17.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

17.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Kistarcsai VSC 1-3 (0-1)
Tárnok, 2015-03-08 - vasárnap 14:30


Játékvezető: Németh Keve
Aszisztens:
Takács Ádám, Domokos László
Gól:
Tóth Tamás 51' ill. Séra Tibor 18' 84', Szőke Róbert 76'
Lap: Ilyés Attila 84'  ill. Lába Csongor 75'

A forduló további eredményei:
2015-03-07
Dunakeszi Kinizsi USE - Budakalász MSE 1-0, Ürömi SC - Leányfalu SE 3-1
2015-03-08
Perbál SC - Szigetgyöngye SE 5-3, Csomádi KSK - Péceli SSE 5-0, PILE-Szántó - Gödi SE 0-2, Sóskút SKE - Pomáz-ICO SE 5-0
Szabadnapos
: Piliscsaba SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Pluhár Bálint 5 (Tóth Tamás 38' 6), Nahaj Gergely 5 - Sárai Ferenc 5 (Kürti Viktor 72' 0), Czeilinger Péter 6 (Csillik Gábor 83' 0), Csibrik György 5, Ilyés Gergő 5 (Pusztai Csaba 83' 0) - Bakó Gábor 5 (Nagy István 72' 0), Ilyés Attila 5
Kispad: Pintér László
Edző: Szimandl Gábor

Kistarcsai VSC: Nagy Tamás - Kakucs Norbert, Szőke Róbert (Mezőfalvi Lóránd 83'), Fekete Gábor, Lába Csongor - Kovács Péter, Hauptman István, Mátyás Tamás (Kereszti György 85') - Kővári Gábor (Baráti Gábor 75'), Séra Tibor, Burillák Mihály (Dallos Tibor 89')
Kispad: Boár Bence
Edző: Burillák Mihály

A mérkőzés érdekessége volt, hogy a kezdőrúgást Kleman Lajos végezte el. Hagyományteremtésnek szánva, hogy hazai mérkőzéseink kezdőrúgását ezen túl felajánlja az egyesület vezetése egy veterán tárnoki labdarúgónak, tisztelegve és tiszteletet adva a nagy "öregeknek". Mindenki népszerű "Lajos Bácsija" sokat tett a helyi labdarúgásért. A '60-as években, mint az egyesület igazolt versenyzője, később intézője, mindenese, és népszerű szertárosaként segítette a csapatot. Manapság már csak szurkolóként látogatja a tárnoki pályát. Lajos egy, a csapattagok által aláírt mezt kapott emlékbe.

Szimandl Gábor a mérkőzésről:
Sajnos ezt a mérkőzést is nehéz a helyére tenni. Sem szidni, sem dícsérni nem szeretném a játékosaimat. Megint úgy tünt, hogy még mindig túl jó fiúk vagyunk. Továbbra sem érzem azt az igazi elszántságot! A legnagyobb baj az volt, hogy egy teljes félidő előnyt adtunk az ellenfélnek, ami pont elég volt ahhoz, hogy ezt a mai mérkőzést megnyerjék. A második félidőben azt játszottuk, amit eredetileg elgondoltunk, ahogy én elképzelem ezt a csapatot, vagyis a sok futáson alapuló támadó játékot. Ez működött is, de sajnos megint két olyan gólt kaptunk, amit saját magunk hoztunk össze. Ezekre a gólokra egyszerűen nem lehet felkészülni.
Amit a második félidőben játszottunk, sokkal jobb volt, mint a múlt heti péceli produkciónk, de nem érdemeltünk sem győzelmet, sem döntetlent. Ezek a mérkőzések, még 2-3 héten keresztül azok, amire azt mondja az ember, hogy meríthet belőle és valóban meríteni kell! Ha sikerül jól megfogni a dolgokat, akkor előnyünkre válhat, ha nem, akkor sajnos nem fog úgy sikerülni ez a bajnokság, ahogy várjuk.
Összefoglalva, azt gondolom, nem tehetjük meg azt, hogy az első félidőt átalusszuk, mert mi csak 90 perc állandó nyomással tudunk mérkőzést nyerni. A második félidőben rengeteg támadás vezetésünk volt. Az egyenlítő gólt is megszereztük. Már a győztes gól megszerzéséért hajtottunk, amikor ismét jött a szerencsétlen gól és a vereség.

Tóth Tamás gólja. A videót Aradi Béla készítette:

Tabella a 17. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz