21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok KSK II . - Fóti SE 2-0 (1-0)
Tárnok, 2014-04-27 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Mány Sándor
Aszisztens:
Császár József Csaba, Kiss István
Gól:
Ilyés Attila 41' 55'
Sárga lap: Huszár Balázs 50' ill. Kolada Áron János

A mérkőzés összefoglalóját ABCD videózta:

A forduló további eredményei:
2014-04-26
.
Budajenő KSE - Kerepesi SBE 3-0 (FB), PILE Pilisszentkereszt - Nagykovácsi SE 3-1,
2014-04-27.
Kisalag - Tahitótfalu SE 3-0, Visegrád SE - Tinnye KFC 3-0
2014-04-29.
Ürömi SC II. - Pilisszentlászló BSI 6-3
Szabadnapos
:
Szentendre VSE

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 0, Huszár Balázs 7 (Csákány Zsolt 82'), (Csákány Zsolt 0), Ruzsinkó Zsolt 7, Neuvert Sándor 7, Nagy Attila 7, Bakó Gábor 7 (Kupi János 74' 0), Kelemen László 6 (Puskás Balázs 78' 0), (Puskás Balázs 0), Csákány Gábor 8 (Lukács Zsolt 61' 0), Gál Tibor 6 (Körtvélyesi Ádám 78'), Ilyés Attila 9, Orosz Tamás 6, (Szabó Zsolt 55' 6)
Edző:
Schrenck Rajmund

Fóti SE:
Vizi András - Rovó Ádám, Szatmári László, Führer Tamás, Garbien Dénes - Tóth Ricghard, Tamáska Márk, Kolada Áron (Suki Erik 55'), Czuczi Mátyás - Viczena Bence (Merle Martin 46'), Gáspár Norbert
Kispad: Nagy György
Edző: Gujdár Sándor

ABCD tudósítása:
Rangadóra készültünk, hiszen a harmadik helyen álló fótiakat fogadtuk, akik még nem mondtak le a bajnoki címről. Nekünk minden pont fontos, hiszen múlt héten vereséget szenvedtünk, a PILE pedig megkapta a Pilisszentlászló elleni három pontot így igen csak szoros lett a tabella.
Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, de igazán fölénybe csak mintegy negyedóra elteltével tudtunk kerülni. Ekkor már sorozatban vezettük a támadásokat, egy különösen tetszetős végén a vezetést is megszereztük: Csákány Gabi húzott el a balszélen, középre tett labdáját Gál Tibi átlépte, az érkező Ilyés Attila pedig kilőtte a bal felsőt.
A második játékrészben is fölényben játszottunk és bár szervezetten védekező ellenfelünk ellen nem adódott nagyon sok ziccerünk, egy kavarodás után Raul újabb góljával növelni tudtuk előnyünket.
A Fótnak talán egyetlen veszélyes momentuma akadt, ám győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Schrenck Rajmund:
- Volt mit megbeszélnünk és ezt meg is tettük a meccs előtt. Örülök, hogy meg is fogadták a játékosok az elhangzottakat. Ezt a rangadót nagyon komolyan vettük. A múlt heti vereség csak felbőszítette a csapatot. Agresszívan, keményen, sokat futva futballoztunk. A játékban akadtak hibák, de a hozzáállás az szenzációs volt. Mindenki nagyot küzdött, de a Raul játéka kimagasló volt, két gólon kívül számos jó megoldás, és nagy futó mennyiség fűződött a nevéhez.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz