2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Dunaharaszti MTK II. - Tárnok BKSK 1-3 (1-0)
Dunaharaszti, 2016-09-04 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Kacsó István
Aszisztens: Horváth Antal, Kemény Máté

Gól: Hegyes Zoltán 28' (11-esből) ill. Szabó Zsolt 58' (11-esből), Sárai Ferenc 62', Kürti Viktor 74'

Lapok: Horváth Zoltán 38' , Balogh Tamás 41' , Farkas Balázs 55' , Keszthelyi László 56' ill. Erőss Zsolt 41' , Pusztai Csaba 68' , Csibrik György 72'

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Érdi VSE II. 4-1, FC Dabas III. - Bugyi SE II. 2-0, Diósdi TC II. - Kiskunlacháza SE 4-2, Sóskút SKE - Délegyháza KSE 1-5, Dunafüred LC - Szigetbecse SE 5-0

Szabadnapos: Dunavarsányi TE II.

Dunaharaszti MTK II.: Csesznák Pál - Frankovics Attila (Varga Gábor 46'), Hegyes Péter, Keszthelyi László, Balogh Tamás - Milcsevics Márk (Ráti Tamás 61'), Szinai Roland (Varsányi Ádám 61'), Horváth Zoltán (Farkas Balázs 43') - Kardos József Tamás (Pálfi Ádám 61'), Hegyes Zoltán, Faragó Krisztián (Pataki László Tibor 61')
Kispad: Kristóf Attila
Edző:

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 7 - Nagy Attila 6, Veszeli Tibor 7, Eskulics Dávid 7, Pusztai Csaba 6 (Csibrik György 72' 0) - Szabó Zsolt 8 (Takács György 75' 0), Erőss Zsolt 7 (Kürti Viktor 63' 7), Váradi Gergő 8, Süle Soma Kristóf 5 (Gyulay Gábor 46' 7) - Sárai Ferenc 7, Fagyal Bertalan 8
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila

Kicsit megijedtem az első félidő után, mert az eredményjelző táblán ez állt: Hazai - Vendég 1-0. Persze nem csak az eredmény ijesztett meg, hanem a mutatott játék is. Rengeteg hibával játszott a csapat és egy-két játékosunk teljesítménye, koncentrációja kevés volt . Az igaz, hogy gólhelyzetek így is inkább a hazaiak kapuja előtt adódtak, de 2-3 komoly lehetőségünkkel nem tudtunk élni és a sok rossz passzunk következtében néhányszor egy az egyben rohamozhatták kapunkat a 'harasztiak. Ebben azért mindig benne volt a veszély. Egy ilyen támadás alkalmával sikerült egy tizenegyest összehoznunk, amit ellenfelünk ki is használt.

Kaszás Attila öltözői eligazítása jól sikerült, mert egy egészen más csapat jött ki a második játékrészre. Jól és főleg hatékonyan futballoztak a fiúk. Az önbizalom is megjött és vele az eredményes játék. Az egyenlítés nekünk is tiziből sikerült, ráadásul a játékvezető a durván szabálytalankodó hazai játékost le is küldte a pályáról. A büntetőt Gyulai Gábor harcolta ki, de a hivatalos jegyzőkönyvvel ellentétben (ahol Gyulay a gólszerző is), Szabó Zsolesz értékesítette. Addig is megmutatkozott a második félidei fölényünk, de attól kezdve már nem lehetett kétséges, hogy melyik csapat fog győztesen lejönni a pályáról. 1-3 után már egy kicsit ki is engedtünk, de így is mienk volt az irányítás.

A tanulsága talán az lehetett a mérkőzésnek, hogy ebben az osztályban sem adják ingyen a győzelmet. Itt is harcolni kell az első perctől kezdve, ha a csapat eredményesen akar szerepelni. A gratuláció viszont nem maradhat el, mert vert helyzetből is fordítani tudtunk és ilyen már elég régen esett meg velünk! A győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna.

Percről percre:

2. perc: Pusztai Csaba keresztbe lőtt labdáját Erőss Zsolt nem kezelte (talán ez volt a baj), hanem egyből, belsővel lőtte kapura, de a labda mellé szállt.

8. perc: Dunaharaszti szögletet követő fejes után a labda az oldalhálóban kötöt ki.

9. perc: Fagyal Berci kiugrását követően a hazaiak védője szögletre mentett.

15. perc: Váradi Gergő a bal oldalról, éles szögből lőtt a hosszú sarok mellé.

18. perc: Hegyes Zoltán tört kapura és 15 méterről lőtt, de félmagas lövését Szabó Zoli vetődve csípte el.

25. perc: Váradi beadását Sárai Feri lőtte 14 méterről, tiszta helyzetből mellé.

28. perc: Sárai valahol a mezőnyben labdát vesztett és kétségbeesve futott vissza, hogy javítsa hibáját, de 18-19 méterre a kapunktól nem a labdát találta el, hanem ellenfele lábát. A szabadrúgás lepattant a védelemről és ismét támadtak belőle a hazaiak. Nagy Atya próbált szerelni, de a labda helyett az ellenfelét sikerült eltalálni a 16-oson belül. Jogos tizenegyes, amit Hegyes Zoltán értékesített. 1-0.

35. perc: Váradi Geri szép cselekkel verekedte magát a bal szélről középre és 16 méterről lőtt kapura. Erős lövését Csesznák a jobb alsóból tolta ki.

45. perc: Szabó Zsolt észrevette, hogy Csesznák elég kint áll kapujától és 35 méterről ívelte rá a labdát, ami alig szállt a léc fölé. Ha egy picivel lejjebb megy gól, mert a kapus lemaradt róla.

49. perc: Váradi 22 méteres szabadrúgása suhant el a jobb alsó sarok mellett fél méterrel.

51. perc: Gyulay Gábor ellenállást nem tűrően, verekedte át magát védőjén és a jó helyzetben lévő Váradi Gergő elé passzolt, aki kapu fölé lőtt.

58. perc: Ismét Gyulay keverte meg a hazai védelmet. Amikor már mindenki verve volt, Keszthelyi László végső kétségbeesésében felrúgta Gábort. Nem tette jól, mert a játékvezető kiállította és még büntetőt is ítélt. A 11-est Szabó Zsolt végezte el. A kapus elment balra a labda pedig a jobb sarokba. 1-1.

60. perc: Egy jobb oldali beadást Sárai ollótott hanyatt fekve alig kapu fölé. Szép mozdulat volt!

62. perc: Szabó Zsolt mélységből lőtte kapu elé a labdát, amit többen is megpróbálták a mieink közül gólba juttatni, de kétszer is elakdt, még végül a kapusról magas ívben hullott az üresen kapu előtt álló Sárai Ferenc elé. Feca nem hibázott és lövése a hálóban kötött ki. 1-2.

68. perc: Gyulay Gábor rúgta mélységből kapu elé a labdát, amibe Szabó Zsolt próbált beleérni. Mivel ez nem sikerült a labda érintés nélkül ment mellé.

74. perc: Fagyal Berci rázta le védőjét egy finom csellel a 16-oson belül és Kürti Viktor elé gurított, aki beforgatta védőjét és 6 méterről lőtt a hálóba. 1-3.

Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz