21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2012/2013 > Mérkőzések


BFTSE Tárnok - Érdi VSE
1-1 (0-1)

Tárnok BFTSE sporttelep, 2013-03-30 - szombat 10h
Játékvezető: Horváth Antal
Gól: Porkoláb Szabolcs 47' (öngól) ill. Lovász Richárd 26'
Lap: Egervári Zsombor 53' ill. Ludányi Ákos 49', Lovász Richárd 67'

A forduló további mérkőzései
2013.05.25
szombat: Visegrád SE - Pomáz-ICO SE 1-7
2013.05.26
vasárnap: Diósdi TC-Select - Százhalombattai VUK SE 7-1
2013.05.28
kedd: Budakalászi MSE - Dunakanyar SE 0-6
Elmarad: Budaörsi SC - Pilisszentiván SE 0-3, Törökbálinti TC - Perbál SC 3-0

BFTSE Tárnok: Baranyi Levente 8 - Fullmann Dominik 7, Eskulics Dávid 8, Egervári Zsombor 6 (Daka Dominik 58' 6), Méreg Benjámin 7 - Mészáros Tamás 7, Székely Bertalan 6 (Hrabina Ádám 62' 7), Süle Ármin 6 (Kocsis Martin 61' 7), Bara Norbert 7 (Ruzsinszki Dávid 78') - Tóth Tamás 7, Horváth Martin 7
Kispad
: Demján Dénes
Edző
: Kaszás Attila

Érdi VSE
: Heller Tibor - Huber Balázs, Nagy Ádám, Ömböli Dávid (Mikei Marcell 49'), Lovász Richárd - Morgos Árpád, Nagy Dávid, Ludányi Ákos (Dobi Richárd Miklós 41') - Füzér Zoltán Bence, Porkoláb Szabolcs, Morgos Mátyás (Hajós János 61')
Kispad
: Győrfi Kristóf, Ticz Márton
Edző:
Limperger Zsolt

A mérkőzésről
: Érdekes, izgalmas, nagyon jó mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. Ügyes megoldások és gólhelyzetek kialakítása jellemezte mindkét csapatot. Jó egyéni teljesítmények mellett, mint csapat is jó benyomást keltett a hazai és a vendég gárda egyaránt. A mérkőzés alapján úgy tünt, hogy valóban a csoport két legjobb csapata végzett a dobogó első és második helyén. Gratuláció illeti az érdi csapatot a bajnoki cím megszerzéséért.  Kemény, de sportszerű játékosokat ismertünk meg a csapat tagjainak többségében! A Bolha is nagyszerű fegyvertényt hajtott végre az ezüstérem megszerzésével. Sajnos a pomázi vereséggel megfosztottuk magunkat attól, hogy ezen a mérkőzésen ki-ki alapon dőljön el az aranyérem sorsa.
Sajnos sok szép dolog mellett történt azért szomorú és elgondolkodtató dolog is. Nagyon-nagyon elszomorított és feldühített egy őszhajú érdi "úr" viselkedése, aki teli torokból ordította be a pályára az érdi játékosoknak, hogy "rúgjátok fel a tárnoki játékosokat, most már mindent lehet a pályán". Felháborító, hogy egy felnőtt ember (szurkoló, szülő vagy nagypapa volt?) így viselkedjen egy mérkőzésen. Nem beszélve arról, hogy itt 13-15 éves gyerekekről van szó. Nem csodálkozom ezek után azon sem, ahogy Lovász Richárd, akit a játékvezető teljesen jogosan, durvaságért kiállított, szitkozódva, valóságos dührohamot kapva, mezét kihajítva és a kispadot rugdalva vonult le a pályáról! Minősíthetetlen! Mit fog csinálni egy ilyen játékos felnőtt korára? Ezek az események bizony nem voltak méltóak ehhez a nagyszerű mérkőzéshez!

KASZÁS ATTILA: -A mai napon egy jó színvonalú, hullámzó mérkőzést láthattunk a bajnokság két legjobb csapatának mérkőzésén, amelyen reális volt a döntetlen. Csapatomnak gratulálok az egész éves teljesítményéhez és természetesen gratulálok ellenfelünk bajnoki címéhez is!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz