2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Halásztelek FC - Tárnok Bolha KSK 4-0 (1-0)
Halásztelek, Halásztelek FC
2012.08.24 - péntek 17:00
Játékvezető: Pánti Tamás
Aszisztens: Pásztor László, Feith Zsolt
Gól: Gáspár András 39', Rajz Miklós 52' 55', Szécsi Attila 60'
Lap: Patai Dániel 11', Béky Gábor 21', Rajz Miklós 72' ill. Eke Gábor 6', Csibrik György 32', Szabó Kristóf 34', Fehér Roland 42' (kiállítva második sárga után), Gyulay Gábor 66', Kun Mihály 75'

A forduló további mérkőzései:
2012-08-25 (szombat) 17h:
Törökbálinti TC - Gyömrői SE 2-3
, Budakalász MSE - Felsőpakony KSE 0-0
2012-08-26 (vasárnap) 17h: Örkény SE - Alsónémedi SE
5-4, Kisnémedi MSE - Péceli SSE 2-1, Hévizgyörki SC - Gödöllői SK 3-1, Veresegyház VSK - Újlengyel DSE 2-1, Verőce SE - Pilisi LK-Legea 2-1

Halásztelek FC: Kovács Tamás - Kiss Dávid 5, Szakács Tibor 5, Tamás Attila 5 (Urbán Péter 66'), Helgert Szabolcs 5 - Gáspár András 5 (Máté László 46' 6), Patai Dániel 5, Rajz Miklós 7 (Mótyán József 75'), Béky Gábor 5 (Rösch Péter 59' 5) - Szécsi Attila 7, Rontó Roland 5 (Kulcsár Zoltán 75')
Kispad: Matus Tamás
Edző: Nagy Zoltán

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 5 - Völgyi Ádám 4 (Pluhár Bálint 56' 5), Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 5, Nagy István 4 - Gyulay Gábor 5 (Lingli Gábor 72'), Csibrik György 5, Kun Mihály 5 - Szabó Kristóf 5 (Szabó Zsolt 63'), Fehér Roland 5-2=3, Ilyés Gergő 5 (Kapcsos Norbert 46' 5)
Kispad: Családi Attila, Berényi Ádám, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Sajnos ezen a mérkőzésen jelei sem mutatkoztak annak a dinamikus, erőteljes játéknak, ami az első fordulóban jellemezte játékunkat. Hitehagyottan, önbizalom nélkül lépett pályára fiatal csapatunk. A probléma ott kezdődött, hogy Eke Gabi már a 6. percben besárgult. Sajnos ez egy belső védőnél óriási hátrány, hiszen ettől kezdve már nem mer úgy közbeavatkozni, ahogy egyébként tenné. A 39. percig ennek ellenére sem volt igazán probléma. Erőteljes mezőnyjáték folyt teljesen sportszerű körülmények között. Szinte érthetetlen volt, hogy egy ilyen mérkőzésen hogy oszthatott ki a spori mégis 7 sárga lapot 45 perc alatt. Semmi nem indokolta ezt a nagy "szigorúságot". Az viszont tény, hogy Fehér Roland két sárga lapja és ezáltali kiállítása jogos volt. A játéktér közepén teljesen felesleges hátulról távolról nagy lendülettel becsúszni és vállalni annak kockázatát, hogy esetleg a szerelési kísérlet az ellenfél lábára érkezik. Persze maga a látvány is megérheti a sárgát. Ráadásul másodszor is megtenni (mikor már az első is lapot ért), egyenesen balgaság. Roli az egyik legfiatalabb és legtehetségesebb játékosa a felnőtt csapatnak és úgy gondolom a hibákból képes tanulni. Márpedig ez hiba volt! Visszatérve a 39. perc eseményeire, ekkor kaptunk egy elkerülhető gólt (bár minden gól elkerülhető, ha nem hibáz a védelem).  Hibáztunk és az ellenfél büntetett. Erre jött 3 perc mulva Fehér roland kiállítása.
A második játékrész sajnos ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, már ami a hazaiak gólgyártását illeti. A félidő első 10 prcében kaptunk kettőt az első negyedóra végén pedig még egy harmadikat is. Ezzel végleg el is dőlt a mérkőzés. Halásztelek láthatóan ekkor már visszavett tempójából, mi viszont már nem voltunk képesek megújulni, ami létszámhátrányban érthető is. Az utolsó negyedórában mégis sikerült egy-két szemre is tetszetős támadást vezetnünk, de komoly gólveszélyt ezek sem jelentettek a hazaiak kapujára. A körülmények ismeretében az eredmény igazságos és a következő fordulóban akár már javítható is!

Nagy Zoltán nyilatkozata a Sportszelet újságírójának:
– A kiállításig is magabiztosan játszottunk, után viszont már csak a gólkülönbség volt kérdéses.
– Úgy gondolom, maximálisan elégedett lehet az elmúlt két fordulóval.

– Azért hiányolom csapatomból a ,,gyilkos ösztönt”, ugyanis az elmúlt két mérkőzésünkön a góljaink számát könnyen megduplázhattuk volna.


Kovács László nyilatkozata a mérkőzésről:

Tabella:

Góllövőlista a 2. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz