21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Sóskút SKE - Tárnok BKSK 0-1 (0-0)
Sóskút, 2015-04-05 - vasérnap 16:00


Játékvezető: Hajdu Gusztáv ifj.
Aszisztens:
Hajzlinszki Zsolt Dániel, Kányási István
Gól:
Ilyés Gergő
Lap: Csákány Gábor 18', Váradi Gergő 33'  ill. Csibrik György 26', Veszeli Tibor 39', Nahaj Gergely 75', Kaszás Attila 88', Ilyés Gergő 89'

A forduló további eredményei:
2015-04-04
Dunakeszi KUSE - Pomáz-ICO SE 1-1, Ürömi SC - Kistarcsai VSC 2-1, Budakalász MSE - Gödi SE 3-1
2015-04-05
Perbál SC - Péceli SSE 1-1, Szigetgyöngye SE - Leányfalu SE 4-3, PILE-Szántó - Piliscsaba SE 3-3
Szabadnapos
: Csomádi KSK

Sóskút SKE
: Szabó Ferenc - Tari Attila, Sófalvi Attila, Ruzsinkó Zsolt, Melis József (Varga György 46') - Gyulai Gábor, Csákány Gábor, Gál Tibor (Csányi Tibor 62'), Vida Péter (Marcinkovics Patrik 62') - Kun Mihály, Váradi Gergő
Kispad: Tátrai Tamás, Konkoly Gábor
Edző: Schrenck Rajmund

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Nagy Dániel 6 (Nagy István 75' 0), Veszeli Tibor 6, Ilyés Attila 6, Nahaj Gergely 6 - Bakó Gábor 7, Csillik Gábor Krisztián 6 (Sárai Ferenc 75' 0), Csibrik György 7, Czeilinger Péter 7 - Ilyés Gergő 7, Tóth Tamás 6 (Kovács Gyula 75' 0)
Kispad: Pintér László, Németh Kristóf, Pluhár Bálint, Kürti Viktor
Edző: Szimandl Gábor

A mérkőzés teljesen úgy zajlott, ahogy ez várható volt. A Sóskút - Tárnok mérkőzések mindig óriási küzdelmet hoztak és ebben ma sem volt hiány. Nyílt sisakos csata volt ez, ahol mindkét csapat a győzelemre törekedett. A szokásosnál is nagyobb volt a mérkőzés "presztizse", hiszen a Sóskút kezdő csapatában 9 volt tárnoki játékos küzdött a győzelemért, de még a kispadon is ült 3.
Már a mérkőzés első perceiben látszott, hogy mindkét csapat alaposan megszervezte a védelmét és ebből igyekezett, főleg a széleket indítva támadásokat vezetni. A sóskúti pályán nagy a "népsűrüség", már az aránylag kis méreteiből adódóan is. Itt eredményesebben lehet hosszú indításokkal próbálkozni, mint játékot építeni és ezúttal jól alkalmaztuk ezt mi is. A szilárd védelmünk előtt középpályásaink - Csibrik Gyuri vezetésével - óriási munkát végeztek el, mint a hazai támadások megszűrésében, mint a támadásaink előkészítésében. A mérkőzést eldöntő gólunk is így született. A 3 perce beállt Sárai Feca indította mérnöki pontossággal Ilyés Gergőt, aki előtt ugyan volt még védő, de sikerült egészen az ötösig beverekedni magát és kisebb kavarodás után a hálóba találni.
Nagyon-nagyon kellett ez a győzelem, hogy a játékosok végre újra érezzék ennek ízét. Ez a mérkőzés az előző fordulóban játszott mellett kellő önbizalmat adhat az elkövetkezendő fordulókra. Csomád ellen is nagyot küzdött már a csapat, de ott azért a csoportot torony magasan vezető együttes ellen ez csak egy tisztes vereséghez volt elég, most viszont győzelmet eredményezett. Ráadásul az "ősi rivális" ellen.
Szép volt fiúk!

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 21. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz