21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Tavaszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Érdi VSE II.  1-0 (0-0)
Tárnok, 2017-04-22 - szombat 16:00


Játékvezető: Drótár Péter
Aszisztens: Jakab Máté Attila, Jakab Bianka

Gól: Gyulay Gábor 90'

Lapok: Gyulay Gábor 58' , Kun Mihály 65' , Váradi Gergő 85' ill. Rozner Roland 55'

A forduló további eredményei: Bugyi SE II. - Kiskunlacháza SE 0-2, FC Dabas III. - Szigetszentmárton KSE 3-2, Sóskút SKE - Diósdi TC II. 1-1, Délegyháta KSE - Szigetbecse SE 3-0, Dunaharaszti MTK II. - Dunavarsányi TE II. 3-1

Szabadnapos: Dunafüred LC

Tárnok BKSK: Pintér László 8 - Nagy Attila 7, Csibrik György 7, Bakó Gábor 7, Nagy István 8 - Kun Mihály 7, Kapcsos Norbert 7, Váradi Gergő 8 - Ilyés Attila 7 (Tóth Tamás 67' 7), Gyulay Gábor 7, Vida Péter 7
Kispad: Szabó Zoltán, Erőss Zsolt, Nagy Dániel, Szabó Zsolt, Pusztai Csaba
Edző: Kaszás Attila

Érdi VSE II.: Bancsi Tibor - Bednári Edvárd Imre (Császár Attila 82'), Rozner Roland, Molnár Ákos, Péter Krisztián, Varga György (Tóth Marcián 79'), Berzéki Gábor, Huszár Balázs, Suha Zoltán (Kőkuti Richárd 60'), Lantos Bence, Kupi János (Erdei Sándor 32')
Kispad: Soós Benjámin
Edző: Molnár László


Rangadót vártunk ettől a mérkőzéstől és ez teljes mértékben be is jött. Magas színvonalú, nagyiramú és végtelenül izgalmas küzdelmet láthatott a szép számú közönség.

Az első pillanattól kezdve, nyílt sisakkal feszült egymásnak a két csapat. A 22 játékos mindegyike megdolgozott minden labdáért, ha kellett - a szó jó értelmében - csúszott-mászott a pályán. Akkor azt még nem is említettem, hogy a mérkőzés alatt viharos erejű széllökések is zavarták a játékot. Ennek ellenére alakult ki a már említett jól élvezhető küzdelem. Kiegyenlített volt az első játékrész, amikor minket támogatott a hátszél, bár ez főleg a hosszú indításoknál  minket is megtréfált néhányszor. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, amikből mi kétszer is kapufát találtunk, de Pintér Lacinak is volt munkája, amiről az érdi támadók gondoskodtak. Gólt viszont egyik csapatnak sem sikerült szereznie.

A második félidőben a vendégeket támogatta a szél, de ők végképpen nem tudtak ezzel élni, olyannyira, hogy a 60. perc hörnyékén egyre inkább lankadni látszottak. Mintha elfogyott volna náluk az erő. Az utolsó fél órában már egyértelműen mi uraltuk, irányítottuk a játékot. A labda szinte folyamatosan az ellenfél térfelén pattogott, de a lehetőségekkel nem tudtunk élni és továbbra sem sikerült a gólszerzés. Azt viszont így sem mondhattuk, hogy nem veszíthetünk. Ha az érdieknek adódott lehetőségük (már pedig adódott) a kitámadó védőinkkel szemben, akkor bizony éltek ezzel és villámgyors ellentámadásokat indítottak. Egy alkalommal ismét Pintér hatalmas bravúrjára volt szükség, hogy hálója érintetlen maradjon. Azt gondolom, hogy a szurkolók többsége már elkönyvelte a gól nélküli döntetlent, de szerencsére játékosaink nem. Kivétel nélkül, minden játékosunk óriásit küzdött ezen a rangadón és ennek az utolsó percben be is érett a gyümölcse. Szögletrúgáshoz jutottunk, aminek a végén Gyulay Gábor belőtte a 3 pontot érő gólt. 1-0. Középkezdés után már nem volt folytatás. A játékvezető hármas sípszava véget vetett a játéknak.

Igazi csattanóval fejeződött be ez a nagyszerű, fantasztikusan izgalmas mérkőzés. A szurkolók a lefújás után hosszan ünnepelték a csapatot. A játékosok pedig a pálya szélén körbe járva köszönték meg minden egyes szurkolónak a bíztatást.

Szép volt fiúk! Szép volt szurkolók! Tiszta szivemből írom ide azt is: Szép volt Érd!  

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz