20.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

20.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Gödi SE - Tárnok BKSK 0-1 (0-1)
Göd, 2014-03-29 - szombat 15:00


Játékvezető: Zsiga Gitta
Aszisztens:
Bíró Roland, Kányási István
Gól:
Mellár Ádám (öngól) 23'
Sárga lap: Jakus Szabolcs 87' ill. Csuka Zsolt 18', Veszeli Tibor 76', Körtvélyesi Ádám 87'

A forduló további eredményei:
2014-03-30
Perbál SC - Pomáz-ICO SE 0-1, Pilisszentiván SE - Budakalász MSE 2-0, Piliscsaba SE - Ürömi SC 2-5, Szigetgyöngye SE - Dunakeszi Kinizsi USE 2-0, Pilisszántó SE - Sóskút SKE 2-1, Dunabogdány SE - Leányfalu SE 1-8
Szabadnapos
: Viadukt SE-Biatorbágy II.

Gödi SE: Jakus Zsolt - Mucs Roland (Bederna Tibor 46'), Csesznák Tamás, Rezneki Péter, Millin Tamás - Csánki Krisztián, Mellár Ádám (Jakus Szabolcs 46'), Pató Ádám (Kránitz Attila 46') - Kolumbán Attila, Oláh Dániel (Tuza József 50'), Buza Péter (Csánki Attila 46')
Kispad: Várnai Szabolcs, Lukács Zoltán
Edző: Tuza József

Tárnok Bolha KSK
: Kaszás Attila 7 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 7, Pusztai Csaba 6 - Pluhár Bálint 7, Csuka József 8 (Lehotka Botond 72'), Csuka Zsolt 6 (Czeilinger Péter 67'), Nagy István 6 - Csányi Tibor 6, Körtvélyesi Ádám 6
Kispad: Schön Dániel
Edző: Kovács László

Ragyogó tavaszi idő, jó hangulat, sokat futó,- egymásért küzdő tárnoki játékosok, megtörhetetlen védőmunka és egy aprócska vendég gól. Mindez 3 pontot eredményezett csapatunknak. Röviden ennyi volt.
Most egy kicsit hosszabban. A hetet az edzéseken kívül sok-sok beszélgetéssel és az elmúlt heti mérkőzés videójának elemzésével töltötte játékos és edző. A mai mérkőzés bizonyította, hogy mindez nem volt hiába.
Göd nagyszerű szériával kezdte a tavaszt, hiszen négyből négyet nyert, tehát egyáltalán nem mi voltunk az esélyesei ennek a mérkőzésnek. Ennek megfelelően Kovács László abból indult ki, hogy elsődleges feladat a jó védekezés, amiből talán könnyebb gólveszélyesen konrtázni. Persze az elképzelés önmagában kevés. Azt meg kell valósítani. Gödön mindez nagyszerűen sikerült. A hazaiak labdabirtoklása kb. 60-65%-os lehetett, viszont ezzel a mezőnyfölénnyel sem tudtak veszélyesek lenni kapunkra. Természetesen nekünk sem akadt sok lehetőségünk, a gólszerzésre, de kontráink mindenképpen nagyobb veszélyt  jelentettek. A 23. percben egy kontrából szereztük meg a vezetést, mint később kiderült, a győztes gólt. Pontosabban ez öngól volt, de ha Mellár Ádám nem ér bele a labdába, akkor Csuka Jokka továbbította volna a kapuba. A gödi csapat végig küzdött az egyenlítésért, de mint már említettem, védelmünk ma átjátszhatatlan volt. A hazaiak nem is tudtak egyébbel operálni, mint a hosszú indításokkal (ugyan úgy, mint legutóbbi ellenfelünk), de ezúttal eredménytelenül. Amikor sikerült a labdát védelmünk mögé juttatni, akkor Kaszás Attila volt a rendszeres végállomás. Nagyszerűen egészítette ki egymást kapusunk és védelmünk. Elől Csányi Tibi és Körtvélyesi Ádám igyekezett összeszedni a labdákat, a szélen pedig Gyakran futott el Nagy István. A középpályánknak ezen a mérkőzésen kevesebb szerep jutott a támadások építésében, de a támadások megszűrésében sokat tettek. Játékosaink állandó mozgásban voltak és kivétel nélkül óriási munkát végeztek. Mindebből nagyszerű csapatteljesítmény alakult ki.
Mérkőzés után maguk a gödi játékosok mondták, hogy teljesen megérdemelten nyertük a mérkőzést! Szerintem is!

Kovács Lászlót kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz