóna Gábor - Benkő Ákos, Gráf Attila, Alföldi József (Tőkés Dominik 46'), Bencsik Zoltán, Szabó Norbert, Sztojka László, Gombos József, Tótok Gergő, Vajtai Levente, Gombos Ábel

Edző: Hégner Zoltán


Az évad mérkőzése, a bajnoki cím eldöntése. Ez volt a tétje ennek a rangadónak. Mindez itthon. Nagyon jó csapat volt az ellenfelünk és ezt nem csak az eddigi bajnoki szereplésük bizonyította, hanem a mai játékuk is. Az egyetlen vereségünket is tőlük szenvedtük el, ősszel Taksonyban 3-1-re kikaptunk. Volt tehát tartanivalónk a mai mérkőzésen is. A visszavágás sikerült. A fiúkat sikerült Kovács Lászlónak maximálisan ráhangolni a mérkőzésre. Nagy elszántsággal és akarással játszották végig a mérkőzést, de közben a nagy téttől sem görcsöltek be. Tökéletes felkészítés volt a mindent eldöntő mérkőzésre. Gratulálunk Kovács Lacinak és nagyszerű csapatának a győzelemhez és a BAJNOKI CÍMHEZ!


Kovács László:Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz