2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Téli műfüves

Tárnok BKSK - PILE SC 1-0 (0-0)
Diósd, 2014-02-01 - szombat 14:00


Játékvezető: Juhász Géza László
Aszisztens:
Csarnai Csaba, Németi Csaba
Gól:
Csibrik György 68'
Sárga lap: -
Piros lap
: Fehér Roland 84' ill. Szilágyi Krisztián 84'

A forduló további eredményei:
2014-02-01
Törökbálinti TC - Perbál SC
1-4
2014-02-02
Hidegkúti SC - Fogócska SE 4-1

Tárnok Bolha KSK: Schön Dániel (Kaszás Attila 71') - Csibrik György, Szabó Kristóf, Veszeli Tibor, Nagy Dániel - Gyulay Gábor (Csuka Zsolt 52'), Fehér Roland, Nagy István - Lingli Gábor (Csillik Gábor 64'), Pluhár Bálint, Czeilinger Péter
Edző: Kovács László

PILE SC: Papucsek András - Jánszki Norbert, Szilágyi Krisztián, Jánszki Dániel, Fézer Gábor - Cserni Máté (Bagi János 56'), Horváth László, Szeifert Balázs, Horváth Árpád (Orosházi Dávid 46') - Hegedűs Csaba, Glück Endre
Edző
:

Egyik csapat sem remekelt a mai mérkőzésen, ezért nem is alakulhatott ki jó színvonalú, izgalmas találkozó. Ennek ellenére, mezőnyben jól kezdtünk. Az első 20 percben ellenfelünk, aki vezeti a megye III. osztályt, csak ritkán jutott át a térfelünkre. A tizenhatosunkig pedig csak egyszer, de abból akár a vezetést is megszerezhették volna. Csak Schön Dánielnek köszönhettük, hogy nem így történt. A félidő második felétől viszont visszaestünk. Játékunk teljesen elszürkült. Rengeteg volt a hiba. Kevés volt a mozgás és főleg a futás hiányzott.
A második játékrész sem hozott sok javulást egyik csapat teljesítményében sem. Talán az utolsó negyedórában láthattunk bíztató jeleket, de ez is inkább annak volt köszönhető, hogy ellenfelünkön egyre inkább látszott a fáradtság. Szinte az egyetlen pozitívum az volt, amikor egy jobboldali támadásunk után Szabó Kristóf beadását Csibrik Gyuri, közelről vágta a PILE hálójába. Ezzel a góllal el is dőlt a mérkőzés. Volt egy labdarúgó pályára egyáltalán nem illő jelenet is. Fehér Roland a felezővonal környékén szerelt egy játékost, mire az hátulról a nyakánál fogva földre teperte és ott folytogatni kezdte. Egy pillanat alatt tömegjelenet alakult ki, de szerencsére komolyabb inzultus egyik fél részéről sem volt, a kedélyek hamar elcsitultak. Némi meglepetéssel vettük viszont tudomásul, hogy a játékvezető nem csak a dulakodó  'szentkereszti játékost, hanem Rolandot is kiállította.
Sajnos két sérülésünk is volt. Gyulay Gábor és Lingli Gábor is megsérült. Gyulay a saját lábán ment az öltözőbe, de Linglit hordágyon kellett levinni a pályáról, mert a bokája megsérül.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz