21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Ürömi SC 0-0
Tárnok, 2014-04-06 - vasárnap 16:00


Játékvezető: Balogh I. Zoltán
Aszisztens:
Pallai Pál, Kontra Krisztián
Gól:
-
Sárga lap
: Ilyés Gergő 60' ill. Antalics Ádám 87', Fülöp Ádám 88'
Piros lap
: Csuka Zsolt 89' (második sárga után)

A mérkőzés összefoglalója:

A forduló további eredményei:
2014-04-05
Pomáz-ICO SE - Pilisszentiván SE 1-2, Budakalász MSE - Szigetgyöngye SE 4-0, Gödi SE - Perbál SC 2-3
2014-04-06
Piliszántó SE - Dunakeszi Kinizsi USE 1-3, Leányfalu SE - Piliscsaba SE 2-0
2014-05-21
Viadukt SE-Biatorbágy II. - Dunabogdány SE 4-8
Szabadnapos
: Sóskút SKE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 6 - Csányi Tibor 6, Nagy Dániel 7, Eke Gábor 7, Pusztai Csaba 6 - Pluhát Bálint 7, Gyulay Gábor 6, Csuka Zsolt 7-2=5, Czeilinger Péter 6 (Lehotka Botond 89') - Ilyés Gergő 6, Nagy István 5 (Sárai Ferenc 77')
Kispad: Pintér László, Csillik Gábor, Nahaj Gergely, Kovács Gyula
Edző: Kovács László

Ürömi SC: Szabó Gergely - Örkényi Bence, Mátyási Péter, Pálvölgyi László, Ipacs Norbert - Kun György (Antalics Ádám 46'), Podhorcsek Dániel (Tass Bence Huba 77'), Ködöböcz Tibor - Bauer Tamás (Marok Bence 63'), Lőrincz Ádám (Fülöp Ádám 58'), Nyisztor Donát
Kispad: Lovász Krisztián, Czégény Dániel
Edző: Podhorcsek Miklós

Nagy várakozás előzte meg ezt a mai mérkőzést. Mindenki arra volt kiváncsi, hogy a múlt heti gödi találkozó szervezett, jó iramú játékát meg tudja e ismételni a csapat. Csökkentette esélyünket, hogy azon a mérkőzésen Veszeli Tibor begyűjtötte az ötödik sárgáját, tehát ma nem léphetett pályára, viszont pozitívum volt, hogy Gyulay Gábornak ott telt le az utolsó büntetése és ma már pályára léphetett. Azt tudtuk, hogy a tabella jelenlegi másodikja ellen hazai pályán is komoly munka vár majd védelmünkre. Így utólag el is mondhatjuk, hogy védőink így is megállták a helyüket, amellett, hogy csapatkapitányunk hátsó irányítása azért nagyon hiányzott ma.
Ilyen előzményekkel indult a mai mérkőzés. Azonnal egymásnak feszült a két csapat. Mi átadtuk a kezdeményezést a vendégeknek és megszálltuk a saját térfelünket. Nagyon szervezetten védekeztünk, ami azt eredményezte, hogy rutinos ellenfelünk az első játékrészben nem tudott helyzetet kialakítani, nekünk viszont veszélyes kontráink voltak, amiből helyzetig is eljutottunk. Sajnos kimaradt!
A második félidőben némileg változtatott taktikáján az ürömi csapat. Megpróbálták a jól záró védekezésünket hosszú indításokkal feltörni és elbizonytalanítani. Nem sok sikerrel. Védelmünk ezúttal is stabil maradt. Előre játékunk pedig hatékonyabb volt, mint az első játékrészben. Középpályán Csuka Zsolt, de a többiek is (Gyulay, Eke és Nagy Dani) jól indították az előre lendülő Ilyés Gergőt, de Czeilinger Péter is kivette a részét a támadásokból. Az látszott, hogy ez (ahogy mondani szokták) egygólos mérkőzés. Ezt a gólt a félidő közepén sikerült is elérnünk. Szabadrúgáshoz jutottunk az oldalvonal közeléből a vendégek térfelén. Csuka Zsolt ívelte a labdát a 11-es pont környékére, ahol a felhúzódó Eke ugrott fel fejelni, de nem találta el a labdát. A labda lepattant Csányi előtt, de ő sem tudott beleérni, így akadálytalanul felpattanva jutott a labda Ilyés elé, aki a kapus fölött a hálóba fejelt. Legnagyobb meglepetésünkre a játékvezető lest ítélt. A szabadrúgás elvégzésének pillanatában senki nem volt lesen, közben pedig a labdához egyetlen játékos ért hozzá, mégpedig a fejelő Ilyés Geri, ezért teljesen érthetetlen a játékvezetői ítélet. Mindez jól látható a videófelvételen is. A mérkőzés folytatásában is változatos, nagyiramú játék folyt. Az utolsó percekben ismét Üröm támadott többet, de ezen a napon védelmünk beton szilárdságú volt.
A Piliscsabai fájó hazai vereség után sokminden változott. Első és legfontosabb változás a játékosok hozzáállásában történt és rengeteget fejlődött a csapatteljesítmény. A  két mérkőzésen két élcsapat ellen játszottunk és a 180 perc alatt sem kaptunk gólt. Az igaz, hogy rúgni csak egyet sikerült, de így is szereztünk 4 pontot, sőt a mai vitatott góllal, akár két győzelem is a mienk lehetett volna. Azt gondolom, a mai helyzetben ennek örülnünk kell és várjuk a további hasonló teljesítményeket, ami sok csapat ellen elég lehet a győzelmekhez is!

Kovács Lászlót kérdeztem:

Az érvénytelenített gól:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz