20.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

20.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Tavasz

Perbál SC - Tárnok BKSK 0-1 (0-0)
Perbál 2019-03-24 - vasárnap 15:00

Játékvezető: Mákos Márk Dávid
Aszisztens: Soós Adrian - Marius, Majoros Sándor Alex

Gól: Nagy Dániel 81'

Lapok: Bárdos Botond 64' , Csajbók Árpád 93' ill. Váradi Gergő 62' , Nagy Dániel 74'

A forduló további eredményei: Diósdi TC - Inárcs VSE 0-0, Gyáli BKSE - Táborfalva KSE 5-1, Szigethalom SC - Délegyháza KSE 3-1, Ráckeve VAFC - Sóskút SKE 5-1, Pátyi SE - Ócsa VSE 0-1, Újlengyel DSE - Ecser SE 1-0


Perbál SC: Kreutz Áron - Pechter Dávid, Kámán Bence, Schulteisz Bálint, Szelicsán Dominik, Márky András, Csajbók Árpád, Spáth Henrik (Kalmár Péter 78'), Barkóczi Roland (Dobsa Dániel 56'), Barabás Márk (Rimóczi Ádám 46'), Székely Balázs (Bárdos Botond 32')
Kispad: Kelemen Bendegúz, Kovács Attila
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Demján Dénes 6, Veszeli Tibor 7, Csibrik György 7, Nagy István 7 - Nagy Dániel 8, Bakó Gábor 7 - Takács Patrik 6 (Tóth Tamás 65' 0), Váradi Gergő 7 (Demján Dániel 87' 0), Vida Péter 7,
Sárai Ferenc 7

Kispad: Csató Ferenc, Ruzsinszki Bálint

Edző: Kaszás Attila


Nagy feladat várt ma labdarúgóinkra. Perbálra utaztunk, ahol a tavaszi veretlenségünk megőrzése volt a tét. Mi a 3. helyről, a hazaiak közvetlen mögöttünk, a 4. helyről várták a mérkőzést. Elég merész célkitűzéssel utaztunk el, hiszen minimum a döntetlen megszerzése volt saját magunktól az elvárás. A mérkőzés előtt az öltözőben Kaszás Attila azt mondta a fiúknak: A mai napon mindent el tudok fogadni, csak egyetlen egy dolgot nem, hogy ne küzdjön mindenki tiszta szívből és nagy-nagy akarással. Biztos vagyok benne, ha ez így lesz, akkor mi fogjuk megnyerni a rangadót, de lagalább az egyik pontot hazavisszük. Mint kiderült, Attila elvárásának maximálisan eleget tettek a srácok és Nagy Dani 81. percben szerzett góljánál el is dőlt a történet.

A mérkőzést kemény, pattogó talajon játszottuk, ráadásul a perbáli pálya meglehetősen kicsi méretű, így nem nagyon alakulhatott ki látványos, folyamatos játék a két jól romboló védelem mellett. A mérkőzés első 15-20 percében a hazaiak kezdeményeztek többet, de védelmünk nem jött zavarba. Szervezetten és hatásosan működött és ebből építettük támadásainkat. Ekkor még nem derült ki, de a későbbiekben már az is látszott, hogy Perbál is biztonságosan megszervezte a saját védelmét. Mint montam, látványos játék nem alakult ki, de annál nagyobb volt a küzdelem. A félidő végére már látszott, nem lesz sok gól ezen a találkozón. Ezt akár 1 gól megszerzésével is meg lehet nyerni, bármelyik félnek. A második félidőben még kiegyenlítettebb lett a játék, de a kapuk továbbra is ritkán forogtak veszélyben. Mindkét csapat inkább távoli lövésekkel próbált veszélyztetni. Kreutz Áron és Pintér Laci is jól állta ebben a sarat. Igazi gólhelyzetben talán 1-1 alkalommal kellet midkettőjüknek védeni, ám akkor következett a 81. perc. Bakó Gabi végezhetett el szögletrúgást. Az 5-ös magasságába beadott labdája egy védőről pattant vissza Badesz elé. Ismét beívelte a labdát és az 5-ösön kitűnően érkező Nagy Dani egy hajszállal megelőzte a hazaiak kapusát és a kezei mellett fejjel csúsztatott a hálóba. 0-1. Ez a gól érezhetően el is döntötte a mérkőzést. A játékvezető ugyan az ekkor még hátra lévő 9 perc után 3 percig túlóráztatta a játékosokat, de vendéglátóink már nem tudtak megújulni.

A végig sportszerű mérkőzésnek nagyon sportszerű befejezése is lett. A hazaiak főztek és meghívtak minden tárnokit, játékost és szurkolót is a nagyon finom étel elfogyasztására. Köszönjük szépen ezúttal is a vendéglátást!

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz