17.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

17.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - FC Dabas II. 2-4 (0-3)
Tárnok, 2016-03-05 - szombat 14:30


Játékvezető: Németh Keve
Aszisztens: Ferenczi Dávid, Sinkovicz Dániel

Gól: Csillik Gábor Krisztián 53', Kürti Viktor 82' ill. Farkas Krisztián 25' 33', Lanczkor Gábor 39', Varga Balázs 54'

Lapok: Nagy Attila 24', Fagyal Bertalan 32' ill. Farkas Roland 33', Farkas Krisztián 33'

A forduló további eredményei:
Taksony SE II. - Pereg SE 0-1, Dunaharaszti MTK II. - Sóskút SKE 0-1, UFC Gyömrő - Fémalk-DDTE 3-3, Bugyi ASE - Felsőpakony KSE 3-7, Gyál BKSE - Százhalombattai LK 1-2, Dömsödi SE - Ráckeve VAFC 3-0, Alsónémedi SE - Hernád SE 3-1

Tárnok BKSK: Pintér László 4 - Nagy Attila 5, Veszeli Tibor 4, Németh József 4 (Panyi László 60' 5), Eskulics Dávid 6 - Bakó Gábor 4 (Süle Soma Kristóf 74' 0), Csibrik György 5, Fagyal Bertalan 5 (Kürti Viktor 60' 5) - Gyulay Gábor 5 (Tóth Tamás 46' 5), Sárai Ferenc 4 (Ilyés Attila 74' 0), Csillik Gábor Krisztián 5
Kispad: Ravasz Márk
Edző: Kaszás Attila

FC Dabas II.: Bartus Balázs - Dankó János, Cemmel Péter, Janicsák András, Farkas Roland (Bálint Zoltán 77') - Lanczkor Gábor (Zelovics Attila 87'), Gáspár Tibor, Fábri Ádám (Gugyerás Péter 78') - Farkas Krisztián (Mráz István 68'), Varga Balázs, Ubornyák József (Feczesin István 17')
Kispad: Pék Richárd Attila, Ledő László
Edző: Kucsák István

A csoport éllovasa látogatott ma hozzánk és ennek megfelelően igyekeztünk "felszívni" magunkat a mérkőzésre. Azt gondolom, hogy ezzel nem is volt baj. Nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe a játékosok. Kemény, de sportszerű mérkőzés folyt a pályán, ami teljesen egyenrangú felek küzdelmét hozta. A félidő fele is eltelt már, amikor 20-22 méterről jutottak szabadrúgáshoz a vendégek. Farkas Krisztián kitűnően helyezett lövése kötött ki a bal felső sarokban. 0-1. Továbbra is kemény csaták zajlottak, ami a 32. percben kölcsönös dulakodásba torkollott. Ennek három sárga lap is következménye lett, amit Fagyal Berci, Farkas Krisztián és Farkas Roland kapott. Sajnos ez inkább minket zavart meg és a következő percben az egyik sárga lapos, Farkas Krisztián talaált a kapunkba. 0-2. Ettől kezdve a félidő végéig már a vendégek játszottak enyhe mezőnyfölényben, de a mi csapatunk sem adta fel a csatát. Ennek ellenére ismét hibáztunk a védekezésben, amit rutinos ellenfelünk Lanczkor Gábor révén ismét kihasznált. 0-3.

A második félidőben sem lehetett panasz az iramra és a küzdelemre. Továbbra is izgalmas játék folyt és a második félidő elején a vendég védelem ingott meg, amit Csillik Gábor használt ki és közelről szépített. 1-3. Sokáig nem örülhettünk, mert 1 percre rá ismét gólt kaptunk. Ezúttal Varga Balázs volt eredményes. 1-4. Játékosaink viszon továbbra is derekasan küzdöttek a kétség kívül jobb játékerőt képviselő vendégekkel és a hajrában sikerült újabb gólt szereznünk. Kapu előtti kavarodás után Kürti Viktor egy szemfüles góllal állította be a végeredményt. 2-4.

A csapatot mindenképpen dicséret illeti azért, hogy 0-3 és 1-4 után sem adta fel a küzdelmet, nem adta meg magát. Az első fél órában kimondottan jól is játszottunk és talán némi vigaszt jelenthet, hogy a második játékrészt mi nyertük 2-1-re. Azt viszont el kell ismerni, hogy a csoport kétség kívül egyik legjobb csapata ellen jelenleg nem mi voltunk az esélyesek. Viszont ezzel a ma mutatott játékkal, lelkesedéssel és hozzáállással jó eséllyel indulhat a csapat a további fordulókban a pontokért. Legközelebb talán éppen a sóskúti rangadón!   

Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz