18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Szigetszentmárton KSE 4-0 (2-0)
Tárnok, 2018-04-07. 15h30


Játékvezető: Horváth Antal
Aszisztens: Kacsó István, Csoknyai István

Gól: Vida Péter 19' 78' 88', Váradi Gergő 44'

Lapok: Vida Péter 13' , Váradi Gergő 15'  ill. Szabó Attila 45' , Horváth Márk 81'

A forduló további eredményei: Dunavarsányi TE II. - Délegyháza KSE 1-2, Szigetcsép SC - Kiskunlacháza SE 0-2, Dunafüred-Százhalombatta - Bugyi SE II. 0-1, Szigethalom SC - Érdi VSE II. 3-0, Dömsödi USE - Dunaharaszti MTK II. 2-2, Szigetbecse SE - Sóskút SKE 0-5


Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Attila 6 (Mészáros Tamás 59' 6), Veszeli Tibor 6, Pusztai Csaba 6 (Demján Dénes 75' 0), Czeilinger Zsolt 6 - Bakó Gábor 6 (Hrabina Ádám 67' 0), Nagy Dániel 7, Sárai Ferenc 6 (Takács Patrik 78' 0), Ilyés Attila 5 (Tóth Tamás 55' 6), Váradi Gergő 7 - Vida Péter 9

Kispad: Ravasz Márk, Ducsai Donát

Edző: Kaszás Attila


Szigetszentmárton KSE: Simó Norbert - Martz Balázs, Szabó Attila, Mészáros Attila (Borbély Zoltán 20'), Balogh Viktor (Beiszer Huba 78'), Horváth István, Horváth Márk (Horváth Csaba 84'), Liszkay Gábor, Kolumbán László, Jancsó Dávid (Laukota Krisztián 65'), Pásztor László Balázs
Edző:


Arra számítottunk, hogy ma sem ülhetünk a babérjainkon, vagyis ezt a meccset is végig kell hajtanunk, hiszen egy nagyon szívós és rutinos játékosokból álló csapat ellen kell megszereznünk a kötelező 3 pontot. Ez maximálisan be is jött. Az eredmény alapján persze aki nem látta a mérkőzést, azt hihetné, hogy könnyű győzelmet arattunk, pedig ez közel sem volt ilyen egyszerű.

Az első negyedórában a vendégek birtokolták többet a labdát és pontos passzokkal maradtak sokszor támadásban. A kapunkra nem igazán voltak veszélyesek, de a mezőnyben többet birtokolták a labdát és saját játékukat eröltették ránk, igyekeztek kezükben tartani a mérkőzés irányítását, ami többnyire sikerült is. A 19. percben tudtunk fordítani a mérkőzés képén. Ekkor sikerült bevenni Simó Norbert hálóját. Ettől kezdve saját irányítás alá vontuk a játékot. Könnyű dolgunk ezután sem volt, mert ellenfelünk gyors emberei a kontrákban pillanatok alatt veszélyesek tudtak lenni a kapunkra. Újabb gólunk legjobbkor, a félidő 44. percében esett. Megnyugtató előnnyel vonulhattunk az öltözőbe.

A folytatás hasonlóképpen zajlott, mint ahogyan az első játékrész nagyrésze eltelt. Fölényben játszottunk, de kétgólos vezetésünk sem jelentett garanciát a biztos győzelemre, mert ellenfelünk, amikor lehetőséghez jutott, ügyes támadásokat vezetett és nem egy gólhelyzetet is sikerült kidolgoznia, de szerencsére Pintér Laci egy-két bravúrja, vagy a gólhelyzetben lévő csatár ügyetlenkedése miatt nem került hálónkba a labda. Közben azér nekünk is akadtak kihagyott helyzeteink. Azt is meg kell jegyezni, hogy a vendégek kapusa is remek napot fogott ki, nem egyszer mentett bravúrral és 3 kapufát is rúgtunk. Az egyiket Pusztai Csaba két csel után 16 méterről lőtte a felső léc belső élére, de a lepattanó labda centiméterekkel kívül maradt a gólvonalon és a védők elrúgták.

A mérkőzés hajrája hozta meg végül a biztos győzelmet. Ekkorra a vendégek elfáradtak, a végig kitűnően játszó Vida Peti pedig újabb két góljával egyértelművé tette győzelmünket.


Gólok története:

19. perc: Bakesz fantasztikusan pontos labdával, kitűnő ütemben indította a bal oldalról a jobb oldalon felfutó Vida Pétert, aki maga elé tette a labdát és éles szögből, laposan lőtte ki a hosszú sarkot. 1-0.

44. perc: Váradi Gergő három pazar csellel cikázott át a vendégek védelmén és 5 méterről lőtt a kapuba. Csodálatos egyéni teljesítmény volt. 2-0.

78. perc: Váradi Geri támadta bal oldalról a vendégek kapuját és a védő szögletre szerelt. A sarokrúgást Mészi végezte el. Labdája magasan szállt egészen addig, amíg Vida Peti fejével nem találkozott, ahonnan keményen vágódott Simó kapujába. 3-0.

88. perc: Váradi Geri mesteri indítását Vida Péter kapta. Peti 3 lépés után lőtt a kapus mellett a rövid sarokba. 4-0.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz