19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Sóskút SKE 1-1 (0-1)
Tárnok KSK, 2016-04-10 - vasárnap 12:30


Játékvezető: Balogh I. Zoltán
Aszisztens: Csarnai Csaba
Gól: Kürti Viktor 53' ill. Bednári Edvárd 42'
Lapok: Kürti Viktor 77' , Ruzsinszki Dávid 81' ill. Győrbíró Róbert 47'

A forduló további eredményei:
Ráckeve VAFC - Fémalk-DDTE 5-1, Bugyi SE - Halásztelek FC 2-0, Tököl VSK - Ócsa SE elmaradt, Alsónémedi SE -
Kiskunlacháza SE

Bolha FTSE: Kovács Ádám 4 - Demján Dániel 3, Pusztai Csaba 5, Czeilinger Balázs 5, Süle Soma 3 (Csillik Gábor 46' 5) - Czeilinger Zsolt 4, Ruzsinszki Dávid 3 (Egervári Zsombor 85' 0), Kürti Viktor 5 - Horváth Keve 3 (Szász Csaba 46' 4), Demján Dénes 3 (Takács Petrik 46' 4), Kocsis Martin 3 (Eskulics Dávid 46' 4)
Edző: Csizly Attila

Sóskút SKE: Hegyi Bálint - Melis József, Kolonics Krisztián, Sárosi Róbert, Kádár Viktor - Csóli Milán, Sömnek László, Szántó Ferenc - Bednári Edvárd, Győrbíró Róbert
Edző: Jordáki Zoltán

Szerencsések voltunk, hiszen felnőtt csapatunk tegnap játszott, így a mi ott játszó játékosaink visszajátszhattak, míg a sóskúti csapatnál ez nem volt lehetséges, mivel felnőtt csapatuk is ma játsza esedékes bajnokiját. Viszont sajnos ez a bizonyos szerencse az egyetlen, amit a mai mérkőzés kapcsán megemlíthettem, de élni egyáltalán nem tudtunk vele. Úgy kezdődött, hogy a bevonulás előtt az egyik vendég játékos megemlítette a játékvezetőnek, hogy a tárnokiak egyel többen sorakoztak fel a bevonuláshoz, mint ők. Ekkor automatikusan számolni kezdtem és rájöttem, hogy igaza van, meg arra is, hogy viccelt a sóskúti fiú. Ez úgy volt lehetséges, hogy ők bizony csak 10 játékossal jöttek vendégségbe. A mérkőzésen azután ebből semmit sem lehetett észrevenni. A vendégek hajtottak, küzdöttek és egyáltalán nem álltak be védekezni. Mivel mi viszont nem hajtottunk, nem küzdöttünk és minden elképzelés nélkül futballoztunk, mégsem jelentett hátrányt az emberhátrány. Aki talán maradéktalanul küzdött csapatunkból, az a Kürti Viktor volt, aki a tegnapi mérkőzést is (egyedüliként mai csapatunkból) végig játszotta, nem is rosszul. A játékról nem is szeretnék már írni, mert igazából csapnivaló volt. Az első félidő végén a mezőny legjobbja, Bednári szerzett vezetést a vendégeknek. Ezt a második félidő elején egy tizenegyes értékesítésével Kürti egalizálta. Személy szerint ekkor még bíztam benne, hogy az időben jött gólunk még lendületet adhat ifijeinknek, de tévedtem. Talán az is elmondható, hogy még ilyen körülmények között is Sóskút állt közelebb a győzelemhez. A döntetlent pedig maximálisan rászolgáltak!

Csizly Attila: - Az első félidőben nagyon sok pontatlan passzal, sok rossz helyezkedéssel játszottunk. A vendégek 10 emberrel is rangadóhoz méltóan küzdöttek és játszottak, mi létszámfölényben is csak statisztáltunk a játékhoz. A második félidőben cserékkel próbáltam felrázni a csapatot, de ez csak az egyenlítéshez volt elég. Sajnos hétről hétre egyre gyengébb a játékunk.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz