19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Piliscsaba SE 3-4 (2-0)
Tárnok, 2014-03-23 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Tusa Zoltán
Aszisztens:
Csarnai Csaba, Füzi Tamás
Gól:
Nagy István 1', Nagy Dániel 42', Csányi Tibor 91' ill. Balogh Krisztián 52' 66', Czidó Máté 55', Köves Péter 56'
Sárga lap: Nagy Dániel 18', Ilyés Gergő 60', Eke Gábor 85' ill. Kovács Péter 19', Borhi Gergő 82'

A forduló további eredményei:
2014-03-22
Dunakeszi Kinizsi USE - Pilisszentiván SE 0-0, Budakalász MSE - Perbál SC 3-0, Ürömi SC - Dunabogdány SE 3-0, Gödi SE - Pomáz-ICO SE 3-0
2014-03-23
Piliszántó SE - Viadukt SE-Biatorbágy II. 1-0, Szigetgyöngye SE - Sóskút SKE 4-0
Szabadnapos
: Leányfalu SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 5 - Nagy Dániel 5 (Csillik Gábor 79' 0), Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 5, Kovács Gyula 5 - Nahaj Gergely 5 (Pusztai Csaba 67' 0), Csibrik György 0 ( Csányi Tibor 7' 5), Csuka Zsolt 5, Pluhár Bálint 4 (Czeilinger Péter 67' 0) - Ilyés Gergő 6, Nagy István 5 (Sárai Ferenc 75')
Kispad: Schön Dániel
Edző: Kovács László

Piliscsaba SE: Vékony János 7 - Tóth Péter 6, Rácz Zsolt 6, Vainer Attila dr. 6, Gonda József 6 - Miklósvári Géza 8, Kövesi Péter (Vadas Szilárd 78'), Balogh Márton 8 (Reiner Zsolt 79'), Kovács Péter 8 (Kiss Dávid 92') - Czidó Máté (Csordás Dávid 88'), Balogh Krisztián 8 (Borhi Gergő 81')
Edző: Kovács József

Délelőtt ragyogóan sütött a nap, viszont a mérkőzés kezdetére beborult az ég, szomorúvá vált az idő. Nem úgy viszont a hangulatunk. Ennek az volt az oka, hogy középkezdés után a bal szélen sikerült labdát szereznünk és az elviharzó (már megint az idő hasonlat) Nagy István a támadás végén gólt szerzett. Azt hiszem, hogy ennél gyorsabb gól nem is létezik. Mit nekünk borongós idő, amikor a hangulatunk vidám! Az első félidőre az volt jellemző, hogy irányítottuk a játékot. Helyzeteink is voltak, ám előnyünket nem sikerült növelni, csak a félidő vége előtt kettő perccel. Ez a gól lélektanilag jött nagyon jól. Milyen jól lehet(ne) ezt kamatoztatni majd a második játékrészben. Következett a szünet, majd indult a második felvonás. A labdarúgás szabályai legalább is ezt írják elő. Azt nem merem feltételezni, hogy ezt a mieink elfeledték volna, hiszen a mi játékosaink is kivonultak az öltözőből, legalább is látszólag! Testileg ott voltak! De lelkileg?
A vendégeken látszott, hogy némileg csiszolni szeretnének az első félidő "csorbáján", de mi ezt nem hittük és nem vettük komolyan. Ennek viszont következménye lett. Ellenfelünk támadgatott, de továbbra is veszély nélkül, amikor az 52. percben Nagy István ktűnő labdával ugratta ki ellenfelünket. Balogh Krisztián talán kétszer is meglepődött. Először a nagyszerű labdától. Ezt saját játékostársától sem kaphatta volna pontosabban! Másodszor, hogy a kaputól 30-40 méterről akadálytalanul húzhatott a kapunkra. Egyetlen védő sem állta útját. Meg is szerezte a szépítő gólt. Ettől teljesen elvesztették játékosaink a fonalat. Nem tudni miért, hiszen még így is nekünk volt előnyünk. Sajnos már nem sokáig. Az elkövetkezendő 4 percben még kétszer betlizett védelmünk és máris fordult a kocka. Aztán a kegyelemdöfést egy negyedik piliscsabai gól jelentette. A probléma az volt, hogy ebben a játékrészben a leghalványabb dícséret is túlzás lenne játékunk minősítésére. A csapat teljesen szétesett. Védelmünk és középpályánk nem volt. Támadásig pedig el sem jutottunk! Csak vendégeink "ügyetlenségén" múlott - ha szabad ilyet leírni egy győztes csapatról -, hogy nem kaptunk további gólokat. Nekünk viszont, némi szerencsével, sikerült szépítenünk valamicskét az eredményen. Egy 16-oson belüli kezezés eredménye képpen Csányi Tibor végezhetett el büntetőrúgást. Vékony ugyan beleért a labdába, de kiütni nem tudta. Mindez már a 91. percben történt és a középkezdés után - az egyébként jól bíráskodó - Tusa Zoltán lefújta a mérkőzést.
Úgy szól a mondás: A hibák azért vannak, hogy tanulni lehessen belőlük. Ezek szerint ma rengeteget tanulhattunk és sajnos mindent a saját kárunkon! A mérkőzés végére megfordult a helyzet. Az idő némileg kiderült, a hangulatunk viszont alaposan beborult.

Miklósvári Géza: - Büszkék lehetünk erre a győzelemre! A szünetben vert seregként mentünk be és a második játékrészben nagyszerú csapatmunkánknak köszönhetően fordítottunk.

Kovács Lászlót kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz