19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Bolha FTSE - Bugyi SE
Bajnoki mérkőzés
Tárnok, 2012 04.01.
Játékvezetők:
Fromm Gergely - Suscsák János
Gól: -

A forduló további eredményei:
Szombat: Sülysáp KSK - Örkény SE 3-0, Gödöllői Sport Klub - Bagi TC '96 0-4, NK Kinizsi TL FC - Felsőpakony KSE 0-1
Vasárnap
: Alsónémedi SE - Újlengyel DSE 5-3, Veresegyház VSK - Budakalászi MSE 0-0, Pilisi LK-Legea - Hévízgyörki SC 6-0, Verőce SE - Kisnémedi 2-1

Bolha FTSE Tárnok:
Családi Attila 0 - Völgyi Ádám 6, Panyi László 6, Szabó Kristóf 6, Pusztai Csaba 5 (Ungvári Balázs 73') - Berényi Ádám 6, Valczer Csaba 6, Pluhár Bálint 5 (Kiss Tamás 84') - Sárai Ferenc 5 (Nagy Renátó 63'), Fehér Roland 5, Lehotka Botond 5
Kispad: Czeilinger Péter, Varga István Róbert
Edző: Kovács László
Sárga lap:
Völgyi Ádám 14', Pluhár Bálint 66'

Bugyi SE: Lengyel Zsolt - Csizmadia Dániel, Lehoczki Imre, Molnár Bernát, Borsos Máté - Toldi Miklós, Joó Dániel, Molnár Imre, Lacza Sándor (Pungor Levente 60'), Pölcz Adrián - Makai Gergő (Tokics Tamás 73')
Edző: Szőgyi Tamás
Sárga lap: Molnár Bernát 66'
Piros lap: Molnár Imre 66'

Kovács László:
- Egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyiket szinte végig támadtuk. Azt kell mondanom, hogy az első negyed órától eltekintve még jól is játszottunk. Sokat birtokoltuk a labdát, próbáltunk kezdeményezni, helyzeteket alakítottunk ki. Sajnos a mai mérkőzésen az i-re a pontot nem tudtuk feltenni, viszont amit Bugyi szeretett volna, vagyis 0-ra lehozni a mérkőzést, sikerült nekik, mert nem tudtuk helyzeteinket berúgni. Így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Azt mindenképpen hozzá kell tennem, hogy a játékosok mindent próbáltak megtenni a győzelemért. Ma ez egy olyan mérkőzés volt, hogy nem jött össze semmi, helyzeteink kimaradtak, gól nélkül pedig nem lehet mérkőzést nyerni.

Sz.T.: - Igaz, hogy Bugyi egyetlen valamire való helyzetet sem tudott kidolgozni, mezőnyben és főleg védekezésben viszont nagyon kemény ellenfél volt. Mi hiányzott győzelmünkhöz, persze túl azon, hogy nem rúgtunk gólt?

Kovács László: - A védekezést azt nagyon jól megszűkítették. Próbálták a területüket és a kapujukat védeni és ezt nagyon jól megcsinálták. Odaálltak közel hozzánk. Kapujuk előtt, nekünk sokkal jobb koncentráció kellett volna és sokkal pontosabb játék a 16-osuk környékén. Ezzel lehetett volna őket megverni. Azért azt gondolom, ha megrúgtuk volna az első gólt, akkor jobban kinyílnak. Amíg X volt, addig csúsztak-másztak, mindent megtettek a gól elkerülésének érdekében, rúgtak-haraptak. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy volt náluk egy kitűnő kapus teljesítmény.

A mérkőzés videója:

Tabella a 19. forduló után.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz